Hranjenje Suncem ili Obrok od Sunca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..jutros minut i 10 sekundi...vec sam depresivan zbog lose vremenske prognose za narednih 5 dana...

Nemoj biti nervozan, budi smiren i cool, opusti se i uzivaj! moj savet je da vijas sunce kao i ja u ovim ludim vetrovitim danima... danas sam gledao pola sata posle sigurnog sata i sunce je bilo jako jako, ali sam gledao kroz prste iznad svoje glave! 11 minuta sam :klap:

btw. jel osecas vec nesto za ovo kratko vreme?

Nemoj biti nervozan, budi smiren i cool, opusti se i uzivaj! moj savet je da vijas sunce kao i ja u ovim ludim vetrovitim danima... danas sam gledao pola sata posle sigurnog sata i sunce je bilo jako jako, ali sam gledao kroz prste iznad svoje glave! 11 minuta sam :klap:

btw. jel osecas vec nesto za ovo kratko vreme?
..mislim da se osecam malo bolje...ali ja se odavno osecam mocno...jer radim kundalini yogu (tek sad videh na youtube da se te moje vezbe tako zovu:D) svaki dan skoro godinu dana...

..nadam se...u julu dolazim u srbiju na odmor...pa ako se poklopi da tad bude i hira ratan manek...i ako bude drzao neki seminar ili slicno....rado bih posetio...isto,ako nesto fali u organizaciji ili bilo sta drugo....mogu malo da sponzorisem...

Dolazi Hira 8. jula u Novi Sad iz Ljubljane, a 9. jul u Beograd, posle ide za Bugarsku i tamo ostaje do 16. jula cak! Bice predavanje u NS-u i BG-u naravno, za Novi Sad znam dace biti u prirodnjackom muzeju velika sala, za BG jos ne znamo!

Svaka donacija nam je dobrodosla jel cemo da napravimo veliku medijsku kampanju za dolazak Hire ali i posle kada budemo imali nas video materijal sa nasim autorskim pravima koji cemo dati televizijama da emituju... Tako da se ja zahvaljujem svim ljudima koji zele da doprinesu nasem projektu za dobrobit svih ljudi! ;)

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs.com/donacijeprojektiakcije.htm

Nasi stari su govorili:"Sve ide iz glave".Da sad ne ulazim u elaboraciju autosugestije i sl.Znaci,ako si ti ubedjen da ti nesto pomaze,pomoci ce ti sigurno.Voleo bih da se javi neki oftamolog,ne moze da smeta,covek bi nam svojim strucnim misljenjem pomogao.Ali,opreznost je majka mudrosti.Zato se i preporucuju prvi ili zadnji suncani sati.Licno mislim da ne moze da skodi,ako verujes da hoce,pomoci ce ti sigurno,a i ne kosta nista.Pa srecno onima koji pokusaju,ja cu sigurno pokusati ali verovatno kasnije.:super:

63. dan (jutro) 25. april 2009. god.
10 minuta i 40 sekundi!
Nakon sungazinga gde je bilo vise oblaka nego sunca video sam kada sam zatvorio oci tamno plavu boju i dve crvene linije koje su mi setale ispred ociju, bilo je predivno!

64. dan (jutro) 27. april 2009. god.
10 minuta i 50 sekundi
Gledanje u sunce 2h posle izlaska sunca jel je bilo oblacno vreme ali i cimer mi je jos spavao u sobi pa nisam mogao da pristupim na terasu, inace se iz moje sobe vise ne vidi sunce u ovo doba godine. Povremeno sam zaklanjao rukama sunce ispred svojih ociju jel je bilo bas jako UV je bio na 0! Kada sam odgedao svojih 10 minuta i 50 sekundi sklonio sma pogled i video ogromno crvenilo i manji svetlo plavi krug i manji zeleni u njemu.

65. dan (jutro) 28. april 2009. god.
11 minuta!
Malo kasnije sam gledao u sunce (pola sata nakon sigurnog sata), jel je bilo oblacno i vetrovito vreme, za vreme gledanja drzao sam ruke iznad glave a naspram sunca, te sam kroz prste gledao u sunce jel je bilo poprilicno jako. Nakon gledanja sam zatvorio oci i video slabije crvenu boju ali opet mi se pojavila svetlo plava kockica unutar tog crvenila.

66. dan (jutro) 29. april 2009. god.
11 minuta i 10 sekundi
Pocecu od pocetka za danasnji dan. Sinoc sam sanjao da pevam na mikrofon, sa jos dvojicom (SVASTA)!!! celu noc sam samo to sanjao, mozda ne bi to bilo tako cudno da nisam kada sam ustao primetio da sam potpuno promukao i da me je grlo bolelo, pogotovo kad sam uzeo gutljaj vode! Spakovao sam se i otisao na plazu na Dunav- Kamenjar kod Novog Sada biciklom. Nasao sam pomesanu zemlju sa peskom bez trave, skinuo patike i carape, stao, ispravio kicmu i odradio ekstra sungazing, tokom sungazinga polozio sam ruke na bolno grlo i zapovedio u ime PRASTVORITELJA (vi ga zovite kako vama odgovara, jednog i jedinog koji je sve stvorio) da bol ode iz mog grla i nestane, i tog momenta je ista nestala kao rukom odnesena!!! Zavrsio sam sungazing i drzao zatvorene oci sve dok sam video ogromnu crvenu povrsinu koja se okretala suprotno od smera kazaljki na satu, i manji krug u sredini svetlo plave boje koji se okretao suprotno od crvene, znaci u smeru kazaljki na satu. Kada sam otvorio oci odmah sam pozvao mamu i rekao joj sta sam sanjao... ona mi je u tom razgovoru rekla i da moja rodjena sestra radi sungazing i da je danas na 100 sekundi (za 10 dana sto je i normalno), jako sam se obradovao toj vesti. Seo sam na bicikli i sa slusalicama u usima od mp3 plejera krenuo dalje da se vozim putem po ritu, i uzivam u trenutku i muzici. Odjednom su pocela da me jure dva agresivna psa da laju na mene i da me smaraju, stao sam, priblizio im se, ispruzio dlanove prema njima i zapovedio im da se smire i budu mirni gledajuci ih u oci, tog momenta su oba legla dole i spustili su svoje glave, bili su mirni. Seo sam na bicikli a oni su i dalje nastavili da leze dok sam se ja odvozao dalje... Jucer sam bio kod druga, pogledali smo zajedno Hirin interviju i Jackoba Libermana, drug mi je rekao da i on krece od danas da radi sigurni sungazing. Pre neki dan mi je i drugi drug rekao da je poceo sungazing i da je vec na 130 sekundi (13 dana) da se oseca opusteno i smireno i da uskoro krece i njegova mama jel je zena videla ogromne promene u njemu, posto mi je taj drug zivac ne vidjeni, jako lako plane i poludi...

:klap::klap::klap:

Pitanje: Sta ako danas odgledam sunce ujutru, a onda stanem par dana pa odgledam opet? Jel moram da krenem ispocetka onda ili samo dodam 10 sec pa nastavim?

I nesto mi nije jasno, ako je sve tako jednostavno, sta si sve ono ispisao na prvim stranicama?:eek:

to na prvim stranicama je Hirin interviju sa hrt-a u pisanoj formi! sama praksa je izuzetno laka i jednostavna!!!

radis ako prekidas gde si stao, znaci 20 sekundi ;) ali nemoj da bude prekid duzi od 2 nedelje

..kod mene ,na zalost juce ,a i danas nema sunca...non-stop kisa....i gusti oblaci...

Samo strpljivo i opusteno! Bice sunca a imaces i vremena jel si siguran od svega sad vec!!! Samo nastavi da ojacas jos vise i da ti ojaca imunitet jos vise!!!

67. dan (jutro) 30. april 2009. god.
11 minuta i 20 sekundi
Gledao sam malo kasnije (oko sat ipo) posle sigurnog sata sa cimerove terase bos i ispravljene kicme jel je bilo oblacno te sam procenio da je bolje da ne idem na obalu Dunava a sunce je bilo bas prijatno za oci, UV na nuli! Kada sam odgledao i zatvorio oci video sam crvenilo ispred ociju, sa desne strane poveci crni imidz (sliku) i mali svetlo plavi kruzic koji se okretao u toj crnoj slici. Bilo je predivno!!!

Evo kako sam ja danas prosao! Sad je i kod nas kisovito!!! Eto meni se privikle oci da mogu gledati i u 12h u podne, a i jucer sam kupio nove nacare za samo 5€ na pijaci i to - 2 dioptrije, a nosio sam - 2.5!!!

:super::super::super:
:bye:

:D

RAZOTKRIVANJE!!! (SKIDANJE RUKAVICA)

Zastava SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE:

http://sr.wikipedia.org/wiki/Светска_здравствена_организација

By cybermikan

Srpsko Lekarsko Drustvo

Srpsko Lekarsko Drustvo (grb ili znak)

By cybermikan

Udruzenje Internista Srbije

(Pogledajte iste znake zmije i kako se ista penje uz stap, kundalini se penje uz kicmu ili susumu i to je takodje taj isti znak, taj znak se nalazi na svakom domu zdravlja ili apoteci)!!!

Podizaje Kundalini Energije Solarnom Jogom ili Sungazingom:

Kundali Rising (Uzdizanje Kudalini)

Kundalini Rising Inside Woman

Ko ima UM da Vidi, Cuje i Razume sta govorim!!!

Znaju oni jako dobro da se uzdizanjem kundalini ili energetske zmije jaca imunitet i zato vas savetuju da nosite suncane naocare i da ne izlazite od 10- 17h zbog navodno "stetnih" UV zraka, i kada vas oslabe energetski na taj nacin, a preko hrane raznim aditivima, emulgatorima... onda vam puste neku bolestinu i tako sa slabim imunitetom vas bez problema pokose u cilju globalnog smanjenja broja ljudi na zemlji!!!

a034.gif

Poslednja izmena:
UV Index: N/A N/A
sta ovo znaci?
...posle dva dana pauze konacno sunce,cekam sigurni sat pa odoh na ono moje brdo..

Pozzz i veliki suncani pozdrav!

http://*****************/users/40/87/50/smiles/861253.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/N/A

u principu not avilable ili nije dostupno

Evo sta kaze nas naucnik o UV zracenju...

ps. kako se osecas? jel ima nekih promena? pisi nam malo....

http://*****************/users/40/87/50/smiles/866608.gif

evo,sad sam odradio sat i30 minuta pre zalaska...neku veliku promenu ne vidim...kod mene je to jako tesko...zivim jako dinamicno...nikad ne spavam vise od 4 sata u komadu....itd,ali svaki dan radim one vezbe,i osecam se super...cini mio se da imam malo vise energije...

OK!

http://*****************/users/40/87/50/smiles/275520.gif

na koliko si vremena? ja sma na 11 minuta i 30 sekundi danas polako se priblizavam gledanju prvih 15 minuta bez prekida!!!

http://*****************/users/40/87/50/smiles/31948.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back