Quantcast

Nedavni sadržaj od L.krofnica

 1. L.krofnica

  MORSKI PRASICI

  Mnogo mi je žao zbog tvog praseta. I potpuno razumem kako se osećaš...
 2. L.krofnica

  MORSKI PRASICI

  I moja Cica je bila jako plašljiva. Trčkarala je po sobi samo kada smo same. I tako je bilo sve vreme, a živela je 7.5 godina :) Ne znam zašto je tako... Možda je takav karakter, a možda je imala i loša iskustva.
 3. L.krofnica

  IN MEMORIAM

  @Donamileva, kada je uginula Dona? Sećam se tvojih rpiča na forumu. Nisam pratila forum redovno, već neko vreme... Baš mi je žao! - - - - - - - - - - Gugutka je baš slatka na slikama! Samo mislim da mali golubovi retko i prežive kada se tako uzgajaju... A za macu koja je pala sa petog...
 4. L.krofnica

  Pristup računarima koji su umreženi

  Kako mogu da onemogućim Remote Connection? Inače pitanje je bilo za zaštitu podataka na računaru, ne stranica koje posećujem... Pristup administratora klijentu ne treba da bude omogućen, makar ne bez pristanka klijenta. Ne znam da hakujem :( @PaziŠtaČiniš Ako već znaš da sve firme nisu iste...
 5. L.krofnica

  Pristup računarima koji su umreženi

  Hvala puno na brzom odgovoru!
 6. L.krofnica

  Pristup računarima koji su umreženi

  Može li neko da mi kaže kakva je sigurnost podataka na računarima koji dele wi-fi mrežu? Konkretno, da li adminitrator mreže može da pristupi podacima na mom računaru? Moj računar je vidljiv na mreži i u pitanju je mreža na poslu. I takođe da li ima razlike ako moj računar ima lozinku za...
 7. L.krofnica

  PUDLE

  zahvaljujem
 8. L.krofnica

  PUDLE

  Šta se dešava na Poodle show? :) Jel to izložba samo pudli ili ima još nečega? Puno pozdrava za pudlaše od Širli i mene!
 9. L.krofnica

  Pitajte u vezi zdravlja

  Ja mislim da je najbolje da potrežiš nekog golubara u okolini. Sigurno ima nekoga.
 10. L.krofnica

  IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

  Objavi na Mila nas heroj stranici na FB. Ima stranica na FB koje su posvećene samo izgubljenim ljubimcima, samo ja ne znam napamet - probaj da nađeš i da deliš što više sliku sa opisom i kontakt telefonom. I želim puno sreće!
 11. L.krofnica

  Poklanjam Morsko prase i veliki kavez sa opremom

  Imaš forum Zeko i Prijatelji gde ima više ljubitelja morskih prasića, pa postavi i tamo oglas.
 12. L.krofnica

  Mesanci labradora traze dom

  :D Bitno da su lepe vesti!
 13. L.krofnica

  IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

  Uh! Kako grozna priča, jadna mala.. U kakvom li je stanju bila? Postavi slike ovde i na FB pa da oglašavamo. Sigurno će se naći neko ko će je želeti.
 14. L.krofnica

  Mesanci labradora traze dom

  Svi su udomljeni!!! Još pre nekog vremena, ali sam potpuno zaboravila da nisam napisala ovde :) Hvala puno na praćenju teme!!
 15. L.krofnica

  Mesanci labradora traze dom

  Ingrid 26.01.2013

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.