Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Коментари са Б92, најзанимљивији по мени (с којима се слажем мање-више):

KOSANOV SKOR ZA 2 MESECA:
5-5-1(sličnu i formaciju igra).GOL RAZLIKA 10-5.ISPOD JEDNOG GOLA PO MEČU!!!!(a igrali smo sa pravim velikanima fudbala)Osamdesetih,kad smo vodili protiv velikog REALA u Beogradu 3-0,ceo stadion,je zviždao kad smo se povukli(naravno odmah primili gol),a DANAS!?Slušamo demagogiju o igri na rezultat od čoveka koji je za 20godina trenerskog rada uspeo da bude samo ŠAMPION KINE!?(čak ni kup sa Zvezdom nije uzeo)I onda je normalno da počinje "trener"mog voljenog kluba konferenciju za štampu rečenicom-""Odbrana je bila na visini zadatka" Neka nam je bog u pomoći.Zna se kako ga je teško oterati.A ovaj tim prosto vapi za OFANZIVNOM igrom.Imamo 5napadača(Jestra,Barkos,Salas,Burza,Betoligar),a igraće samo Jestra(dok ga ne zameni neki bek kao protiv Vojvodine).I onda se Pixi začudi kad dođe 2000-3000 gledalaca.Da potsetim.Pred utakmicu protiv Barselone,kad je Pižon vodio Zvezdu-protiv Proletera bilo je 30000 ljudi.Na poluvremenu 0-0,a aplauz,jer je bilo fudbala.Na kraju 3-0.Zna se kako smo igrali posle sa Barsom.I tu Pižonovu generaciju(DEki,Perica,Anić,Njeguš,Jovičić-Kosan je uništio(setite se Kajzerslauterna).A,da.Kosan je izjavio kako je on stvorio DEJANA STANKOVIĆA!!!???Bože,bože...
(naka, 5. oktobar 2007 09:13)

Kosane odlazi već jednom! Jedina svetla tačka sinoćnje utakmice je Molina. Ne zato što je odigrao bogznakako maestralno niti što je neznamkakav igrač- već zato što naša otužna igra VAPIJE za igračem tog profila. Duga je sezona, odigraće on i dosta loših tekmi, ali takav-kakav je on jednostavno MORA da igra. Neko pomenu "povratak kapitena" a ja sam se iskreno uplašio te varijante. Ako opet budemo gledali Kastilja, Lukaša, Milijaša i Milovanovića zajedno na terenu- a Molinu i Burzanovića na klupi- neće tu biti ni F od fudbala. Barkos je od prve tekme sa Groklinom pokazao da zaslužuje šansu. Jestrovića moraš pogoditi loptom u vrh čela ili u nogu da bi šutnuo na gol, Barkos se barem bori za svoje šanse i često ni iz ćega napravi situaciju za šut. Poslednja enigma je Salas, koji će verovatno dobiti šansu tek kad Kosan ode. Da li je Bronovicki povređen? Ničim drugim ne mogu opravdati sumanuto forsiranje Anđelkovića. Sinoć nije uputio čak ni jedan svoj famozni "centaršut". Presekao jednu loptu i povukao kontru- to je otprilike sav njegov učinak sinoć. Koroman kad dobije loptu prvo krene da ševa pa ako prođe dvojicu moooožda ali samo možda će razmišljati o dodavanju. Retko ima priliku da se nađe u toj situaciji, pošto oko 60% lopti gubi pri drugom kontaktu sa istom. I mislim da je krajnje vreme da neko odgovoran uruči ispisnicu Basti i da se nađe pravi desni bek. Ili- što neko reče- staviti Lukaša na to mesto, Milijaša vratiti nazad uz Kastilja, a Koromana i Molinu metnuti iza dva špica. Tutorića staviti u akcelerator čestica- ako ga se ne uspe ubrzati, poslati ga u neki paralelni sveta a na njegovo mesto metnuti Bajalicu, dok se ne nađe neki brz i agresivan štoper sa reflexima.
Ranđelović se neće smiriti dok ne primi bar još 1 gol sa pola terena do polusezone. Zaboravi se čovek pa krene u napad. Koliko je pokretljiv Jestrović, skoro da ga razumem.
(Al-Ko-San- nova filozofska misao se rađa na dalekom istoku, 5. oktobar 2007 17:00)
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=266463

...нисам баш неки познавалац фуце...али се угл слажем са Дјуком...

...само још нешто...тај дечко, Короман...је могао за 5 пута веће паре да седи на клупи енглеског тима и да 'лади јаја...а он је дошао у Звезду и потписао вишегодишњи уговор. Дечку је част да игра у Звезди и играчи са таквим ставом (поготово са борбеношћу и жељом који овај поседује) су потребни сваком тиму. Поготово што он поред тог става и стварно зна. Свака му част. Подржавам да у репрезентацији играју млађи играчи...али мислим да би својим ставом и приступом, па изнањем много допринео екипи. Дефинитивно репрезентативни калибар.

Slazem se i ja sa komentarima sa B92 u 90% slucajeva i podrzavam taj njihov komentar(ispravan),ali se ne slazem sa tim da Molina nije bogznakakav igrac.Pa covek je bio u sezoni 2005/2006 proglasen za najboljeg igraca Copa Libertadores!!!Vidi se da zna fudbal,ali mu treba jos malo vremena da se razigra,pa cete tad videti pravog Molinu(i ovakav kakav je u trenutnoj formi daleko najbolji igrac Zvezde).Ja sam u mogucnosti da pratim Juznoamericki fudbal(preko direktnih prenosa) tako da sam relativno dobro upucen u kvalitete Moline;)covek je igrao povratne pasove ko na tacni protiv Groclina,ali dzabe kad ovi susteri ne znaju okvir gola da pogode.Tehnicar je odlican i ima odlicnu levicu,a uz to i nije sebican ko neki iz Zvezde.Pozdrav svim DELIJAMA!

Оно што мене забрињава, а то сам приметио и синоћ ми потврдили пријатељи, је да у Звезди већина не зна да уштопује лопту! Против Гроцлина је било језиво на моменте како им лопта одскаче од ногу. :-( Или Маракана и даље осећа последице концерта па је терен ужас! Против Ренџерса и Левадије терен је био њива (потврдиће свако ко је био на утакмици-ама). Људи толико тренирају, а не знају да уштопују лопту! :roll: Срамота!

Крај Партизанове серије или мини криза? Куд их нисмо победили, јооој! Ако победимо сутра Банат, па онда Кулу (заостала), стижемо на 4 бода. Имамо сигурно боље играче, али тренер(и)... :mad:

Читам коментаре на Беее92, па онај Јестровић је гори од Басте! Изашао је 10м даље од Баркоса и није се хтео ни поздравити (како ми је то промакло)! Које ми кретене имамо у тиму, то је невероватно. Најбољи коментари, остали нису вредни:
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=266452

Molina zna da igra fudbal... Fala bogu :)

P.S. Mole se komentatori da ne koriste "pleonazme" tipa spori milijash i sl ;)
(c(-:, 4. oktobar 2007 21:34)
Jeste vidjeli Kosana nezadovoljnog posle prvog puluvremena,sigurno jer je Zvezda dala gol...Inace opet losa igra,po starom mucenje lopte a Zvezda promasuje olako svaku sansu.Nas najbolji igrac je Mauricio Molina definitivno sve bolji vremenom,sjajan dribling,pas,pregled igre,ofanzivan,centarsut klasa.Samo se bojim da ce ga ovo sto sam nabrojao kostati prvog tima kod Kosana!U nastavku treba dati sansu i Salasu.
(Stefan DELIJA, 4. oktobar 2007 21:44)
Bogdanovic!?
Od koje li bolesti boluje ovaj Kosanovic?
(Ilija Najdoski, 4. oktobar 2007 21:55)
ste videli onu precku moline....bruka...decko stvarno zna da igra...proigrao je bastu 4 puta po desnoj strani ali onaj plavusan ne zna da centrira ili da odigra dupli pas...zvezda ne preterano dobra, molina svaka cast
(molina faca, 4. oktobar 2007 22:43)
Prolazimo grupu lagano, a Barkos ce proraditi sigurno. Bilo bi lepo da Basta doda poneku loptu Molini ili Barkosu. To je najveci problem u igri Zvezde.
(dare, 4. oktobar 2007 22:58 )
Ovaj MOLINA je takva igracina da je to neverovatno... svaka cast decku, zasluzuje da igra u prvih 11 svih 90 minuta.
Nadam se da nece na klupu kad se oporavi nas "kapiten"... Joooj, samo da Milovanovica uvale nekome da ga vise ne gledamo.
A Basta veceras kapiten, a Koroman daje izjavu sa trenerom. Vidi se ko je zasluzio da bude kapiten, a ko nosi traku da bi se prodao.
Molina obavezno treba da igra po sredini, desnom nogom stvarno ne moze, moze umesto Milijasa u sredinu,a na njegovo mesto Salas.
MOLINA I SALAS MORAJU DA IGRAJU!!!!
(Chaki, 4. oktobar 2007 23:03)
Ovaj molina nije za nasu ligu, to se vidi posle samo dve utakmice..svaka ti cast majstore, srecni smo sto te imamo
(redstar4ever, 4. oktobar 2007 23:08 )
HVALA BOGU sto smo prosli al ipak mislim da cemo tamo biti topovska hrana.E sad o Kosanovicu: Dobro bre covece dal si ti svestan koliko si mi veceras skratio zivot????PA ko te nauci da branis 1:0 celo poluvreme ???Izem ti tu diplomu i ko ti je dade.Izvodis STRELCA (valjda zato sto je dao gol)a uvodis Bogdanovica (pitaj boga ko je taj)znaci pojacavas odbranu umesto da napadnes i da ih ispratimo sa 3 komada kako dolikuje.Koromanu svaka cast trudi se al siromah nezna da doda pa to ti je i sve hoce sam.Drzis nekog Andjelkovica u timu koji nista drugo nezna negod anabije glavu u teren i da trci kao blesav a potom centrira nebu pod oblake.Neznam sve mi se cini da nam nije Gaja nebi mi ni dovde dosli.I Jos nesto zasto smo doveli Barcosa,Salasai onog Betonligara kad gosn trener igra sa 1 spicem???Cisto bacanje para...Jesi video Kosane onog Sikoru e to nam treba explozivnost u napadu a ne da cekamo kad ce nas lopta pogoditi u celo.I sta ces ako nam sutra (nedao Bog)zapadne Bajern??Pa kad opletu Riberi i ekipa ovima nasima ima vec posle 10-min da dusa bude u nosu.Imas li 11 odbrambenih da izvedes????Ja stvarno neznam sta vi radite na tim treninzima kad ovi mazgovi jos uvek nisu naucili da igraju "na prvu" vec uzmu loptu i trce u najvecu guzvu(Koroman)umesto da je sto jednostavnije proslede dalje bez mnogo filozofije.Ali ne nemoze to tako to nije tvoje shvatanje fudbala iz 80-tih kod tebe vazi sto sporije to bolje.Neznam drrago mi je sto smo prosli ali mi je isto toliko krivo sto cu jos da te gledam na klupi .Da gledam kako nas fudbalski degardiras i estetski brukas(zbog skembeta).Eto posrecilo ti se da udjes u ligu UEFA mada ti je dupe gace zvakalo celo vreme priznaj.Ali s tobom necemo biti ni 3-ci u grupi zivi bili pa tebi ledja videli..
(DelijaJAGODINA, 4. oktobar 2007 23:15)
Jestrovića pod hitno oterati iz Zvezde! Takva sitna duša nam nije potrebna. Na stranu to što je nekoristan i neborben; PONOVO kao i na derbiju nije hteo da se pozdravi sa Barkosom, večeras je izašao sa terena 10-ak metara od njega. Svoje frustracije neka leči na drugom mestu.
(Srđan, 4. oktobar 2007 23:34)
:evil: :mad:
Dobro, posle 3 meseca su shvatili da je Molina odlican igrac, valjda ce za koji mesec i Salas da zaigra. Ali neverovatno je da ne igra najskuplje pojacanje- Bronovicki! Pa zar je Andjelkovic bolji? Ljudi, zar je Andjelkovic bolji?!
(salens, 4. oktobar 2007 23:46)
Jestrovica na klupu!!!! Cime je on zasluzio da tolike utakmice bude starter, a Barkos je posle 2 poluvremena koja je odigrao protiv Levadije i Cukarickog razapet na krst??? Pa Argentinac se bar trudi maximalno, a i vidi se da je kvalitetniji igrac od "Jestrogola", koji i svojim nadr....anim ponasanjem kvari atmosferu u ekipi. Prvi put sam u zivotu video da igrac koji je zamenjen izlazi 10 metara dalje od igraca koji ulazi!
(The X Factor, 5. oktobar 2007 09:49)

Nisam Zvezdaš ali mi nije jasno dokle će da dogura BASTA kao igrač?
Koliko je čovek operisan od fudbala toliko ga neko gura
u prvi tim..

Basta je (bio) veliki talentat i niko ga ne gura. Da si ga gledao pre one teske povrede primetio bi da je bio sjajan ofanzivni bek. Posle toga usledila je povreda i to sto se nije prodao kao njegov najbolji drug Jankovic pa je i splasnula njegova motivacija. Niko ga ne gura, malo zivi od stare slave. Videces ako se dobro proda na Zapadu kako ce da poleti :) Pre bi se o Milovanovicu moglo govoriti kao o nekome ko ima "vetar u ledja".

Basta je (bio) veliki talentat i niko ga ne gura. Da si ga gledao pre one teske povrede primetio bi da je bio sjajan ofanzivni bek. Posle toga usledila je povreda i to sto se nije prodao kao njegov najbolji drug Jankovic pa je i splasnula njegova motivacija. Niko ga ne gura, malo zivi od stare slave. Videces ako se dobro proda na Zapadu kako ce da poleti :) Pre bi se o Milovanovicu moglo govoriti kao o nekome ko ima "vetar u ledja".
Basta je bio, a sad sigurno više nije to što ti za njega pominješ!!! Ako se proda??? Kako da se proda kad je apsolutno odsutan iz vlastite karijere!!! On je sve lošiji i lošiji i sad ne vrijedi ni one pare koje je za njega Buturović nudio da ljetos pređe u Vošu!!! Jednostavno, njegov odlazak nije dobro tempiran i on sada u Zvezdi otaljava ugovor sve dok neko, i ako uopšte neko ne pokaže ozbiljniji interes za igrača kojem je karijera u rapidnom padu!!! Svima nam je bilo smiješno da ljetos bar i pomislimo na mogućnost da Basta ode u Vošu!!! Kako mu sad karijera posrće, to postaje sve manje varijanta za podsmijavanje
Od jednog među tri najbolja prvotimca dogurao je do klupe ili do toga da ga ekipa trpi u prvoj postavi samo kako bi ga Zvezda iole povoljno "udala" preko grane!!! Za razliku od njega Milovanović je uvijek bio na kreditu i trpimo ga još od Empolija!!! Obojici cijenu pokušavaju da nabiju kačenjem kapitenske trake na njih, al na žalost, epilog tog nastojanja do sada je poražavajući!:-?:cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back