Hranjenje Suncem ili Obrok od Sunca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://*****************/users/40/87/50/smiles/987277.gif

treba sad da ti pocnu i http://*****************/users/40/87/50/smiles/323723.gif sungazinga da se manifestuju u ovim sledecim danima

samo http://*****************/users/40/87/50/smiles/638601.gif dalje!!!

...naravno...nizasta na svetu ne bih propustio...ako sam u prilici....odnosno ako ima sunca....isto kao ni svoje vezbe...

:super: Обавестићу постваљача теме цибермикана приватном поруком да му је тема откључана. Можда се појави опет овде јер ме баш занима где је стигао са тиме.По теорији, требало би да је већ далеко одмакао у правцу који је за нас остале скоро непојмљив или да живи само од сунца.

Што се тиче мене , ја остајем при ставу који сам изнео. Иако сам потпуно отворен према могућности да је то истина, опет постоји и много сумње, а и онај Рата Манек ми баш не улива поверење.:think:
Ја лично немам храбрости да то покушам, али очито да храбријих од мене има и они могу изнети своја искуства. Уосталом, тај покрет постоји одавно и има хиљаде присталица ...сигурно то не би било тако да постоји нека велика опасност по здравље .... било би тужби и законских забрана.

Али и поред свега тога нисам баш уверен... али то је само моје мишљење.

:super: Обавестићу постваљача теме цибермикана приватном поруком да му је тема откључана. Можда се појави опет овде јер ме баш занима где је стигао са тиме.По теорији, требало би да је већ далеко одмакао у правцу који је за нас остале скоро непојмљив или да живи само од сунца.

Што се тиче мене , ја остајем при ставу који сам изнео. Иако сам потпуно отворен према могућности да је то истина, опет постоји и много сумње, а и онај Рата Манек ми баш не улива поверење.:think:
Ја лично немам храбрости да то покушам, али очито да храбријих од мене има и они могу изнети своја искуства. Уосталом, тај покрет постоји одавно и има хиљаде присталица ...сигурно то не би било тако да постоји нека велика опасност по здравље .... било би тужби и законских забрана.

Али и поред свега тога нисам баш уверен... али то је само моје мишљење.

Hvala na pozivu i vašoj dobroj volji da se ponovo pokrene tema sangejzinga kod vas. Nadam se da sad vidite kako radi telepatija i intuicija jer taman što sam postavio najnoviji video koji je odjeknuo internetom kao bomba, vi ste uputili vaš post.

Za sve one koji žele da čuju informacije i vide više na ovu temu poklanjam ceo moj kanal sa našim video snimcima.

Uživajte, živite slobodno i ne zavisno od bilo koga, živite život koji treba da vam bude avantura a ne neki splet pravila i nametnutnih normi.

Vaš Mikan

:):heart:

Poslednja izmena:
Hvala na pozivu i vašoj dobroj volji da se ponovo pokrene tema sangejzinga kod vas. Nadam se da sad vidite kako radi telepatija i intuicija jer taman što sam postavio najnoviji video koji je odjeknuo internetom kao bomba, vi ste uputili vaš post.

Добродошао. А што се тиче телепатије. Послао сам пост у коме сам најавио да ћу те позвати у исти минут када си се ти појавиона овом форуму после годину дана и постовао на откључној теми.

Изузетна коинциденција,сихроницитет а можда и телепатија. :think:

A de je bila intuicija i telepatija kad su vas prebili? :D I vidim nosite naocare jos uvek , zar sunce ne popravlja vid!?

Zakazali su jer sam bio na nižim nivoima svesti tada danima. Moja krivica. Sad je sve ok i nemam nikakvih više tegoba, bolova, oteklina radi koje nisam mogao otvoriti oči je nestala a ostale su samo još male 2 masnice koje izgledaju kao da sam se šminkao (o moj ja oprosti)

Kako god mnogo sam napredovao na svakom nivou posebno psihički ali i duhovno i sa time u vezi poklanjam vam znanje koje nisam ni ja znao.

Smrt je samo iluzija, odnosno veličanstven prelaz iz jednog postojanja u drugo. To ne znači da je trebamo prizivati nego da je se ne trebamo uopšte bojati kada dođe. MI smo se rodili na ovoj Planeti kako bismo prošli kroz to iskustvo umiranja kada za to dođe vreme. Sad dok ne dođe to vreme živimo slobodni i oslobođeni bilo kakavih strahova. Budimo svetlost, zračimo nesebičnom ljubavlju i dobrotom. Budimo ljudi!

http://www.cybermikan-sungazing.org/smrtpredivanoiskustvo.htm

:ok:

Današnji intervju za crnogorska "Revija D"

Posle Srbije i Hrvatske u poslednje vreme i Crna Gora je eksplodirala od sangejzera. Iza Crne Gore su odmah i Makedonija, BIH i Slovenija. Sad u ovom momentu ima preko 120.000 sangejzera na Balkanu i sve nas je više iz dana u dan. Sutra 06.04.2011. čitajte moj intervju koji sam dao prošle nedelje za crnogorski časopis "Revija D" o sangejzingu. Naime tekst se može skinuti i u ovoj formi (save as) i čitati. Hajde da probudimo ceo Balkan i damo primer celom svetu za samo par meseci!

http://www.scribd.com/full/52373337?access_key=key-gqx5vvxyp9xq3oa1p21

Moj intervju za zagrebači časopis "Svjetlost" početak 2011 Godine.

Miroslav Kiš:
U Hrvatskoj i Srbiji ima preko 20.000 ljudi koji rade sungazing.
U Vojvodini i niže po Srbiji postoje cijela sela u kojima svi ljudi rade sungazing!
Broj sangejzera u Srbiji je sve veći i veći, na sve strane po gradovima i selima ih možete vidjeti. U Makedoniji ih ima nešto manje, oko 5000. Slovenija je tu negdje s oko 2000-3000 ljudi,Bosna 2500,Crna Gora broji 3000 sungazera.;))))))

http://www.scribd.com/full/48919531?access_key=key-l35igw6kqmm128kco1

:hvala:

Poslednja izmena:
Znate li kad cu da vam poverujem : ) , kad jedan od vas nebude pojeo nista 7 dan :) i da 7 dana bude sit a ja da pored njega kuvam sareme i przim cevape : )
Cik! Ko ce? :D

Podižem na 10 dana neprstalnog nadzora kod tebe u tvom apartmanu. Ali samo pod uslovom da posle toga izađeš na ovaj i sve ostale foruma i javno potvrdiš naše tvrdnje.

Jel to ok ako jeste javi mi se na moj imeil oko dogovora: cybermikans@yahoo.com (nadam se ne kršim pravila objavljivanja mog imeila)

;)

Najveći problem modernog društva je što ljudski mozak razmišlja statistički... to jest tako su nas učili od malih nogu, ako nešto radi "većina" onda je to u redu...
Upravo je tako sa sangejzingom, naučeni smo da je štetno gledati u sunce, i verujte mi malo ko se potrudio da proveri koliko su te tvrdnje tačne, jednostavno vidimo da "većina" to prihvata i automatski knjižimo da je to tako kako jeste.
Gledanje u sunce po metodi Hira Ratan Maneka nije štetno, to tvrdim na dva osnova: Prvi osnov je što sam proverio, pročitao sam i proučio dostupne materijale o ljudskom oku, o sunčevom zračenju, o UV zračenju, pogledao i analizirao mnoga iskustva. Drugi osnov: lično sam isprobao.
Isto to savetujem i svima drugima koji su zainteresovani: istražujte, učite i naučite, a ako se odlučite da gledate u sunce pridržavajte se uputstva i radite to u sigurnim satima.
Dok gledate u sunce treba da se osećate prijatno, ako je potrebno prilagodite trajanje gledanje prema svom organizmu, ali nikako nemojte gledati duže i bržim tempom od datog uputstva.

Ja sam trenutno na 32 min.Slobodno radite sangejzing ,brzo ce te da se uverite da to nije nikakva glupost cak suprotno.Ja sam promene na bolje primetio prvo na psiholoskom planu,stvarno neverovatno kao kada covek ponovo dolazi sebi,ali se sve desava postepeno.Sto se tice zdravlja jedem manje za trcinu i ne traze mi se slatkisi kao pre,smanjivanje hrane ce kod mene morati da ide postepenije zato sto imam probleme sa bubrezima,ali napredak postoji:sada mogu da ne jedem i po 5 sati pre suncarenja je to bilo ne zamislivoKoza je mnogo bolja,izostravaju vam se cula,stvarno postajete solarni cip,npr. kada je hladnije osecam toplotu toplijih stvari oko mene kada prodje neko ili nesto sto se zagrejalo tokom dana.Steta je samo sto ne moze da se radi svaki dan ovako se usporava proces.OBAVEZNO hodajte bosi po zemlji kada otopli to mnogo pomaze,kada sam pocinjao sangejzing posle hodanja po zemlji uvece su mi noge bridele od toplote.

:vatromet::):D:heart:

Tema je otključana, tako da slobodno možete nastaviti diskusiju.

E ovo je vec u redu. Konacno neko razuman i na ovom pdf-u...

Podižem na 10 dana neprstalnog nadzora kod tebe u tvom apartmanu. Ali samo pod uslovom da posle toga izađeš na ovaj i sve ostale foruma i javno potvrdiš naše tvrdnje.

Opa, vrlo smelo :D Ceka se odgovor druge strane :D

Nema potrebe za tim :) , jasno je da ova tema privlači široke narodne mase.

Evo, da i ja ispričam moje iskustvo..
Lepo sam krenula sa sangejzingom (ili ja volim da kažem sunčarenje) i stigla do petnaest minuta (imala sam i pauze) i onda tu stala :neutral: .
Osećala sam fine benefite, čak mi se apetit smanjivao, energija povećavala, životni elan..... itd itd, ali onda mi se dešavalo da mi oči suviše osetljivo reaguju na sunčevu svetlost, iako su sigurni sati u pitanju.
Za sada to ne praktikujem (mada, možda se vratim), nego pripremam oči tako što "gledam" u sunce zatvorenih kapaka. I prija mi :).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back