..jutros minut i 10 sekundi...vec sam depresivan zbog lose vremenske prognose za narednih 5 dana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..jutros minut i 10 sekundi...vec sam depresivan zbog lose vremenske prognose za narednih 5 dana...
..mislim da se osecam malo bolje...ali ja se odavno osecam mocno...jer radim kundalini yogu (tek sad videh na youtube da se te moje vezbe tako zovuNemoj biti nervozan, budi smiren i cool, opusti se i uzivaj! moj savet je da vijas sunce kao i ja u ovim ludim vetrovitim danima... danas sam gledao pola sata posle sigurnog sata i sunce je bilo jako jako, ali sam gledao kroz prste iznad svoje glave! 11 minuta sam
btw. jel osecas vec nesto za ovo kratko vreme?
..mislim da se osecam malo bolje...ali ja se odavno osecam mocno...jer radim kundalini yogu (tek sad videh na youtube da se te moje vezbe tako zovu) svaki dan skoro godinu dana...
i kao sto rekoh...osecam neku bliskost...ili radost kad vidim sunce....osecam da mi to prija...
..nadam se...u julu dolazim u srbiju na odmor...pa ako se poklopi da tad bude i hira ratan manek...i ako bude drzao neki seminar ili slicno....rado bih posetio...isto,ako nesto fali u organizaciji ili bilo sta drugo....mogu malo da sponzorisem...
Neki dan sam gledao malo u sunce...
Pitanje: Sta ako danas odgledam sunce ujutru, a onda stanem par dana pa odgledam opet? Jel moram da krenem ispocetka onda ili samo dodam 10 sec pa nastavim?
I nesto mi nije jasno, ako je sve tako jednostavno, sta si sve ono ispisao na prvim stranicama?![]()
..kod mene ,na zalost juce ,a i danas nema sunca...non-stop kisa....i gusti oblaci...
UV Index: N/A N/A
sta ovo znaci?
...posle dva dana pauze konacno sunce,cekam sigurni sat pa odoh na ono moje brdo..
evo,sad sam odradio sat i30 minuta pre zalaska...neku veliku promenu ne vidim...kod mene je to jako tesko...zivim jako dinamicno...nikad ne spavam vise od 4 sata u komadu....itd,ali svaki dan radim one vezbe,i osecam se super...cini mio se da imam malo vise energije...