Ko je pomenuo traceve?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je pomenuo traceve?
I nikad mi nece biti jasno zasto to neki muskarci rade? Kakva je to vrsta bolesnog poriva koja ih tera da se nepoznatoj zeni na ulici obrate na tako nizak, oduran, gadan nacin? I sa kakvom motivacijom? Da li je moguce da ijedan pripadnik muskog roda misli da se na takav nacin moze dopasti nekoj zeni? Ili to radi samo zato sto je zena zena, a ovo je Balkan, i njemu se prosto moze, a usput nije jeb'o nista jedno 5 godina pa daj da se zadovolji makar kako? Fuj, bljak, povrac

ja bih to uradio iz zezanja bez obzira kakva riba prolazi..cisto da vidim reakcije

ja bih to uradio iz zezanja bez obzira kakva riba prolazi..cisto da vidim reakcije

Zezanje bi moglo da te kosta da reaguje tako sto ce te recimo na licu mesta uhvatiti za q.ra.c![]()
e sad..jedino sto je to skela pa malo visoko..ne moz se dobaciNe smeta mi dobacivanje radika sa gradilista.Naprotiv,smatram to odlicnim barometrom pa im uvek dobacim blistav osmeh...oni to cene,jer ne bezim od njih kao da su kuzni i isprate me lepo.![]()
da treći put častim 

Paaa tooo se trazie sad..jedino sto je to skela pa malo visoko..ne moz se dobaci

Sacekace ona da sidjes , a sto duze bude cekala strast ce toliko da bukne da ce biti u stanju da ti ga otkine![]()
pa steta bi bila jednokratne upotrebeProcitah u jednoj simp knjizici kako se jedna zenska ne oseca neprijatno kad prodje pored gradilista i radnici joj zvizde i dobacuju, kaze bilo bi joj mnogo gore kad bi je izignorisali....Uh ima istine u tome kad razmislim....Kako reagujete kad vidite dobru zensku...Smatrate li da je nekulturno dobaciti joj ili zviznuti....je li to davno proslo vreme...

signed.Seljacka fora![]()
meni dan uopste nije uspeo ukoliko mi neko ne dobaci na ulici...steta samo sto sa godinama uzvici "joj maco sta bih ti radio" bivaju zamenjeni sa "sklanjaj se tetka, vidis da zurim"
cista nepravda, taman se naviknes na jedan tretman, a oni vec promene repertoar![]()