smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• HRISTOS VOSKRESNA!!!
    Za vera, nadez i spasenie na site nas.
    Tebi i tvojoj porodici srecni uskrsnji praznici.
    Te saka Vera
    U rosnoj travi, zraka sunca blista. Crveno jaje na njemu ime Hrista. Blagost nam nosi i tugu blaži,jer ovo je danas dan najdraži. HRISTOS VOSKRESE!

Tvojim anđelima, tebi i tvojoj porodice Srećni Uskršnji praznici!!!:heart::cmok::cmok2::zag:

wheekn.jpg
    ehehhe...
    e dosla nam drugarica :D
    je l pala odluka za rolat za veceras?
    ja jos malo pa u krpe :D
    evo sad sam bas pogledala u kategoriji su pod colorful sweets and candies - izgleda da su ipak prave :D
    mislim da su sapuni :D
    nasla slicicu na netu i mnogo mi je slatka bila...a cini mi se da sam procitala da su sapuncici...
    bas su veseli :D
    paaaa jel si umorna? ako jesi , idi pavkaj bolje :D mada ti si nocna ptica. sta pravis?
    mene bas mrzi da sutra glaziram kolace a nesto imam utisak da cu morati jos da dopravim..smor :(
    aha, bilo je...ali rece mi pre koji dan kao nije mu zgodno sad da uzima..pa se onda dogovorio sa tatom da i on uzme odmor oko 1.maja pa da malo sredjuju auto i to...
    evo radila tu torticu..sutra imam nesto kolaca da izglaziram i cupcakes...a uvece cu da napravim i za nas torticu :D. nema nesto puno posla - poslednje 2 nedelje..sta ti radis? :D
    tu sam :D
    e ne idemo sad...Pedja ima da zavrsi neki posao u firmi, kazu da je hitno i onda ne moze da uzima sada slobodne dane..icicemo od 26.4 - uvece kad dodjes sa posla do 1.5.... pa cemo da vezemo, da uzme 4 preostala slobodna dana..mislili smo se da idemo negde napolje za 1. maj ali nema sanse zbog parica sada...
    i taman dole da malo sredimo auto posle zime i tako :D
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back