Gde kupujete knjige?!

Više bih voleo onako uopšteno da odgovorim. Nadam se da neću promašiti tako temu. Najbolji mi je doživljaj kada knjige kupujem kod uličnih prodavaca. Krivo mi je što su uglavnom prestali da prodaju u knjižarama antikvarne knjige. Posle ulice dobre su mi i one zabite knjižare koje su pretrpane i nesređene. Knjižare sa dosta prašine. Volim kada moram da preturam da bih pronašao nešto što dugo vremena tražim.
Danas sve šljašti i čisto je. Korice knjiga su nove, sjajne i šarene toliko da me oči zabole. Sve je to sređeno i poslagano. I novo. I ni ne ulazi mi se u takve prostorije.
 
Uglavnom nadjem vecinu u knjizari Most ( i jos par knjizara u centru NS-a).

Cesto svratim i u jednu knjizaru sa polovnim i starim knjigama ..licno vise volim da imam novu knjigu ali takve radnje su pravi mali rudnici zlata kad su knjige u pitanju. Svasta se nadje.
 
retko kad sam uleteo na prepad u knjizaru i neodredjeno zujao po naslovima...mozda kad je neki rodjos ili slichno u pitanju a neodluchan sam. obichno ciljno idem... a gde, pa u prvu gde nadjem dotichno delo koje trazim... plato, laguna il nesto u blizini....
 

Back
Top