zvizdanje i dobacivanje

U poslednjih par meseci sam igrom slucaja primorana da prolazim svakog jutra pored 20 - 30 radnika sa gradjevine koji sede na klupicama pored maxija (verovatno na pauzi za dorucak), i naravno cesto se desava da dobacuju.
I definitivno posle odredjenog vremena covek krene da pizdi. Znaci svaki put kad prodjem vidim 30 ociju uprtih u mene...i muk...i zaista mi svaki put kad prolazim presedne...
Nije u pitanju vishe ni to da covek razmishlja o njihovom nevaspitanju, kulturi...bla bla...Jednostavno se covek oseca jako neprijatno...

Ne znam sta mi je odvratnije:(neukusno) dobacivanje ili manijaci po javnom prevozu koji vataju sve sto je zensko.
U svakom slucaju se osecam....iskorisceno...Bljak.
Letos sam sedela sa drugaricom i jela pizzu (a pritom sasvim pristojno obucena....) i prolazili neki kreteni... Dodje jedan i kaze:"U, mala, al bi ti polizao...picu."
I naravno dobijem nervni slom.
Uzas. Sramota me je u njihovo ime...

Letos sam sedela sa drugaricom i jela pizzu (a pritom sasvim pristojno obucena....) i prolazili neki kreteni... Dodje jedan i kaze:"U, mala, al bi ti polizao...picu."
I naravno dobijem nervni slom.
Uzas. Sramota me je u njihovo ime...

Ja sam do sada dobijala od ovih radnika pristojne komentare...Zadnji put se jedan radnik okrenuo prema drugom i prokomentarisao me, (tako da i ja mogu da cujem naravno): "Au ybt kakva lepotica"...I moram priznati da mi je to imponovalo...:)
Ali kad se zaredja 20,30 njih, pa kad krenu da bulje sa sve onim sendvichima od pola hleba u ruci i punim ustima...pa nastane muk...e to mi je vec jako neprijatno...a to se naravno deshava svaki dan...:?
Ali ruku na dusu nije bilo neumesnih komentara...

Procitah u jednoj simp knjizici kako se jedna zenska ne oseca neprijatno kad prodje pored gradilista i radnici joj zvizde i dobacuju, kaze bilo bi joj mnogo gore kad bi je izignorisali....Uh ima istine u tome kad razmislim....Kako reagujete kad vidite dobru zensku...Smatrate li da je nekulturno dobaciti joj ili zviznuti....je li to davno proslo vreme...

Devojke to ignorisu, obicno ne pricaju o tome da li im je to neprijtano. Meni je to prijatno kad sam mrsava a kad sam bila malkice deblja onda mi je bilo neprijatno. Sad mi je super.

Их, како сте сувопарни...

А где је ту лепота народних доскочица типа:
''Мала, окреће ти се задњи точак!''
''Волим плаво - па макар и офарбано!''
''Ја да имам такве ноге - ходао бих на рукама!''
''Ђе си, љепот'це?''
''Уф, ала би ја ово натегоооо!''

А ви се ухватили за звиждање, ко да је то нешто...

Да додам.
- Да л си јашила бурићи кад си била мала
- Види, види, мала има пилеће груди...

Шалу на страну, неки пут је то јаче од мене, наравно у дозама пристојности - једноставан крик одушевљења. Вуаууу... или већ каква слична гестикулација.
Што чисто сумњам да не импонује женама. :shock:

Jos nisam radio kao zidar, ali znam kako izgleda kad cura pet puta prodje pored stola za kojojm sedim ako mi slucajno izleti kakv zvuk odusevljenja. No mimo toga 90% klijentele su mi zene, a kad njih desetak stavis u jednu sobu na par sati dnevno pet dana u nedelji, sta sve tu mozes da cujes!!!

Tracevi mogu da budu super kad ih devojka ludo prica, kad nadje ono sto je za nju super u tim tracevima, kad se probude u njoj neke lepe emocije, kada malo doda, da se zabavi.Ali to skoro ni jedna zena ne ume, bar ja sad ne mogu da se setim ni jedne zene, osim mene, koja obozava tako da ulepsa traceve.

Back