Zvicer daje 10 miliona evra da se osveti Srbiji? Rekao da će pozlatiti svakoga ko likvidira Vučića i Vulina!

Dotle su dogurali djidovci da su na strani zvicera i kriminalaca
pripadnici moje porodice se ne druže sa navijačima...navijači sa kriminalnim aktivnostima...čiji se to sin druži sa kriminalcima...ko to beše obezbeđivao vučića, hm???...a što se tiče đida, njega u bajbokanu, takođe i vučića

Nesto ne stima kad se osudi vucic za ubistvo cvijana u pravu su kriv je vucic
Kad se palma osudi da je pedofil opet su u oravu palma jeste pedofil a kad se zvicer osudi da he hanibal e tu nisu u pravu

Naravno. Kad osudjuje onaj ko non stop laze onda mu se ne veruje. A to je Pic0usti. Necu sad da ti trazim gde je sve OTVORENO lagao kako nije rekao ili uradio ovo ili ono, a postoji snimak DA JESTE. Ili kad je izjavio "sta, prosle godine bili izbori?" - misli se na 2020. kada su pokrali izbore koji su i tako bili organizovani nelegalno. Ma ne, nego smo 21. juna brali mango i papaju.

Znaci da - lazovu se ne veruje. I da - apsolutno verujemo da lazovi, lopovi i izdajnici ubijaju i siluju. I garantujem ti da ce za to da odgovaraju i to ozbiljno, mozda ne bas sad ili za koji mesec, ali za koju godinu ces da vidis.

Šta zna dete šta je mitroljez..
Uhvati i ispali sanduk municije.

Ma necu ni da se vracam na to, pisao sam dosta ranije.

Prvo je bio blindirani automobil ako se secate, a takav auto kosta boga oca i jos se prodaje po narudzbini. Pa koja budala bi kupila blindirani auto, platila ga ogromne pare, a onda ostavila da ga policija nadje - pa to je kao da si ostavio licnu kartu na licu mesta i pozvao telefonom policiju da se sam prijavis, pa ta kola su bukvalno kao da si stajao tamo i cekao da te uhapse.

Ali naravno onda je posle taj auto nestao iz izvestaja jer je neko shvatio da se Mali Perica zaneo sa nivoom ugrozenosti Vozda.

Ali je ostao sanduk municije u sumarku blizu Vuciceve kuce. PA KOJI CE TI DJAVO SANDUK MUNICIJE, dva metka resavaju stvar, tri su vec sigurica, a ceo sarzer ja ne znam da je iko preziveo. I to je sve sto ti treba. Kakvi sanduci hebote. Izvinjavam se sto ponavljam ovo, ali kad ima ljudi koji ili ne razmisljaju uopste ili su botine. Treceg nema.

Back