Zvezde Granda

Da li postoji neka 'zvezda' grand koja nema ***** snimak

• Da, Postoji

• Ne, Ne postoji

• Samo jedna - Mario Serifovic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stivlim:
Ja sam mislio da sam jedni koji smatra da za neslusanje
narodne muzike vise stanje svesti.

IMA NAS :!: :!: IMA NAS :!: :!: :!:
POBEDIĆEMO NE SKORO ALI POBEDIĆEMO!!

p.s. na delu Tv otvorio sam temu Peščanik (ako je trenutno nema skinuli su je,ali ja je uredno vraćam) pa ako vam je Peščanik obavezan deo dana ostavite tamo nešto!!
Ako trenutno nema molim vas na strpljanju!Vratiću ga i uvek ću ga vratati dok me ne zabrane (ovo je poruka administratoru :!: )
P.P.S.Ako me zabrane molim vas pišite im da me oslobode!

perica:
stivlim:

p.s. na delu Tv otvorio sam temu Peščanik (ako je trenutno nema skinuli su je,ali ja je uredno vraćam) pa ako vam je Peščanik obavezan deo dana ostavite tamo nešto!!
Ako trenutno nema molim vas na strpljanju!Vratiću ga i uvek ću ga vratati dok me ne zabrane (ovo je poruka administratoru :!: )

Joj,bre pa ti k'o u rat da si pos'o... :lol: :lol: Znas sta-mene boli uvo za debile koji slusaju turbo folk,'ebem li ga kako se to sada zove...vazno je samo da ja to ne slusam i da ne nameravam da slusam...A imate moju podrsku,however :wink:

Btw-turbo folk blage veze nema sa Srbijom...Azerbejdzan,Iran,Turska(pa jos i ta njihova "muzika" unakazena)...a Srbija je vec nesto drugo..

Sad cekam gorannk-a da mi odgovori na pitanje...

Black_Swan:
perica:
stivlim:

Joj,bre pa ti k'o u rat da si pos'o... :lol: :lol: Znas sta-mene boli uvo za debile koji slusaju turbo folk,'ebem li ga kako se to sada zove...vazno je samo da ja to ne slusam i da ne nameravam da slusam...A imate moju podrsku,however :wink:

Btw-turbo folk blage veze nema sa Srbijom...Azerbejdzan,Iran,Turska(pa jos i ta njihova "muzika" unakazena)...a Srbija je vec nesto drugo..

Sad cekam gorannk-a da mi odgovori na pitanje...

Pa te zemlje su vidim veoma uspešne na svim planovima pa zašno ne bi i mi :lol: :?:

Moram ja opet sebe da citiram za ljude koje mrzi da skoknu do teme na kojoj sam opsirno o tome:

Incognito:
Ja slusam MUZIKU! ... Ne slusam rock, metal, punk, hip-hop, soul, blues, jazz, narodnu... Slusam MUZIKU...

Kica i sunda imas na sve strane, u svim mogucim pravcima. Sticajem okolnosti, na ovim prostorima je toga najvise u narodnjacima, pa je mozda i opravdan revolt prema njima... Vrlo malo, ali VRLO MALO, je narodne muzike koja poseduje neki umetnicki kvalitet u njoj... Pogotovo one nastale u proteklih 20-ak godina.

Na sta se svode danasnji narodnjaci (ne kazem svi, ali vecina):
- Ukradena muzika (najvise iz Grcke, Turske i Irana)
- Tekstovi debilno-idiotskog karaktera
- 'sve-da-sljasti' i 'sto manje odece' styling
- Katastrofa glas

Izvinite, ali ako neko to smatra muzikom (muzika je UMETNOST) onda stvarno ne znam sta da kazem. Sta ima umetnicko u onoj 'Dzip, dzip'?

Drugo, mene opasno vredja kad neko to nazove narodnom muzikom... Znate li vi uopste sta je nasa narodna muzika? Nasa narodna muzika je zaista vrlo kvalitetna jer smo dosta kreativan narod, ali ovo sto se ovde smatra narodnom muzikom je mesavina iransko-turske muzike sa ritam-masinom u pozadini... Tu od narodne muzike nema ni 'n'... Narodna muzika je recimo cuvena Vranjanka (koju je kasnije Dick Dale preradio u Miserlou i sada je to glavna asocijacija na Pulp Fiction film), Jovano (ili Jovanke... zavisi da l' je smatramo makedonskom ili srpskom) itd. To je ono sto je zaista narodno, i ono sto ima u sebi kvaliteta... Postoji i tzv. moderna narodna muzika, tj. prava (a ne kao sto vec rekoh iransko-turski melos) narodna muzika ali sa modernijim instrumentima, stilovima i sl. Od ljudi koji se bave tom muzikom trenutno mogu da se setim samo Legendi...

E, to je po meni narodna muzika koja moze da se slusa, koja ima umetnicki kvalitet i koja, voleo je neko ili ne (sto je vec licni izbor), se ne moze oceniti kicem, sundom i sl.

Takodje, ima VRLO, ali VRLO malo skolovanih muzicara (pogotovo pevaca) u narodnoj muzici, sto direktno utice na njen kvalitet... Od skolovanih 'glasova', koliko znam tu je samo Luis... Od skolovanih sviraca, retko da je iko...

No, da pogledamo i drugu stranu... Recimo sta se ovde slusa po kaficima... MTV baljezgarije... MTV je lepse upakovani Pink, i retko kome padne na pamet to da gleda... Gotovo sve sto se pojavi na istom je isto tako kicerski i shund kao i ovi lokalni nazovi-narodnjaci... Kvalitet - 0, vazno je samo da 'sljasti'...

A ima toga i u drugim pravcima... ima u svim... ali muzika koja u velikoj vecini odise nekvalitetom je upravo kvazi-narodna...

Dakle, tolerantan sam prema kvalitetu, a vise nego kritican prema sundu i kicu!

Ne slažem se totalno ali jel stvarno tako teško biti kao ona :?: :!: A :?: Jel stvarno toliko teško :?: :?: :?: NIJE NEGO STE VI IDIOTI UKOPANI MEĐU 4.ZIDA BEZ OSEĆAJA ZA STVARNOST!!!!
JOŠ SE UVEK U SRBIJI TIPOVI BRIJU NA ĆELAVO;VOZE DŽIPOVE...itd. TO TRAJE 10 GODINA!!!!
TO VIŠE NIJE MODA TO JE POSTAO FOLKLOR JEDNOG DEKADENTNOG DRUŠTVA KOJE SVAKIM ****..M DANOM TONE SVE VIŠE I VIŠE NA SAMO DNO DNA!!!! :!: :!: :!:
AKO VEĆ NIJE TAMO :!: :!:
A POŠTO SMO TAMO SAD JOŠ DUBLJE DUBLJE I DUBLJE I DUBLJE I DUBLJE KOPAMO :!: :!:
NA KRAJU NEĆEMO VIŠE IMATI GDE :!:

perica:
Ne slažem se totalno ali jel stvarno tako teško biti kao ona :?: :!: A :?: Jel stvarno toliko teško :?: :?: :?: NIJE NEGO STE VI IDIOTI UKOPANI MEĐU 4.ZIDA BEZ OSEĆAJA ZA STVARNOST!!!!
JOŠ SE UVEK U SRBIJI TIPOVI BRIJU NA ĆELAVO;VOZE DŽIPOVE...itd. TO TRAJE 10 GODINA!!!!
TO VIŠE NIJE MODA TO JE POSTAO FOLKLOR JEDNOG DEKADENTNOG DRUŠTVA KOJE SVAKIM *..M DANOM TONE SVE VIŠE I VIŠE NA SAMO DNO DNA!!!! :!: :!: :!:
AKO VEĆ NIJE TAMO :!: :!:
A POŠTO SMO TAMO SAD JOŠ DUBLJE DUBLJE I DUBLJE I DUBLJE I DUBLJE KOPAMO :!: :!:
NA KRAJU NEĆEMO VIŠE IMATI GDE :!:

Incognito je muško jel tako? :lol: :lol:

Incognito:
gorannk:
E sta tebe briga ko sta slusa i ko sta voli.Izgleda da uzivas da spustas ljude.
Ipak gledaj ono sto tebe interesuje,zasto trosis bezveze vreme na ono do cega ti nije stalo.
Savet:Procitaj dobru knjigu,bolje ce ti proci vreme,nego slusajuci ove >gluposti<.
Smanji dozivljaj :D

Zadnji put kad sam proverio, muzika je bila umetnost. Ne shund, ne kich, vec UMETNOST.

Cinjenica je da ljudi koji se 'pale' na kich, koji postoji u svakoj umetnosti, pa samim tim i 'sedmoj', ne mogu ceniti ni ostale grane umetnosti. Poznavanje i 'razumevanje' umetnosti automatski povlaci malo visi intelektualni stupanj od amebe, pa ljudi koji vole kich u jednoj umetnosti, volece isti i u ostalima, a kao takvi nisu kompetentni da uopste uzimaju umetnost u usta...

Briga mene sta ko gleda, to je istina, ali kad mi ljudi koji se dive kich-u (poput navedenog izbljuvka od serije napravljen da nalozi male tinejdzerke na paganske rituale), koji kazu da je Pink (Kich's Home) najbolja televizija :shock:, pocnu pricati o umetnosti, bila to muzika, film, slikarstvo, knjizevnost... zaista mi se smuci...

A da, lep ti je predlog, samo daj prosvetli nas... sta je to lepa knjiga? ... Harry Poter? :lol:
Kao prvo,zasto mislis bas na Harry Potera?
Ako te vec interesuje moje misljenje,a iskreno u to sumnjam :) ,reci cu ti da je po meni dobra knjiga recimo od Aleksandra Dime-Dama sa kamelijama,ili ako vise volis psiholoske,moze proci Svet koji ceka da se rodi,trenutno se ne mogu setiti ko je napisao.
Ako volis rusku klasiku,definitivno mogu proci Puskin-Pikova dama,Tolstoj-Zlocin i kazna i da ti ne nabrajam vise.... :D

Black_Swan:
Incognito:
gorannk:
Ipak gledaj ono sto tebe interesuje,zasto trosis bezveze vreme na ono do cega ti nije stalo.
Savet:Procitaj dobru knjigu,bolje ce ti proci vreme,nego slusajuci ove >gluposti<.

Zadnji put kad sam proverio, muzika je bila umetnost. Ne shund, ne kich, vec UMETNOST.

Cinjenica je da ljudi koji se 'pale' na kich, koji postoji u svakoj umetnosti, pa samim tim i 'sedmoj', ne mogu ceniti ni ostale grane umetnosti. Poznavanje i 'razumevanje' umetnosti automatski povlaci malo visi intelektualni stupanj od amebe, pa ljudi koji vole kich u jednoj umetnosti, volece isti i u ostalima, a kao takvi nisu kompetentni da uopste uzimaju umetnost u usta...

Briga mene sta ko gleda, to je istina, ali kad mi ljudi koji se dive kich-u (poput navedenog izbljuvka od serije napravljen da nalozi male tinejdzerke na paganske rituale), koji kazu da je Pink (Kich's Home) najbolja televizija :shock:, pocnu pricati o umetnosti, bila to muzika, film, slikarstvo, knjizevnost... zaista mi se smuci...

A da, lep ti je predlog, samo daj prosvetli nas... sta je to lepa knjiga? ... Harry Poter? :lol:
Joj,pa sta sad fali Harry Potter-u???Nije neko veliko delo ali bas je OK...Trebalo je to sve povezati,smisliti itd...Mozda gresim ali nemoj Harija da uporedjujes sa "carima" i ostalim budalastinama...To nikako nema veze jedno sa drugim...No,dobro necu o HP...A ti Gorannk,samo mi reci,da li ti slusas ili gledas Cecu(Stoju,Indiru,Shemsu etc)???Ako slusas objasni mi sta je dobro u tome...A ako gledas...e pa onda nekako da te i shvatimo...(mozda se lozi na salo i extra mini-shljashtecje suknje)
Ovako kao prvo,sto se tice Cari,pa trebalo je dosta vremena da se osmisli sva ta serija.Ipak morate priznati da je originalna.I jednom si rekao(Incognito,ako ne gresim),da ti je najsmesnije kada pricamo kako je serija bila nelogicna.Pa jednostavno i jeste.Ti to verovatno ne pratis,tako da i ne znas o cemu pricamo.Nelogicne su recimo neke stvari iz svog tog konteksta u kojem je serija.Nadam se da si me razumeo.
Ko uopste kaze da voli kic u jednoj umetnosti.Ti verovatno slusas rok ili sta vec,to nije ni bitno.Zar i u takvim vrstama muzike nema kica?Meni je pod broj jedan vazan tekst.Naravno da ne slusam sve ni u narodnoj muzici,cak sto vise,dosta toga mi se i ne svidja.Ali takodje ima i mnogo,ali mnogo dobrih hitova.Ako si slusao od Elme-Treba mi,ili Sat sto kasni,onda ti je jasno o cemu govorim.
Naravno da nikoga od njih ne gledam,muzika se slusa,a ne gleda.Mada naravno vazno je i to ko peva.Sto se tice Stoje,ni ja je ne gotivim preterano,ali Indirin zadnji album je dobar,naravno Ceca ima pregrst hitova.Jednostavno ne moze svako slusati isto.Naravno na sta bi to licilo kada bi svi voleli,ili obrnuto mrzeli rad neke osobe?
Samo vazno je postovati sve to.Jesam malo zamrsio,ovo pri kraju,ali se nadam da ste shvatili. :D

gorannk:
Black_Swan:
Incognito:
gorannk:

Joj,pa sta sad fali Harry Potter-u???Nije neko veliko delo ali bas je OK...Trebalo je to sve povezati,smisliti itd...Mozda gresim ali nemoj Harija da uporedjujes sa "carima" i ostalim budalastinama...To nikako nema veze jedno sa drugim...No,dobro necu o HP...A ti Gorannk,samo mi reci,da li ti slusas ili gledas Cecu(Stoju,Indiru,Shemsu etc)???Ako slusas objasni mi sta je dobro u tome...A ako gledas...e pa onda nekako da te i shvatimo...(mozda se lozi na salo i extra mini-shljashtecje suknje)
Ovako kao prvo,sto se tice Cari,pa trebalo je dosta vremena da se osmisli sva ta serija.Ipak morate priznati da je originalna.I jednom si rekao(Incognito,ako ne gresim),da ti je najsmesnije kada pricamo kako je serija bila nelogicna.Pa jednostavno i jeste.Ti to verovatno ne pratis,tako da i ne znas o cemu pricamo.Nelogicne su recimo neke stvari iz svog tog konteksta u kojem je serija.Nadam se da si me razumeo.
Ko uopste kaze da voli kic u jednoj umetnosti.Ti verovatno slusas rok ili sta vec,to nije ni bitno.Zar i u takvim vrstama muzike nema kica?Meni je pod broj jedan vazan tekst.Naravno da ne slusam sve ni u narodnoj muzici,cak sto vise,dosta toga mi se i ne svidja.Ali takodje ima i mnogo,ali mnogo dobrih hitova.Ako si slusao od Elme-Treba mi,ili Sat sto kasni,onda ti je jasno o cemu govorim.
Naravno da nikoga od njih ne gledam,muzika se slusa,a ne gleda.Mada naravno vazno je i to ko peva.Sto se tice Stoje,ni ja je ne gotivim preterano,ali Indirin zadnji album je dobar,naravno Ceca ima pregrst hitova.Jednostavno ne moze svako slusati isto.Naravno na sta bi to licilo kada bi svi voleli,ili obrnuto mrzeli rad neke osobe?
Samo vazno je postovati sve to.Jesam malo zamrsio,ovo pri kraju,ali se nadam da ste shvatili. :D

NE NE MOŽE ALI TI SI POSTAVIO TEZU O ZVEZDAMA GRANDA I MI ODGOVARAMO!
Znam da nije postavljeno meni ali morao sam da odgovorim

gorannk:
Black_Swan:
Incognito:
gorannk:

Cari su originalne????Ahahahahahahahahaha...
joj bre...
A tek sto su nelogicne...ubilo se...hahahaha...
Ima u svakoj umetnosti kicha,ali turbo folk ne moze da bude umetnost!TO prevazilazi svaku granicu kicha... :roll: :roll: :roll:

Black_Swan:
gorannk:
Black_Swan:
Incognito:
gorannk:

Cari su originalne????Ahahahahahahahahaha...
joj bre...
A tek sto su nelogicne...ubilo se...hahahaha...
Ima u svakoj umetnosti kicha,ali turbo folk ne moze da bude umetnost!TO prevazilazi svaku granicu kicha... :roll: :roll: :roll:
Ocigledno vam ne treba nista objasnjavati :(
Jer,vi to ne razumete,ili uopste i ne citate,sta drugi pisu,imate vasu viziju u glavi i to je to.
Istina je da i tu ima dosta kica.A sta kazete za euro song,zar ukrajina,grci kao i mi ne neguju neki da kazem etno zvuk,koji je blizak folku. :D
Nemojte pogresno da shvatite samo sam rekao blizak,a po meni te 3 pesme su ubedljivo najbolje bile. :D

gorannk:
Pa ovako,ako vec postoje Idoli i sta znam koje sve emisije za nove talente,zasto ne bi postojala emisija u kojoj bi imali sansu i mladi ljudi koji vole folk muziku.:D
Licno volim folk,ali ne naravno sve sto pustaju.Sada je stvarno folk muzika dovedena do katastrofe.Novi pevaci su im uzas.Ali ipak ima ih i dobrih kao sto su Ceca,Aca Lukas i tako dalje.Mislim da bas iz tog razloga i zele da stvore novu zvezdu,jer Grand sve vise lici na jedan veliki kic.
Moram reci da je moj favorit Tanja Savic,stvarno ima prelep glas i mislim da bi mogla da napravi dobru karijeru.
Sta vi mislite o svemu ovome?
BRAVO COVECE LEGENDO , MAJSTORE, OTVORI KONACNO BUDACIMA NA OVOM FORUMU OCI I RECI IM ONO STO IM JA PRICAM DANIMA ALI NE VREDI. NIJE SVE U FOLKU LOSE, LOS JE SAMO NOVI GRAND A STARE ZVEZDE POPUT ONIH KOJE SI NAVEO SIJACE ZAUVEK. NADAM SE DA CE PRONACI I NEKOG NOVOG KVALITETNOG PEVACA!

gorannk:
Pa ako cemo iskreno,prije ce Ceca napuniti stadion nego ne znam koji roker ili sta vec.Ipak morate priznati da je folk najslusaniji.Jer je nama najblizi,tj najrazumljiviji.Ipak i vi ih svi manje vise slusate.Mislim da ne postoji covjek,koji ne voli neku narodnu pesmu,a mozda se i varam?
Ko si ti covece? Ti kao da imas moj mozak, moj ukus kao da smo blizanci , potpuno isto dozivljavas i razumes muziku kao ja!

gorannk:
perica:
I posle se pitamo zašto smo u ovakvom stanju kakvom smo :?: :?: :?:
Posle svega neko može da sedne i da gleda 2-3 sata te idiote i to ne samo da ih gledaju već ih i izdržavju kupujići njihove kasete (cd se i ne pravi) :cry: :cry: :cry:
STRAŠNO ALI STVARNO STRAŠNO!!!
Što kaže jedan nepopularni političar iz DS-a:I ovo glasa :?: :!: STRAŠNO!!!
Izgleda da se slušanjem narodnjaka,paljenjem džamija,mržnjom prema Hrvatima,pokušavanjem zabranjivanja Exita ovde dokazuje patriotizam!!
Ja se izvinjavam zbog rečnika ALI VI STE STVARNO BUDALE!!!BUDALE!!!
Pa nek me administrator zabrani! :cry: :cry:
Mislim da gresis,zasto bi bile budale,pa manje vise svi slusaju folk,samo se prave.
Pozdrav za tebe :D
Izvini Perice ali ti si bolestan i pod hitno treba da posetis psihijatra! Mesas babe i zabe! Pricas gluposti a ponajvise stvari u koje se ne razumes! Prvo blage veze nemaju NARODNJACI-DZAMIJA-HRVATI, nista slicno da bi ih ti povezivao. Ja sam Perice patriota i da slusam narodnjake, ali mi ni u ludilu ne bi palo napamet da palim dzamiju , pre svega zato sto postujem svaku bogomolju i smatram da ima svako pravo da veruje u sta hoce. Zatim smatram da je svako nasilje samo po sebi greh kao i mrznja pa tako nedopustam sebi da mrzim Hrvate i ako bih imao razloga. Ipak razumem one koji ih mrze, mnogi od nas su u tim nesrecnim vremenima izgubili roditelje, prijatelje i komsije i u njihovom srcu zauvek ce ostati mrznja. A muzika nema nikakve veze sa patriotizmom. Muzika je ono sto spaja sve ljude ovog sveta! A ti molim te ne brkaj babe i zabe!

perica:
TO ŠTO CECA PUNI STADION NE GOVORI O NAMA KOJI TO NE SLUŠAMO VEĆ O VAMA KOJI STE ZASLUŽNI ŠTO JA OVAKO ŽIVIM:VI KOJI STE TIM PESMAMA IŠLI U BOSNU I HRVATSKU I TAMO SE UBIJALI I UBIJALI!!!TO GOVORI O VAMA I O TOME DA VAS SVE TREBA STRPATI NA TU MARAKANU ILI GDE VEĆ I POBITI!!!!!
ETO TAKO!!!!!!!!!!!!!!!!
POBITI!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
I MOTRISHAAA BAŠ ĆU DA SE NERVIRAM I TI BI TREBALO JER AKO SE NE BUDEM NERVIRAO ONI SU POBEDILI OVAKO BAR PRUŽAM OTPOR!!UZALUDAN ALI GA PRUŽAM!!!
Ljudi , operatori ja vas molim da ovakve stavri ukidate i ne dozvoljavate. Pogledajte ovaj covek je ocigledno bolestan. On prica o visoj i nizoj klasi ljudi i siri fasisticke ideje .Prica o klanju i pokolju na forumu koji se zove muzika. Molim operatere tj. administratore da ovakve stvari ne dozvoljavaju i da ovakve ljude iskljuce! A sada ti Perice slusaj - na tvoj zivot ne moze niko da utice do tebe samog ! Ako si prava licnost i pravi covek tobom ne moze da upravlja drustvo! Ali ti si covece bolestan i sada te prijateljski savetujem da se lecis pre nego sto napravis neku glupost!Vise sa tobom necu diskutovati!

Guliverr:
perica:
TO ŠTO CECA PUNI STADION NE GOVORI O NAMA KOJI TO NE SLUŠAMO VEĆ O VAMA KOJI STE ZASLUŽNI ŠTO JA OVAKO ŽIVIM:VI KOJI STE TIM PESMAMA IŠLI U BOSNU I HRVATSKU I TAMO SE UBIJALI I UBIJALI!!!TO GOVORI O VAMA I O TOME DA VAS SVE TREBA STRPATI NA TU MARAKANU ILI GDE VEĆ I POBITI!!!!!
ETO TAKO!!!!!!!!!!!!!!!!
I MOTRISHAAA BAŠ ĆU DA SE NERVIRAM I TI BI TREBALO JER AKO SE NE BUDEM NERVIRAO ONI SU POBEDILI OVAKO BAR PRUŽAM OTPOR!!UZALUDAN ALI GA PRUŽAM!!!
Ljudi , operatori ja vas molim da ovakve stavri ukidate i ne dozvoljavate. Pogledajte ovaj covek je ocigledno bolestan. On prica o visoj i nizoj klasi ljudi i siri fasisticke ideje .Prica o klanju i pokolju na forumu koji se zove muzika. Molim operatere tj. administratore da ovakve stvari ne dozvoljavaju i da ovakve ljude iskljuce! A sada ti Perice slusaj - na tvoj zivot ne moze niko da utice do tebe samog ! Ako si prava licnost i pravi covek tobom ne moze da upravlja drustvo! Ali ti si covece bolestan i sada te prijateljski savetujem da se lecis pre nego sto napravis neku glupost!Vise sa tobom necu diskutovati!

U manjini sam.OK.Vi ste u pravu.Vi ste pametni i zato što ste vi većina ON JE MRTAV!
Vi ste živi i super vam je.Sad se sećam ti si onaj što im je pričao da ne pale džamiju.Pa da sećam se izvini.Tebi treba dati orden jer si pokušao sve da ih zaustaviš.Svaka ti čast!
MAJSTORE!!
Oni me nisu banovali jer misle kao i većina porisutnih na ovoj temi ali OK vi ste većina i svaka vam čast!NAŠLI STE SE!!!
sledeći put kad im budeš branio da pale džamiju zovi me da te snimam pa da pošaljem B92 i Svetlani Lukić da to pusti u Peščaniku (onoj emisiji za koji nisi čuo a ako jesi verovatno je mrziš,verovatno ne znam)

Guliverr:
gorannk:
Pa ako cemo iskreno,prije ce Ceca napuniti stadion nego ne znam koji roker ili sta vec.Ipak morate priznati da je folk najslusaniji.Jer je nama najblizi,tj najrazumljiviji.Ipak i vi ih svi manje vise slusate.Mislim da ne postoji covjek,koji ne voli neku narodnu pesmu,a mozda se i varam?
Ko si ti covece? Ti kao da imas moj mozak, moj ukus kao da smo blizanci , potpuno isto dozivljavas i razumes muziku kao ja!
Pa konacno da ima neko ko misli slicno kao i ja.Dosadilo mi je ovo napadanje. :D
Pa sta ti mislis inace o ovim zvezdama granda,tj.pevacima amaterima? :D

perica:
Guliverr:
perica:
ETO TAKO!!!!!!!!!!!!!!!!

U manjini sam.OK.Vi ste u pravu.Vi ste pametni i zato što ste vi većina ON JE MRTAV!
Vi ste živi i super vam je.Sad se sećam ti si onaj što im je pričao da ne pale džamiju.Pa da sećam se izvini.Tebi treba dati orden jer si pokušao sve da ih zaustaviš.Svaka ti čast!
MAJSTORE!!
Oni me nisu banovali jer misle kao i većina porisutnih na ovoj temi ali OK vi ste većina i svaka vam čast!NAŠLI STE SE!!!
sledeći put kad im budeš branio da pale džamiju zovi me da te snimam pa da pošaljem B92 i Svetlani Lukić da to pusti u Peščaniku (onoj emisiji za koji nisi čuo a ako jesi verovatno je mrziš,verovatno ne znam)
Nije uopste vazno ko je manjina,a ko vecina.Ovde se raspravlja samo o muzici.Imaj to na umu.
Inace,pa svak je za sebe poseban i originalan.Samo treba postovati svacije misljenje,a to da li ces ti prihvatiti to ili ne,tvoja stvar.Imas pozdrav

Back