Zvucnici ne rade windows 10

Stratosphere8

Zainteresovan član
Poruka
189
Poz drugari😊.Imam Windows 10 na svom racunaru.Sto se tice maticne u pitanju je Aorus M B450.Uglavnom,ne rade mi zvucnici.Odjednom su prestali da rade i imam crvenu notifikaciju kod sound-a na taskbar-u da nema output uredjaja.Sto se tice playback uredjaja imam neke Hdmi uredjaje,ali nigdje Speakers.Sve sam probao.Najnoviji drajveri.Cak sam i nove zvucnike kupio,ali opet nista.Zvucnici su na usb-u i 3.5mm jack-u.Nadam se da mi neko od Vas moze pomoci😶

Imamo istu matičnu.

Čudno je što su samo odjednom prestali da rade. Jesi li siguran da nisi slučajno nešto čačnuo u opcijama što je moglo da ih disable-uje?

Probaj, recimo, da u Sound podešavanjima odabereš nešto drugo kao output device. Idi i u Troubleshoot u tom meniju i vidi šta će ti pokazati.

Poz drugari😊.Imam Windows 10 na svom racunaru.Sto se tice maticne u pitanju je Aorus M B450.Uglavnom,ne rade mi zvucnici.Odjednom su prestali da rade i imam crvenu notifikaciju kod sound-a na taskbar-u da nema output uredjaja.Sto se tice playback uredjaja imam neke Hdmi uredjaje,ali nigdje Speakers.Sve sam probao.Najnoviji drajveri.Cak sam i nove zvucnike kupio,ali opet nista.Zvucnici su na usb-u i 3.5mm jack-u.Nadam se da mi neko od Vas moze pomoci😶
Šta znači ovo?

Izbrisi windows 10 i resices problem.

Edit:Problem rijesen.Zvucna kartica je bila disable-ovana u biosu te racunar nije mogao prepoznati zvucnike kao eksterno dodate uredjaje playback devices.
:hahaha:Da vidimo sada Ko se ne razume: Ako je bila onemogućena u BIOS-u, onda OS ni NE nabacuje drajvere za nju, a onda NISI mogao imati ni ovo: " imam crvenu notifikaciju kod sound-a na taskbar-u da nema output uredjaja" :hahaha:

E moj ti..:zcepanje:
Ne razumijes se opet ti kazem i ne dovodimo to vise u pitanje.👋🏻
U mom slucaju imam interne zvucnike u monitoru koje sam disablovao da bi mi radili eksterni zvucnici.Posto sam ih disablovao u biosu prikazivalo je tu "crvenu notifikaciju" jer su svi uredjaji za zvuk bili disablovani.

E moj ti..:zcepanje:
Ne razumijes se opet ti kazem i ne dovodimo to vise u pitanje.👋🏻
U mom slucaju imam interne zvucnike u monitoru koje sam disablovao da bi mi radili eksterni zvucnici.Posto sam ih disablovao u biosu prikazivalo je tu "crvenu notifikaciju" jer su svi uredjaji za zvuk bili disablovani.
A kojim putem ti ide zvuk do monitora? Šta je sve spojeno sa kompa na monitor?

Back