sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam promenila boju, imam je još uvek, sa potamnelim tenom i tamnim obrvicama-pijavicama, prava sam Romkinjica :lol:

Enivejz, sad sam došla od šišarke, nije htela da me šiša, kaže mora još malo da mi poraste kosa pa da bude bezbedne dužine za to što sam htela.
Imam još uvek neke rupe i repove i nešto svašta i pitanje da li bi uspela da mi napravi kako treba, kao bolje da još malo poraste :(

A ovako nešto sam zamišljala, to pristaje mojoj njušci :lol:

female-short-hairstyles-12.jpg

very-short-hairstyles-picture-001.JPG

AAAAAgFwviMAAAAAAHt6yQ.jpg

Znači neki stepenasti kratki krecavi paž, pa da :D

Ova poslednja me najvise podseca na tvoj fazon :)

Juce sam se ofarbala u kucnoj radinosti, mesala svetlo smedju i tamno smedju farbu i ispala skoro crna sa skoro zelenim pramenovima! Uzasna sam! :rida:
Kako da ispravim ovo??? Da se opet prefarbam? Kojom farbom?
Da ne pominjem da sam uz sve to tigrasta.. :rida:
A ne mogu kod frizera ovakva, sramota me. :(

Juce sam se ofarbala u kucnoj radinosti, mesala svetlo smedju i tamno smedju farbu i ispala skoro crna sa skoro zelenim pramenovima! Uzasna sam! :rida:
Kako da ispravim ovo??? Da se opet prefarbam? Kojom farbom?
Da ne pominjem da sam uz sve to tigrasta.. :rida:
A ne mogu kod frizera ovakva, sramota me. :(

Ja bih ti rekla da ipak progutas sramotu i odes kod frizera
ako imas nekog dobrog,ko ti nece upropastiti kosu.

Ja,sveze ofarbana,Loreal casting tamno plava na tamno smedju kosu ispadne ovako
svidja mi se,jer je skroz prirodna boja :)
Siske,moj rad :lol:

Sehnsucht stavi sesir i idi kod frizera...sramota za dva minuta prodje a sprzena kosa ne moze da izraste ni za tri godine...

Alex, divna kosa...mogla bih i ja da se slikam, probacu danas da postavim novu frizuru...

ŽENE!

I need help!

Dakle, da li neko zna koliko dugo bi trebalo da se crni preliv (ona kesica privremena) ispere sa crvene kose?
Sutra se za Halloween planiram maskirati u Bellatrix Lestrange i neću da nosim periku nego da to bude moja kosa.

Da li je to pametno ako neću da uništim svoju crvenu boju ili nema rizika?
Spremna sam do mjesec dana da izdvojim :PPPP

Back