Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da se vratimo na temu.
samo su rainbow six i "manager" komentarisali ove tabele.

zbog tabela sam leteo sa hrvatskih foruma jer ljudi nisu mogli da veruju niti da sportski i fer prihvate.
banovali su me na duži period.

ovo što sam postavio u više postova nisam imao nameru da si uvećavam broj poruka niti me to interesuje da li sam junior ili senior forumaš ...

Kosanović: "Da ne ide u završnici,ne ide"
Trener fudbalera Crvene zvezde, Milorad Kosanović, mogao je samo da sleže ramenima posle partije koju su njegovi izabranici pružili u Čačku gde su još jednom neefikasnom igrom stigli samo do boda u prvenstvenom duelu sa Borcem.

Ipak, strateg aktuelnog prvaka Srbije smatra da "crveno-beli" napreduju, ali i da i dalje imaju velikih problema sa realizacijom napada.

Messi# 19:
Kosanović: "Da ne ide u završnici,ne ide"
Trener fudbalera Crvene zvezde, Milorad Kosanović, mogao je samo da sleže ramenima posle partije koju su njegovi izabranici pružili u Čačku gde su još jednom neefikasnom igrom stigli samo do boda u prvenstvenom duelu sa Borcem.

Ipak, strateg aktuelnog prvaka Srbije smatra da "crveno-beli" napreduju, ali i da i dalje imaju velikih problema sa realizacijom napada.
Evo opet našeg Kolumba ! :lol: :lol: :lol:
Pitam se kad li će se to napredovanje vidjeti golim okom ? :lol: :lol: :lol:

Najjača utakmica je ona kada je Zvezda pobedila 3:0

ne kaže zato što sam Deliya i što smo razbili Partizan jer je on tada igrao u LŠ i možda je rezultat bio nerealan već zato što su naša dva kluba trenirali strani treneri
kvalitet igre i jednog i drugog je bio na višem nivou od onog sada i pre toga,
stadion je bio pun
a utakmica je prenošena na EuroSportu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back