Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Станковић - Звезда 2 - 2
Кратко и јасно.

Врхунац гробарског навијања је "уби уби уби Цигана, Цигана, Циганааа!" Како су јадни...

Дефинитивно мора странац да суди дерби као у Русији што раде колико знам. Наше судије су катастрофа, зато и не суде нигде у Европи годинама.

Станковић - Звезда 2 - 2
Кратко и јасно.

Врхунац гробарског навијања је "уби уби уби Цигана, Цигана, Циганааа!" Како су јадни...

Дефинитивно мора странац да суди дерби као у Русији што раде колико знам. Наше судије су катастрофа, зато и не суде нигде у Европи годинама.

Тако је,тамо страни судија добија 30000 евра за суђење на дребију.

Sudija nije doprineo nijednom od 2 postignuta gola Partizana, tako da je ova tvoja konstatacija smešna. One greške koje je sudija pravio nisu direktno uticale na rezultat. Gde ste bili prethodnih derbija da pričate o suđenju?

Ово је врхунац твоје необјективности и крајње задојености.Да ли је могуће да си толико нереална.Судијске одлуке не морају да директно допринесу головима,важна је целокупна игра и утакмица.Ако нењки клипан свира само фаулове на 50-60 метара од гола,а очигледне фаулове ближе голу не суди.Да ли би се променио ток утакмице да је мали усташа Антонио добио црвени за онај старт питање је.Да ли је Короман заслужио црвени картон?Сад ћеш ти рећи,зашто протествује,па и ти би вероватно да ти судија одузима очигледне прекршаје,а ти си немоћан.

Стварно ме Флуид некада изненеђујеш!

Sudija nije doprineo nijednom od 2 postignuta gola Partizana, tako da je ova tvoja konstatacija smešna. One greške koje je sudija pravio nisu direktno uticale na rezultat. Gde ste bili prethodnih derbija da pričate o suđenju?

Никада нисте знали да прихватите пораз,увек вам је била крива висока трава.Врхунац је била изјава вашег тренера Вермезовића да су играчи Звезде добили специјалан задатак да ударају Владу Ивића у болесну ногу,а да се Звездини клинци још од петлића уче како да саботирају Партизан не додајући лопте када се изводи аут.Ти свесно провоцираш људе на овом делу форума.Ако ти се не свиђа немој да долазиш на овај део пусти Мараудера да регулише ствари .Ти уствари овде правиш највећу пометњу твојим необјективним и крајње пристрасним коментарима,све би то било добро да немаш неку функцију овде.Уживај на свом делу форума и пусти нас да на миру дискутујемо .

Срам те било!

Никада нисте знали да прихватите пораз,увек вам је била крива висока трава.Врхунац је била изјава вашег тренера Вермезовића да су играчи Звезде добили специјалан задатак да ударају Владу Ивића у болесну ногу,а да се Звездини клинци још од петлића уче како да саботирају Партизан не додајући лопте када се изводи аут.Ти свесно провоцираш људе на овом делу форума.Ако ти се не свиђа немој да долазиш на овај део пусти Мараудера да регулише ствари .Ти уствари овде правиш највећу пометњу твојим необјективним и крајње пристрасним коментарима,све би то било добро да немаш неку функцију овде.Уживај на свом делу форума и пусти нас да на миру дискутујемо .

Срам те било!
Da si bio tu juče video bi na Partizanovoj temi na desetine provokativnih komentara od strane navijača Zvezde, a na Zvezdinoj temi nijedan komentar Grobara. Toliko o tome, o objektivnosti i svim etiketama koje ti lepiš, a i sam ih nosiš kao i nekolicina tvojih sledbenika koji propagiraju mržnju na forumu!

Tebe treba da je sramota, ja sam potpuno čist u tome.

Da si bio tu juče video bi na Partizanovoj temi na desetine provokativnih komentara od strane navijača Zvezde, a na Zvezdinoj temi nijedan komentar Grobara. Toliko o tome, o objektivnosti i svim etiketama koje ti lepiš, a i sam ih nosiš kao i nekolicina tvojih sledbenika koji propagiraju mržnju na forumu!

Tebe treba da je sramota, ja sam potpuno čist u tome.

Ја говорим у своје име.Када сам последњи пут писао тамо?Оћеш да кажеш да треба да вас волим?Ја Звезду волим више од живота,а за Партизан ме боли уво,све док не почнеш да доказујеш ствари које се не могу доказати.

Koroman je zasluzio crveni karton odmah, a ne prvo zuti, moglo je da se vidi sta je rekao sudiji, da je protestvovao normalno kao i igraci u vodecim evropskim ligama ne bi dobio karton...

А како човек да не испизди кад га Рукавина исцепа и прегази, и то као последњи играч, а о ономе на крају са Милијашем да не говорим!
Ма има да зовемо Чичу и да гепекујемо ћелавог мамлаза!

Dobro, ipak je jasno da je onaj nesvirani faul Rukavine nad Koromanom na ivici kaznenog bio prekršaj bar za dilemu između žutog i crvenog, a Jovetićevo kačenje s leđa za zvezdin dres i okretanje protivničkog igrača za 180 stepeni mislim da je prekršaj koji teško može da prođe bez isključenja i u mnogo grubljim sportovima!!! Na momenat me je ono njegovo jurcanje za protivnikom i pravljenje onakvog (nepotrebnog) faula neodoljivo podsjetilo na Kežmanove rezone s leđa protivničkih bekova!!! Razlika je samo u tome što je Mateja kad izgubi loptu trčao da kosi nogama, a jovetić hvata rukama!!! I jedno i drugo nije baš odraz nekakve fudbalske inteligencije, ako to čini napadač pa još na na 25-30 metara od protivničkog gola!!! Kao navijača Zvezde, taj Stefanov potez nije me naljutio već samo dobro nasmijao!!! Rezon Stankovića na tu situaciju me je zatim potpuno šokirao!!!

SUDIJA ODRADIO SVE KAKO TREBA!

Ognjen Koroman u svemu obeležio 131. večiti derbi
Stojim iza izrečenog da je Stanković bio fenomenalan.
Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan epilogom derbija, ali razočaran svakako jesam, rekao Zvezdin dvostruki strelac.
Dva gola i dva žuta kartona su Ognjena Koromana promovisali u centralnu figuru 131. večitog derbija. U danu posle utakmice jedan od najiskusnijih fudbalera Crvene zvezde nije želeo da potencira priču o suđenju.

-Rekao sam posle utakmice da je suđenje bilo fenomenalno, da je arbitar je odradio posao kako treba i stojim pri toj izjavi. Neka je protumači ko kako hoće, ja o toj temi ne želim da polemišem – kategoričan je Koroman.

Kada je igra u pitanju utisak je gotovo jedinstven da je subotnji okršaj crno i crveno-belih jedan od najboljih u poslednjih nekoliko godina.

-Nisam igrao na boljem derbiju od kako sam u Srbiji i Crvenoj zvezdi. Pored odlične igre obe ekipe na terenu moram da apostrofiram sjajan ambijent na tribinama. Navijači su bili zaista sjajni, dobro je za derbi što su se pristalice Partizana vratile na stadion. Mislim da su i jedni i drugi mogli da uživaju u fudbalu, sigurno je da nismo razočarali.

Zvezdi ni dva vođstva nisu bila dovoljna za potpunu rehabilitaciju i osvajanje sva tri boda.

-Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan epilogom derbija, ali razočaran svakako jesam. Pokazali smo da smo kvalitetnija ekipa od Partizana, ima još utakmica, prvenstvo je tek počelo – završio je Koroman uz želju da saigrači i on ponove sličnu partiju u četvrtak protiv Groclina.

(sport)

A drugi žuti je dobio zbog aplauza sudiji...
Onaj Stanković stvarno nije normalan lik!!!
Definitivno, Koroman je na originalan način prokomentarisao nešto što "nije htio da komentariše"!!!
Sve je jasno, ma koliko tvrdili suprotno!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back