Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde Delije nemoj da ste u bedaku.Pustite malo grobarcice da se loze.Zna se ko na kraju osvaja duplu krunu.Razbice Zvezda grobare u subotu a onda krece serija pobeda.Zar nije ovako na pocetku svake sezone?Ja bih se cak i zabrinuo da je Zvezda krenula odmah da pobedjuje sve redom.Ovako se sve zna:pustimo grobare da steknu malu prednost i onda krece serija a grobari samo gledaju i placu i naravno opet su krivi Zeka i Bjeka. :D
Svake godine ista prica.Stvarno je postalo dosadno. :sad:

Bullitt13:
Па ако ниси имао прилике да видиш Кастиља и њега поменеш, онда не заслужујеш ни да пишеш овде!!! Најбољи странац кога је Звезда икада довела!

n1163359196.jpg
Pa gdje nađe baš tu sliku, ko ga ne zna može svašta pomisliti ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bože s kim je sve igrao i taj Kastiljo...c,c,c,c,... :roll:
Kad bolje razmislim sad i nismo toliko loši ! :D :wink:

Ако мало боље погледаш видиш да је похрлио у загрљај, коме другом него, Благоју! Није ни чудо што се човек прво ошишао , па после брже боље побегао из клуба, а онда се у БГ преселила и Кастиљова жена!!!

Bullitt13:
Ако мало боље погледаш видиш да је похрлио у загрљај, коме другом него, Благоју! Није ни чудо што се човек прво ошишао , па после брже боље побегао из клуба, а онда се у БГ преселила и Кастиљова жена!!!
Da, vidim mu samo ruke... :lol: A otišao je zbog toga što nije mogao nikom da tako pohrli u zagrljaj, jer nije imao valjan razlog ! :roll: Nadam se da će se uskoro preseliti i žene ostalih naših južnoamerikanaca ! :lol: :lol: :lol:

Careca:
O da...neka se jave oni koji su ovde pljuvali po Purovicu i nazivali ga balvan,ili da ja prozivam?
Ja sam rekao i dalje mislim da je tako!!! E sad što ovo što je trenutno u Zvezdi asocira na sobaljene bukve, to je sasvim druga priča!!! Purović je imao više centaršuteva u jednom poluvremenu nego ovaj nesretni Barkos u zadnje četiri utakmice!!!
Šanse koje je Puronja mašio pod redovno Barkos nije ni imao (ama baš ni jednu)!!! Ne pada mi na pamet da branim smotanog Argentinca, al' je sasvim izvjesno da sa ovakvom igrom sredine Purović bi bio koristan kao i ja kad bi kleknuo i legao na leđa u protivničkom šesnaestercu!!! Ovo šta se sada igra na Marakani, nije zapamćeno u istoriji FK Crvena Zvezda!!! Ne to nije bunker-defanziva, već pravo atomsko sklonište sa staklenim prozorima!!!
Ovakvu formaciju ne bi igrao ni FK Čelopek, a neko se nadao još i Ligi šampiona??? Kakve izgubljene duše!!! Pa i onda kada smo zbog sankcija prodavali sve što valja i što stasa za prvi tim, a ispod je 20 godina starosti igralo se daleko poštenije i otvorenije!!! Neću ni da ih gledam dok god ne pokažu barem želju da idu na pobjedu!!! Jednostavno ne mogu to da posmatram!!!

Rainbow Six:
Лукаш, Кастиљо, Баркос, Молина - заборавио сам Саласа, случајно. ;) Кад је у Арсеналу малте не француски равноправан са енглеским и то никоме не смета (сем Рејесу, који је једва чекао да побегне), може и шпански у Звезди, бар је јако лак за научити, поготово пар речи, што не шкоди, не може да штети. ;)

Careca:
Pixi nema muda da ponovo dovede stranog trenera,jer mu to ne daju njegovi drugari-sponzori koji onda ne mogu da mesetare. Kod stranaca nema zajebancije,jer oni ne zavise od TATE nekog "igraca".Moje misljenje je da je na Pixija izvrsen pritisak da ne dovodi stranog trenera,da bi pojedini igraci mogli da igraju.A posto Pixi nema muda da podvikne zato tako i prolazimo.
No,nije ni Pixiju lako,jer nije imao izbora. Morao je bandite poput Miskovica i Caneta da dovede u klub,jer u suprotnom otisli bi na dobos. Pixi je mislio da ce moci sa djavolima,ali...
Биће да ту Снежа води посао са тајкунима.

Careca:
Sve oko trenera se oduzilo,oko dovodjenja pojacanja se oduzilo...i ovo je realan rezultat. Tvrdim da Zvezda nije imala kvalitetniju ekipu u poslednjih 10-12 godina.Ali,ne ide braco moja sa 7 igraca u defanzivi. To je i za Zabare nezamislivo.
Cenim da je strani trener i stranci u strucnom stabu,resenje.
I posle ce opet da pljuje po sirotom Barkosu kome se daje po 10-15 minuta da igra i 3 neupotrebljive lopte da postigne 4 gola. Pa,ne ide to tako braco moja.
Апсолутно се слажем. По мени су странци погођени, али... Сад је јасно да је Бајевић отеран јер није хтео да форсира неке, иако ми се, искрено није свиђао, али како су се понели играчи и управа, то је срамотно.
Слажем се и са осталим мање-више, поготово за Џајића.

Careca:
I na kraju...ljudi,pa ne moze Zvezda neprekidno da osvaja titule.To nije sportski...mora neki put i Partizan dodje do izrazaja. Tako da vam svima predlazem da sportski prihvatite poraz i da guramo dalje. U Italiji,u Engleskoj,Nemackoj...nema vremena ni za plakanje,ni za radovanje...samo se igra i trenira. Rezultat kad tad dodje.
Оно што забрињава је језиво лоша игра. Да они играју добро, било би ок, али са Бата-Ђора тaктикама за Гиниса, тешко...

Gucanin:
****** на слици три пропалитета од прошле године: Благоје, Аилтон и Том Круз Тришовић :-D
Георгијев игра добро у Немачкој сада, веровао или не.
Marauder:
Pozitivno?

Pozitivan sam da nemozemo biti gori od ovoga.
До сада нас је Косан изненадио сваки пут: 5-4-1, 5-5-0, питам се шта је следеће? :roll: Броновицки десни бек, Анђелковић лево крило, Короман и Баста у нападу, Милијаш леви везни, 3 штопера, 3 бека, 3 дефанзивна везна на свакој утакмици, имали том лудилу краја?

Ne verujem da moze ovako doveka.....pa dosta je bilo......valjda iz svih ovih gluposti ispasce da mora da nam krene makar od derbija sto bi bilo najsladje.....Salas treba da igra od pocetka a Koromana prebaciti vise u sredinu sa Burzanovicem (ako ovaj igra)....spic sa Jestrovicem iako mu ne ide...pa mora ljudi da proradi jednom i Betonligar (da probamo) sta nas kosta kada smo sve varijante isprobali ;)

Careca:
Kako onda mozes da kazes da su nepotrebni,ako nisi imala priliku da ih vidis?

Svakom strancu koji je dosao u Zvezdu treba podici spomenik.Jer,s obzirom na kakvom nam je glasu drzava u Evropi i svetu to je kao kada bi od vas neko trazio da idete da igrate fudbal u Iraku,Iranu...Severnoj Koreji i sl. drzavama.
Vidjela sam vechinu i pravi se velika stvar jer su stranci...i svi misle ako je npr. argentinac dobro igra...
na utakmici zeta vs kaunas,igra u kaunasu brazilac...I nije neki,ali moj rodjak kaze:
opasan kaunas u njemu igra brazilac.svaki brazilac dobro igra fudbal...
Mada se slazem u vezi spomenika :).Mada,Zvezda jeste osvojila Ligu Sampiona...I igraci,pogotovu ovi manji su kao roba...oni se samo prodaju gdje im klubovi kazu i agenti.

Kosanović: "Maksimalna ozbiljnost"

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Milorad Kosanović izjavio je da njegov tim očekuje duel sa ozbiljnim protivnikom i da mora maksimalno ozbiljno da pridje meču šesnaestine finala Kupa Srbije sa Teleoptikom. Utakmica između Crvene zvezde i Teleoptika igra se u sredu u 15:30 časova na stadionu Teleoptika.

"Igramo protiv veoma organizovanog tima, u odnosu na takmičenje u kome se nalazi. Imaju dodatni motiv pošto Teleoptik predstavlja na neki način deo Partizana. Moramo ući maksimalno ozbiljni i disciplinovani u utakmicu, i postići dobar rezultat", rekao je Kosanović na konferenciji za novinare.

Kosanović je istakao da nema problema sa povredjenim igračima.

"Nemamo problema sa povredama, tako da imamo mogućnost da napravimo tim koji bi trebalo bez problema da odigra ovu utakmicu i takmičarski je reši u našu korist", izjavio je trener "crveno-belih", dodavši da neki igrači koji su počeli meč prvenstva sa Vojvodinom, neće biti u prvoj postavi za duel sa Teleoptikom.

Fudbaler Crvene zvezde Mauricio Molina rekao je da je srećan što će biti u postavi za meč sa Teleoptikom.

"Srećan sam što ću učestvovati u utakmici. Biće mi to prvi put da jedan meč počnem u startnoj postavi. Osećam veliku odgovornost i pokusaću da izborim mesto u timu u narednim mečevima", rekao je Molina.

Molina je dodao da će dati sve od sebe da "crveno-beli" budu uspešni. Kup Srbije predstavlja najmasovnije takmičenje, a titulu od prošle sezone brani Crvena zvezda.

vnkrca:
Ne verujem da moze ovako doveka.....pa dosta je bilo......valjda iz svih ovih gluposti ispasce da mora da nam krene makar od derbija sto bi bilo najsladje.....Salas treba da igra od pocetka a Koromana prebaciti vise u sredinu sa Burzanovicem (ako ovaj igra)....spic sa Jestrovicem iako mu ne ide...pa mora ljudi da proradi jednom i Betonligar (da probamo) sta nas kosta kada smo sve varijante isprobali ;)
Mislio si: "isprobali sve defanzivne varijante"???

Uh... igramo sa toliko vanserijskih defanzivaca, a golova nema pa nema!!!

_44081572_milorad203.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=265089

Ма неее, није могуће, започеће меч Молина. Чиме је то заслужио да заигра против партизанове филијале. :o
Kosane, sada pošto igra Molina ne treba ti klasičan centarfor i nemoj da se zalećeš slučajno i napravi "dobar blok"! Ako slučajno zameniš Molinu, odigraj 4-6-0 jedno 10 minuta pa tek onda ubaci Barkosa. Oprezno, ne zaletati se...
...:-)
(leSa, 25. septembar 2007 16:46)

Marauder:
Kosanović: "Maksimalna ozbiljnost"

E sad, ono sa Livadom i Rendžersom nije bilo "zaprave" pa smo tad bili opušteni, a ovo protiv Teleoptika je pitanje života i smrti pa smo sad načisto da pokažemo koliko smo jaki!!! U fazonu "ovo nam je utakmica sezone" ili "od sada pa nadalje mi smo oni pravi" i takve slične verbalne idiotarije kao dekoracija na "toalet papiru" od dnevne štampe!!!
Bože moj blagi...!!!
Opet očekujem sedam vanserijskih defanzivaca u prvoj postavi i tako u nedogled dok god se neko ne zayebe i kupi bar jednoga od njih ili dok god im ugovor ne istraje ili im neko na terenu (ili na ulici) ne izlomi obje noge + leđa...!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vanjor:
Verovatno u debiju 9-1-0
Ovaj u srednjoj linije vjerovatno je Ranđel!!!
On je bio najistureniji i na gostovanju protiv Livade!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vnkrca:
U pravu si!!! Ne može dovijeka sigurno!!! Kosan pije ko crvenoarmejska kantina pa je i biološki očigledno je on prolazno rješenje!!!
h040.gif

vnkrca:
Ја уопште нисам оптимиста. Џабе и да заигра Молина, ако Салас не заигра. Мора већ једном да започну меч у нападу Баркос и Јестровић, у средини Салас, Молина, Лукаш и Короман (Бурзановић кад се врати), у одбрани стандардно Гај и Броновицки, на голу Ранђеловић. Остају још два места у одбрани. То је моје мишљење. ;) Капитен и заменик капитена на трибине!

Da se ja pitam, ja bi počeo 'vako :

_____________Randjelović__________

Bajalica __ Tutorić__ Gaj __ Bronovicki

______________ Kastiljo____________

Koroman____________________Molina

_____________ Burzanović__________

________Jestrović______Barkos______

al pošto se pita poznati fudbalski teoretičar, to će ovako izgledati :

_____________Randjelović____________

Bronovicki __ Tutorić__ Gaj __ Anđelković

___Lukaš_____ Kastiljo_____Milijaš____

Basta_____________________________