sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uh,ja sam sklona promenama frizure... postavicu par slicica... :)

attachment.php

Meni ova nekako naj...

pocela da me nervira kosa ,nocu se budim sklanjajucu je sa lica,a kad stavim gumicu,ona odmah padne
razmisljam dal da se osisam na bas kratko,al me strah.slika je od pre vise od 10 godina.nemoj da se smejete autfitu i kolcu :)

jao,sto mi to da ima zenstvenu glavu niko nije rekao u osnovnoj :(
meni je krstarica trebala da se desi u pubertetu da mi malo digne samopouzadanje
hvala ti.a da nabavim mrezicu za spavanje ?:mrgreen:
jel to postoji

Postoji
Ili jednostavno vezi labavo, jà cesto zaspim s nekim snalama n'a glavi pun mi krevet gumica i cudesa
Mene je krsta naucila da dobro pazim sta pricam jerbo mogu da zazalim istog momenta
I kad mi odgovara da sagovorniku zamenim teze da dodje u situaciju da se brani

e, ja hoću da se šišam, al ne kratko kao do sada, pošto mi je kosa porasla onako fino, ošišala bih neki kao duži paž, ali pošto je moja kosa kovrdžava i prelomljena onda to neće biti onaj pravi , tj ravni paž i pojma nemam kako će to da izgleda i šta da radim sa šiškama, one su mi sada dugačke (do usana), dakle mogu da ih kratim ili da ih ostavim
i sad ne mogu da dočekam da odem kod frizera

e, ja hoću da se šišam, al ne kratko kao do sada, pošto mi je kosa porasla onako fino, ošišala bih neki kao duži paž, ali pošto je moja kosa kovrdžava i prelomljena onda to neće biti onaj pravi , tj ravni paž i pojma nemam kako će to da izgleda i šta da radim sa šiškama, one su mi sada dugačke (do usana), dakle mogu da ih kratim ili da ih ostavim
i sad ne mogu da dočekam da odem kod frizera
tara ove romanticne frizure su ko stvorene za tebe
vidi ovu,meni se bas dopada i vidim te tako
samo moraces da pumpas volumen
carre_boucle_reference.jpg

ja spustim kosu dole,znaci onako glavu ka zemlji da sve padne
onda poprskam onako sta znam da svuda ima,ne previse da ne deluje vestacki kosa
onda malo sacekam da se posusi
i eto
sad sam ti pomogla do mojega :lol:

Back