gorannk
Zainteresovan član
- Poruka
- 167
Pa upravo je tako,ali ipak moram reci,zasto uopste mrziti narod kao narod?Guliverr:Izvini Perice ali ti si bolestan i pod hitno treba da posetis psihijatra! Mesas babe i zabe! Pricas gluposti a ponajvise stvari u koje se ne razumes! Prvo blage veze nemaju NARODNJACI-DZAMIJA-HRVATI, nista slicno da bi ih ti povezivao. Ja sam Perice patriota i da slusam narodnjake, ali mi ni u ludilu ne bi palo napamet da palim dzamiju , pre svega zato sto postujem svaku bogomolju i smatram da ima svako pravo da veruje u sta hoce. Zatim smatram da je svako nasilje samo po sebi greh kao i mrznja pa tako nedopustam sebi da mrzim Hrvate i ako bih imao razloga. Ipak razumem one koji ih mrze, mnogi od nas su u tim nesrecnim vremenima izgubili roditelje, prijatelje i komsije i u njihovom srcu zauvek ce ostati mrznja. A muzika nema nikakve veze sa patriotizmom. Muzika je ono sto spaja sve ljude ovog sveta! A ti molim te ne brkaj babe i zabe!gorannk:Mislim da gresis,zasto bi bile budale,pa manje vise svi slusaju folk,samo se prave.perica:I posle se pitamo zašto smo u ovakvom stanju kakvom smo![]()
![]()
![]()
Posle svega neko može da sedne i da gleda 2-3 sata te idiote i to ne samo da ih gledaju već ih i izdržavju kupujići njihove kasete (cd se i ne pravi)![]()
![]()
![]()
STRAŠNO ALI STVARNO STRAŠNO!!!
Što kaže jedan nepopularni političar iz DS-a:I ovo glasa![]()
STRAŠNO!!!
Izgleda da se slušanjem narodnjaka,paljenjem džamija,mržnjom prema Hrvatima,pokušavanjem zabranjivanja Exita ovde dokazuje patriotizam!!
Ja se izvinjavam zbog rečnika ALI VI STE STVARNO BUDALE!!!BUDALE!!!
Pa nek me administrator zabrani!![]()
![]()
Pozdrav za tebe![]()
pa nije svako isti i kod nas ima i dobrih i losih,isto kao i u drugim zemljama.A sto se tice ratova i tih budalastina,to su vec po meni poremeceni ljudi.Istina je da bi muzika trebala da spaja,a ne obrnuto.

I takodje mislim da svaki covek kod nas,bez obzira sta pricao o narodnoj muzici,takodje slusa i voli neke pesme toga faha,ili gresim