DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
 - 4.719

*ебо га Ђорђевић и они који га гурају.  

Трајковић? Је л' тај жив?
Изгледа да је завршило 0-2.

Трајковић? Је л' тај жив?
Изгледа да је завршило 0-2.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gledao sam tekmu na nekom City1 TV...bio direktan prenos iz Zemuna...
Zvezda dala dva lepa gola...s druge strane klinci Teleoptika izgoreli...
I taman kad sam u drugom poluvremenu ocekivao jos par golova u mrezi zemunaca, klinci se probudili !!!
Drugo poluvreme ko je gledao...imao je sta da vidi..klinci stisli Zvezdu u sesnesterac...ko nije gledao nece verovati ! Kad su primili gol pri kraju, pocela prava drama...da bi u zadnjem minutu neko iz zvezdine odbrane skinuo loptu sa gol linije da ne pukne nova bruka !
Na kraju kad se videla statistika...moze se komotno reci da se Zvezda "provukla" dalje...skoro duplo vise suteva na gol Zvezde, mislim da je bilo 6:0 u kornerima...da ne spominjem jednu precku zemunaca i situaciju 1 vs 1 iz prvog poluvremena kad je zvezdin golman dobro reagovao...
Sad ce mo cuti od Alkosa jel' i ovde video napredak u igri...jedno je sigurno...da nije bilo onako ranog gola...ko zna...
poz svim Delijama !
(Matija, 26. septembar 2007 18:54)
Црвена звезда је у утакмици шеснаестине финала Лав купа Србије као гост победила екипу Телеоптика са 2:1 и пласирала се у даље такмичење.
Наша екипа је до победе над трећелигашем дошла головима Молине у 11. и Баркоса у 44. минуту, док је једини гол за домаћина постигао Милојевић пет минута пре краја меча одиграног по јакој киши.
Звезда је повела голом Молине из слободног ударца са 18 метара којем је претходио прекршај над Тришовићем. Пред крај полувремена, Баркос је ударцем главом после центаршута Анђелковића удвостручио предност.
Када се очекивало да у других 45 минута наш тим рутински одбрани, а можда и повећа предност, уследила је слаба игра па је Телеоптик имао неколико полуприлика.
Пред крај, напади домаћих су се исплатили и у самој завршници Звезда је морала да брани минималну предност не би ли се пласирала у даље такмичење.
Црвена звезда је меч одиграла у саставу Радивојевић, Пантић, Бајалица, Туторић, Анђелковић, Кастиљо, Богдановић, Тришовић (Трајковић), Салас (Рашковић), Молина, Баркос (Ф.Ђорђевић).

Рутинска одбрана! Хелоу!
.Потписујем. Ова постава би харала, али ту је Косан!1.Ranđelović da bude na golu(boljeg nemamo)
2.Desni bek da bude Lukaš(vidi se da on i Kastiljo smetaju jedan drugom na sredini a dečko je u svom prošlom klubu igrao baš na toj poziciji)
3.Lijevi bek da bude Brono(svaki komentar bi bio suvišan)
4.Štoper br.1 da bude Gaj(ima ponekad prekid u glavi i jeza me uhvati kada krene da iznosi loptu ali zna i maestralno da odigra i nekoliko puta nas je spasio)
5.Štoper br.2 da bude Bajalica(mislim da dečko nije dobio pravu šansu u Zvezdi,doveden je kao veliko pojačanje,zna da igra.Pa on je jedan od rijetkih igrača koji je znao kako-tako da čuva Žigu)
6.Kastiljo da bude zadnji vezni(stvarno prošle sezone naš najbolji igrač.Sada je malo opao u formi ali bez premca na toj poziciji)
7.Desno da igra Koroman(nervira me,ponekada,njegov sebičluk ali vidi se da ga ponesu emocije i da želi najbolje.Zna dobro da odigra i dosta je brz pa može da napravi višak jer je i dobar tehničar)
8.Lijevo da igra Salas(vidjelo se da i on zna da igra lopte.Zna da odigra u prazno,brz je,bez sumnje strašan igrač)
9.Iza napadača neka igra Molina(svi želimo da vidimo da li stvarno toliko vrijedi kao što se priča.I sam kaže da mu je to prirodna pozicija i,po mom skromnom mišljenju,tu bi trebao da se rotira sa Burzanovićem)
10.Napadač br.1 da bude Jestrgol(nadimak mu sve kaže dokazao je da zna da daje golove ima sve što pravi centarfor treba da ima)
11.napadač br.2 da bude Barkos(mislim da se oko njega od početka stvorila negativna predstava kod navijača zbog raznoraznih članaka u novinama za koje svi znamo odakle potiču.Čovjek je bio najbolji strijelac Ekvadorske lige,možemo mi da to ismijavamo koliko hoćemo ali je ta liga sigurno jača od naše Prve Telekom lige gdje je jedan tatin sin dao nekoliko golova.Barkos dok je bio na terenu NIKADA nije dobio pravu loptu od srednjeg reda.Pa kako onda da postigne gol???U svakom slučaju je bolji od Đorđevića a to je dokazao i u Groklinu)

najbolje akcije bili 2 njegova kornera
shurik'n:Само да ти дам једну информацију.Мене је срамота таквог поступка клуба.Тај сајт су почели да раде људи који воле Звезду,волонтерски,значи навијачи као што смо сви ми.Људи су се својски трудили да од тог сајта направе нешто.Преузели су одговорност за то када нико није хтео да се прихвати тог посла.Боље од овог изгледа тренутно не може.Они су постепено све радили,убацивали нове садржаје.Сада су им људи из управе без обавештења како то у последње време раде,рекли једноставно да покупе пинкле.Ја гајим изузетно поштовање према људима који су до сада водили овај сајт.Свако ко се барем мало разуме у то како сајтови функционишу зан колико је то тешко.Надам се да сам ти објаснио своје мишљење.
Велики поздрав за брата Делију
  Al' sve će to oni, kao prave Delije, pregrmiti ako se Zvezdina veličina pokaže tamo gdje je to najbitnije - na terenu !  :wink: http://www.blic.co.yu/sport.php?id=14343Kosanović: Sami sebi pravimo probleme
Milorad Kosanović, šef stručnog štaba Crvene zvezde, jedini razlog za zadovoljstvo posle meča sa Teleoptikom video je u tome što se njegova ekipa plasirala u osminu finala Lav kupa Srbije.
- Odigrali smo utakmicu koja je bila sasvim drugačija od onoga što su mnogi očekivali. Do 70. minuta sve je bilo lagano, a onda smo komplikovali poslednjih pet minuta. Mislim da je to stvar koncentracije, odnosno nedovoljne fizičke pripremljenosti. Non-stop nam se dešava da sami sebi pravimo probleme, i kao po pravilu u poslednjim minutima. Čestitao bih Teleoptiku na izuzetno korektnoj igri i sportskoj agresiji. Svaka čast toj deci, nama je bilo bitno da idemo dalje, ali loše stvari koje se ponavljaju više nisu slučajnost - rekao je Kosanović.
DukeofSerbia:http://www.blic.co.yu/sport.php?id=14343
Из утакмице у утакмицу иста прича, али је бар коначно јавно признао.![]()

Летос је Љупко Петровић често навраћао у Сомбор и седео у "Градкој кафани". Пред утакмицу са Ренџерсом у Глазгову, пријатељ му је пришао и питао шта мисли о Звезди: "Звезда ће тешко проћи Ренџерс јер су у јако лошој форми, можда никад лошијој, а Јужноамериканцима треба времена да се навикну на европски фудбал."Rainbow Six:Molina i Salas...
Ne pamtim da su navijači toliko gotivili nekog na klupi ko nije dobio šansu kao što podržavamo te momke, a naročito Molinu kojeg je u ekipi manje nego da je otišao da služi vojsku!!
Mislim da su ti likovi potpuno ok samo ih Kosan o ekipa iza Kosana ko zna zašto yebe!!! Delije, dajmo i dalje podršku toj dvojici jer osjećam da nam neće ostati dužni!!!
Izgleda da ni Barkos nije onakav duduk samo ga yebuckaju sitne duše iz ekipe i oko ekipe!!!