Korišćenje Windowsa 10 od jeseni

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
249.121
Од јесени нећеш моћи нормално да користиш ни Windows 10 већ сви морају да пређу на 11-ицу.

EOL (End of Life) наступа за Windows 10 на јесен тако да сви морају да пређу на 11.

Ja imam instaliran WIndows 10 na dva kompjutera. Koristim ih za surfovanje Internetom (Googlovanje, vesti, YouTube, forumi, online plaćanje, GIMP...), imam uslova za Windows 11 ali sam na W10. Jel ću od jeseni moći i dalje to da radim?

Ако зарађујеш било какве паре на рачунару или вршиш новчане трансакције мораш да пређеш на 11.
Ја баш и радим трансакције када плаћам приликом поручивања са Купујем Продајем, АлиЕкспрес, портала Поштанске Штедионице.

Ја баш и радим трансакције када плаћам приликом поручивања са Купујем Продајем, АлиЕкспрес, портала Поштанске Штедионице.

Ja plaćam račune preko e-bankinga. Da li to znači da od septembra neću moći to da radim, ako nemam Win11?

Ja ne želim da instaliram Win11. Zadovoljna sam sa Win10, a volim i ranije OS.

Ja plaćam račune preko e-bankinga. Da li to znači da od septembra neću moći to da radim, ako nemam Win11?

Ja ne želim da instaliram Win11. Zadovoljna sam sa Win10, a volim i ranije OS.

Моћи ћеш али систем биће бушан да обични аматери могу да ти мазну новац на основу CVE рупа. Ако ти рачунар задовољава да може на 11 без проблема пређи на 11!

Ja imam instaliran WIndows 10 na dva kompjutera. Koristim ih za surfovanje Internetom (Googlovanje, vesti, YouTube, forumi, online plaćanje, GIMP...), imam uslova za Windows 11 ali sam na W10. Jel ću od jeseni moći i dalje to da radim?
Ma moci ce,kao i Win.7 sto radi.To su zastrasivanja da ljudi koji imaju slabije kompove,kupe nove i pokupuju novije hardwere,a plate sve programe koji su im potrebni za rad.Jos poprilican broj firmi koristi XP SP3.Sada sam na Win 7 i radi kao sta svajcarac.Imam i Win 10,a usput sam podigao i Ubuntu i :inux,koji su besplatni,a isto moze da se radi sto i na Win.ovima.

Моћи ћеш али систем биће бушан да обични аматери могу да ти мазну новац на основу CVE рупа. Ако ти рачунар задовољава да може на 11 без проблема пређи на 11!

OK. Moram još da razmislim. Plaćam sve sa sajta banke. Ne plaćam npr struju - EPS direktno sa njihovog sajta i nigde ne ukucavam broj svog tekućeg računa.

Pored logovanja na e-banking, banka ima još jednu zaštitu pre konačnog plaćanja.

OK. Moram još da razmislim. Plaćam sve sa sajta banke. Ne plaćam npr struju - EPS direktno sa njihovog sajta i nigde ne ukucavam broj svog tekućeg računa.

Pored logovanja na e-banking, banka ima još jednu zaštitu pre konačnog plaćanja.

Па погледај шта ти је чинити. Имаш решења горе. Аки ти комп подржава 11-ицу нема потреба да одлажеш надоградњу јер мање више су исти а ако не онда пробај Линукс.

Па погледај шта ти је чинити. Имаш решења горе. Аки ти комп подржава 11-ицу нема потреба да одлажеш надоградњу јер мање више су исти а ако не онда пробај Линукс.

Komp-laptop je novi i podržava Win 11.

Kod Windowsa 11 smeta mi što se stalno apdetuje i posle jednog update-a nije mi radio Word ni Text Document-na starom laptopu.

Imala sam utisak da imam vurus ali ni Windows Defenter ni posle AVG antivirus nisu potvrdili postojanje virusa.

Zato ne bih da menjam Win10.

Komp-laptop je novi i podržava Win 11.

Kod Windowsa 11 smeta mi što se stalno apdetuje i posle jednog update-a nije mi radio Word ni Text Document-na starom laptopu.

Imala sam utisak da imam vurus ali ni Windows Defenter ni posle AVG antivirus nisu potvrdili postojanje virusa.

Zato ne bih da menjam Win10.
Nemoj ni da menjas.Pre predji na neki linux,gde ces ti biti gazda svojih programa,a ne da ti Microsoft odredje je sta mozes,a sta ne da instaliras.10-ka jos uvek moze da se drzi pod kontrolom.

Back