zvizdanje i dobacivanje

Jaoooj :roll: Na ovu temu bih enciklopediju mogla da napisem. Strasno cesto mi se to desava, dobaciju, sviraju iz kola, ma odvratno! Hodam ulicom, prolazim pored jednog ili vise muskaraca koji mi, bez ikakvog povoda, dobace neku „dosetku“ vezanu za fizicki izgled, najcesce veoma primitivnu, odvratnu, obicno sa jasnom seksualnom konotacijom.
Ranije, pa i sada uglavnom, od te grozomorne pojave branim se ignorisanjem, ali uprkos tome sto mi je jasno koliko je to nizak nivo komunikacije, nekad pobesnim do te mere da pocnem glasno da psujem i vicem, pokazujem
images
. Jednog dana cu se 'ladno pobiti sa stokom na ulici, iako sam svesna da bih verovatno izvukla deblji kraj, ali osetim takav bes da mi bas dodje da mu/im polomim svaku koscicu u telu. Bukvalno mi bude fizicki muka od besa i ozlojedjenosti sto moram da trpim gadove, crkli dabogda:evil: I nikad mi nece biti jasno zasto to neki muskarci rade? Kakva je to vrsta bolesnog poriva koja ih tera da se nepoznatoj zeni na ulici obrate na tako nizak, oduran, gadan nacin? I sa kakvom motivacijom? Da li je moguce da ijedan pripadnik muskog roda misli da se na takav nacin moze dopasti nekoj zeni? Ili to radi samo zato sto je zena zena, a ovo je Balkan, i njemu se prosto moze, a usput nije jeb'o nista jedno 5 godina pa daj da se zadovolji makar kako? Fuj, bljak, povrac:bljak::poludeo::azdaja:

"Jao, kakvo dupe imaš, kako mešaš..." ; "Jao, sad bih te j..e..bo" šta misle da će postići s ovim??:dontunderstand:
Da ću da stanem i kažem da su u pravu, da ih pitam da odemo na kafu...:(
Ma užas!:evil:
Uopšte mi nije ni prijatno, ni simpatično, niti mi laska... Više volim komplimet od poznate, nego kod nepoznate osobe i to na tako vulgaran način.

Pa majku mu, šta se se zalepili za te zidare... 'Zidar' nije karakterna osobina, već profesija k'o i svaka druga, ima i tu kretena ali i normalnih ljudi, kao što ima i doktora i advokata koji su žešći perverznjaci i ne libe se da to pokažu...

zenama kojima dobacuju, okrecu se za njima te zvizde i kojima to smeta pa jednog dana sve to prestane, i zvizdanje i okretanje, cesto se nadju u chudu pa se gledaju ispred ogledala, ispituju okolinu dal su debele il matore pa su cak i uvredjene.

znam pak i zene koje vole da im se zvizdukne, ali ipak treba to sa stilom raditi.

licno, zenu napadno obucenu na ulici ili u kafani prvo prrimetim krajickom oka a onda gledam da je ne primetim.
sta ima ona da mi remeti grandiozne misli tok i igra mi po instinktima.

Procitah u jednoj simp knjizici kako se jedna zenska ne oseca neprijatno kad prodje pored gradilista i radnici joj zvizde i dobacuju, kaze bilo bi joj mnogo gore kad bi je izignorisali....Uh ima istine u tome kad razmislim....Kako reagujete kad vidite dobru zensku...Smatrate li da je nekulturno dobaciti joj ili zviznuti....je li to davno proslo vreme...

Krajnje nekulturno je dobaciti devojci, zvizdati,....... , ali video sam jednu, isla je pored jedne zgrade koja se pravi, ovi joj zvizdali, ona se okrene pita jesi ozenjen, on kaze da jeste, i ona njemu kaze "Meni ozenjeni j****i nisu potrebni". Dok je jedna uzela kamen i gadjala ih je...

meni dan uopste nije uspeo ukoliko mi neko ne dobaci na ulici...steta samo sto sa godinama uzvici "joj maco sta bih ti radio" bivaju zamenjeni sa "sklanjaj se tetka, vidis da zurim"
cista nepravda, taman se naviknes na jedan tretman, a oni vec promene repertoar :(

meni dan uopste nije uspeo ukoliko mi neko ne dobaci na ulici...steta samo sto sa godinama uzvici "joj maco sta bih ti radio" bivaju zamenjeni sa "sklanjaj se tetka, vidis da zurim"
cista nepravda, taman se naviknes na jedan tretman, a oni vec promene repertoar :(

И ја сам приметила да се данашања младеж скроз искварила!
Некад су били маштовити, врцави...а пре неки дан возим бајс а нека двојица стоје на сред бициклистичке стазе. Ја за звоним да прођем, а један викне другом:''Склони се да тетка прође, виш да вози ко суманута!''

Ништа:''Мац, мац'' и те ствари... Стварно су постали никакви! :roll:

Back