sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posvijetlila sam kosu...idem mic po mic do ljesnjak nijanse...za sad sam i dalje "crvenkasta", ali znatno svjetlija...srecom, "bezbolno", nista se nije ostetila...
I neke shishke su novina, od jednog pramena :lol: ...lako se "kamufliraju", u ostatak kose snalicom kao da ih i nema, jer nisu guste...

Prilozi

• DSCN6931.jpg
    DSCN6931.jpg
    30,6 KB · Pregleda: 36
  • DSCN6979.jpg
    DSCN6979.jpg
    32,6 KB · Pregleda: 34
Ofarbala sam se u neku boju koja vuce na crveno... bilo je ok, ali posle X pranja boja mi se isprala i krajevi su postali bas tamni, skoro crni... zanima me koju boju da kupim da bih se vratila u smedju, jel moze skoro crna kosa da se posvetli?
Glupa sam mnogo oko tih nijansi, ovo mi je prvi put da se farbam, potreban mi je mudar zenski savet.

Bravo Affro, ova ti je boja izvanredna, lepše nego ona mračna što si do sad imala :aha:

..hvala Ceki, ali je i dalje tamnija puno na krajevima, koje cu definitivno morati da isecem, da bi bila ista svuda, ali to cu
najverovatnje kad odem kod dece, tamo imam frizerku koja mi odlicno poznaje kosu, i tacno zna sta hocu....
...i htela sam jos nijansu svetlije, valjda bude kad se malo ispere...:D

Ispraće si sigurno, svaka farba se vremenom malo ispere... a za krajeve nema spasa, moraćeš kod frizera, bolje kod tebi poznatog nego tamo,
i to iz dva razloga, onaj koji si navela , a i zbog koštanja, skuplje je tamo granat...

Ispraće si sigurno, svaka farba se vremenom malo ispere... a za krajeve nema spasa, moraćeš kod frizera, bolje kod tebi poznatog nego tamo,
i to iz dva razloga, onaj koji si navela , a i zbog koštanja, skuplje je tamo granat...

...ovde nisam ni pomisljala na to....sisanje je oko 70e...a da sam za ovo farbanje isla kod frizera, morala bih da iskesiram 50e...al sam ja to sama uradila,
zgodna ova farba samo je smuckas i naneses....Loreal Excellence Creme...pise na kutiji....

Back