Zvučnici za gramofon

Edmund

Domaćin
Poruka
4.963
Evo slike gramofona
Zna li neko gde mogu da nabavim adekvatne zvučnike?
Hvala

1000021433.jpg

1000021432.jpg

Imaš da biraš polovne zvučnike za njega na KupujemProdajem.

On već ima ugrađeno pojačalo pa ti trebaju pasivni zvučnici. Konektor nije problem, možeš da ga staviš na bilo koje zvučnike.

To je standardni DIN 41529 konektor za zvučnike i možeš da ga kupiš odvojeno i staviš na neke druge zvučnike.

Imaš da biraš polovne zvučnike za njega na KupujemProdajem.

On već ima ugrađeno pojačalo pa ti trebaju pasivni zvučnici. Konektor nije problem, možeš da ga staviš na bilo koje zvučnike.

To je standardni DIN 41529 konektor za zvučnike i možeš da ga kupiš odvojeno i staviš na neke druge zvučnike.
Par puta kupio stvari preko KP i ... nikad više

Par puta kupio stvari preko KP i ... nikad više
Pa dobro, mene teško može neko da zavrne jer se obično i razumem u to što tražim, i uvek lično idem po to što kupujem da pogledam na licu mesta. Kupujem otkad postoji KP, a nekad i prodam nešto, i apsolutno nikada nisam imao nikakav problem.

Što se zvučnika tiče, u Beogradu je bar lako - dobar zvučnik ako i ima neki problemčić može da se reparira lako, ima nekoliko vrlo dobrih servisa koji to urade za male pare pa polovan zvučnik bude bolji nego ovo novo sranje koje sad prodaju po radnjama. (ne sve, ali dosta toga je otpad)

Hvala
Ali ovo je stari gramofon
Ne znam da li ima sa tim džekovima
Kanibal u Piramidi (Blok 44) ima sve sto ti treba...
https://www.kanibal.co.rs/

A posle trazi zvucnike sa 4-8 oma, probaj da nadjes specifikaciju na samom gramofonu, ili internet ako imas srece.
...ako ne mozes da nadjes specifikaciju, ja bi isao sa 4 oma, jer 8 mogu da budu "preslabi", odnosno da ugradjeno pojacalo ne moze da ih "gura".

Back