zvezdice granda

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro, ja kadkad pogledam Grand, kad nemam pametnija posla, iako mi se ne svidja. Ali zapanjujuce mi je to da moj mali buraz od 10 godina ne gleda nista sem toga, kao ni njegovi vrsnjaci. Dakle skontala sam gde ide nasa buducnost...
Ima dobrih pesama (retko, ali ima) ali ima i onakvih od kojih ti se povraca. Npr. Mina - "Sexi robot". Pazi refren:
"Nisam ja tvoj sexi robot,
ja nisam tvoj sexi robot.
Nisam ja tvoj sexi robot,
ja nisam tvoj sexi robot."
Kad sam to cula... To je mozda i gore od Bunde od nerca. A one pichkice koje se nazivaju"grand balerinama"...

Mislim, Grand Show je u toj meri glupo, sto je neukusno, ali kad se covek udubi, pronadje neku zabavu...

@nica:
Dobro, ja kadkad pogledam Grand, kad nemam pametnija posla, iako mi se ne svidja....
Nemaš pametnija posla? Znate šta, istina je da GRAND ide dobro uz pivo. Mislim, kad pogledaš one likove koji pevaju, one likuše što igraju, atek one likove u publici.... Stvarno su svi skupa jedna gelerija likova za posmatranje. K'o Džeri Springera da gledaš.

Ti tipovi, mislim na "grandovce" uzimaju dosta para, logicno... da nije tako ne bi ih bilo toliko. Bice da je dobar deo ove nacije njihov poklonik... trebalo bi se boriti protiv toga... ali kako??? :(

Pazi, ne krivim ja ovu sirotu decu koja su krenula slepom ulicom, ali kako ih samo roditelji pustise u propast, gde je tu logika, mislim zasto nisu odmah krenuli na folklor i uzicko kolce pa da makar prodju kao seljaci, a ne da se ovako brukaju.??????

Folklor nije odlika seljastva (da se tako izrazim), vec kulturno nasledje... kao sto i sama rec kaze "folklor". Mislim da je neumesno mesati te dve stvari ili ih poistovecivati na takav nacin. ;)
Definitivno mediji igraju vrlo bitnu ulogu u odredjivaju muzickog ukusa pojedinaca, ne samo kod nas vec svuda. A nasi ministri kulture, koji ce uredno smenjuju, nista nisu udarili po tom pitanju... to je zaista tuzno... Bilo bi odlicno ako bi se nasao nacin da svako ko je raspolozen ucestvuje u njihovom iskorenjivanju, jer su definitivno stetni i trebalo bi ih se otarasiti zbog zdravlja nacije na prvom mestu.
Mada, postoje i gore stvari od grandovaca, iako je tesko poverovati u to, a to je ona bosanska BN televizija (mislim da se tako zove) na kojoj se moze videte daleko gorih stvari od ovih nasih. Mada, lepo je gledati njih i smejati im se ali je tesko smejati se samo sebi...

nikodim:
Folklor nije odlika seljastva (da se tako izrazim), vec kulturno nasledje... kao sto i sama rec kaze "folklor". Mislim da je neumesno mesati te dve stvari ili ih poistovecivati na takav nacin. ;)
Definitivno mediji igraju vrlo bitnu ulogu u odredjivaju muzickog ukusa pojedinaca, ne samo kod nas vec svuda. A nasi ministri kulture, koji ce uredno smenjuju, nista nisu udarili po tom pitanju... to je zaista tuzno... Bilo bi odlicno ako bi se nasao nacin da svako ko je raspolozen ucestvuje u njihovom iskorenjivanju, jer su definitivno stetni i trebalo bi ih se otarasiti zbog zdravlja nacije na prvom mestu.
Mada, postoje i gore stvari od grandovaca, iako je tesko poverovati u to, a to je ona bosanska BN televizija (mislim da se tako zove) na kojoj se moze videte daleko gorih stvari od ovih nasih. Mada, lepo je gledati njih i smejati im se ali je tesko smejati se samo sebi...

Ministri nishta nisu uradili po tom pitanju jer i oni to slushaju!

"Da bi napravio hit, moraš da lažeš da si jako uspešan. Prvi stih znači ide:
ljubio sam žeeenaaaaaa ne zna im se broj..........
Drugi stih mora da uvjeri ženu das' ti tužan zbog nje:
sjećanje na uspomeeeeeneeeeeee, to je život moj! "

Večernja škola za pravljenje hitova. Rambo Amadeus. :)

levrone:
"Da bi napravio hit, moraš da lažeš da si jako uspešan. Prvi stih znači ide:
ljubio sam žeeenaaaaaa ne zna im se broj..........
Drugi stih mora da uvjeri ženu das' ti tužan zbog nje:
sjećanje na uspomeeeeeneeeeeee, to je život moj! "

Večernja škola za pravljenje hitova. Rambo Amadeus. :)

"U zoru iscedih stihove fine, ko` tri kapi iz suve drenovine".

Bravo... ;)

Vrhunski ste medijski manipulator koji svjesno preuzima ulogu dvorske lude da bi kroz humor rekao gorke istine?
– Institut dvorske lude nisam izmislio ja. On je postojao u svim dvorovima i društvima u ovoj ili onoj formi, od samih početaka nastajanja država. Ljudi vrlo teško primaju gorku istinu ako im se ona ne zavije u celofan. Kao dvorska luda ja mogu govoriti ono što drugi ne smiju. Isplati li se bacati »bisere pred svinje«? Uopće nije pitanje isplati li se ili ne. Ja jednostavno ne mogu bez toga da ne iznosim neka svoja razmišljanja tražeći istomišljenike kroz moj umjetnički iskaz. To je moja organska potreba. Odakle mi energije da nastavim dalje? Pa ne mislim da trošim previše energije. Mnogo više energije treba čistačica za svoj dnevni rad.

Iz jednog intervjua za Novi List...

Back