Evo moje iskustvo iz prethodnih dana, nisam pristrasan i nije me briga sto ga mi pravimo, probao sam ga i recicu sta mislim, bolje je ipak nego sto sam ocekivao.
Vodao sam matorog da proba sve zive aute u ova 2,3 dana, kod prijatelja koji drzi salon i na jos jedan plac, prvo 500l nacionale, pa onda cromu karavan, golf 6, bmw 120d, novi megan, neku oktaviu. Matori sve probao u danu.
Moje misljenje. Dosta prostran unutra, malo mi je nekako prazan, malo niza zadnja klupa enterijer jeftin i cini mi se trom kao da nece da ide, upravljivost nit smrdi nit mirse, kao i menjac. Pravi auto za shoping, grad i pijacu, za neku gradsku voznju je ok, mana je sto je benzinac, 6,7 litra trosi po specifikacijma, realno stanje je sigurno drugacije. S obzirom da moze da se uzme po ceni nove dacije i sa tim subencionisanim kreditom, sve u svemu, solidan izbor kao novi automobil za porodicu sa veliim prtljaznikom, gde upravljivost i motor nisu toliko presudni. Definitivno najbolje iz Srbije ikada, ko hoce da ispostuje nasu ekonomiju i treba da ga kupi.
@Oskar2215
Croma Karavan extra, probao sam pre dva dana, divota auto za moje, bolje osmisljena od 500l, bolje opremljena, cena super povoljna za polovnjaka starog 2,3 godine sa 100,150k. Posle svih tih isprobanih automobila, matori se totalno odusevio bmw kecom, sto sam i pretpostavljao, auto dominira i samara put, za razliku od svih isprobani, jeste da covek ima skoro 60 godina ali i on zna sta je dobro. Ja bih mu radije preporucio golfa zbog prostranosti i odrzavanja, ali na preporuku dobio sam istu odbojnost kao i na forumu prema VW i golf
, i sad se lomi, novi 500l ili bmw 1, eventualno ta croma, necu da uticem na coveka, mada meni se cini da je to gotova prica u korist Nemca.