mabnaclar
Početnik
- Poruka
- 46
sta je ovo nema nikoga???
-------------------------
Ovo nije chat!
Edit by FLUID
-------------------------
Ovo nije chat!
Edit by FLUID
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZzZzZz:Jel ima guzve ?
mabnaclar:Uzas jel zna neko kako da se nadju karte po ceni...Ne ide mi se na marakanu jer sam prosle godine bio od 2 ujutru i izduvao...
Malo u Nici i u Monaku na vakans. I vidim da sam bio vrlo aktivan na odmoru. Sacekalo me je more PP.Messi# 19:Đes bio Rolling nema te dugo.
Opet nema southa.:-( Bar onako posmrtno, iz postovanja.Rainbow Six:Najnovije izdanje razglednice!!!
![]()
Zatrazis prijem. Mi svi na PP proucimo Zahtev i bivas primljen. Neka pravila postoje koja ti se na PP posalju i to je to.kalaba delija:kako se ulazi u taj sindikat?
Odlicna je...svaka cast!!! samo da nas je vise!Rainbow Six:Najnovije izdanje razglednice!!!
![]()
Kosanovi sve vreme utakmice (ili gotovo svo vreme) sedeo na terasi hotela i gledao kako se jadnici ne snalaze kada niko ne vice na njih. Jadni mali Trajkovic pokusavao da bude centarfor, na primer, pa zaboravio da u fudbalu postoji i odbrana kao deo igre.kalaba delija:Fudbaleri Crvene Zvezde savladali su nižerazredni beogradski Železničar sa 5:0, na trening utakmici na pomoćnom terenu Marakane. Golove za Zvezdu u poslednjoj proveri pred revanš meč treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona postigli su Barkos, Milovanović, Vladimir Đorđević, Burzanović i Trajković.
shegi:Hvala vam sto ste me primili u sundikat.
Dali neko zna stranicu na kojoj mogu rezervisati kartu za Zvezdu protiv rendzersa?
shegi:Hvala vam sto ste me primili u sIndikat...
A jbg. doso stric i pit`o me dal se moze rezervisati.FLUID:Gde si se tek sad setio da rezervišeš kartu kada su skoro već sve prodate koje su namenjene za slobodnu prodaju?![]()
Gledaj to malo sa vedrije strane!!! Još tri dana do ulaska Zvezde u LŠ!!!Sheep:uuuuuuffffffff jos 3 dana do pocetka...utakmice,sve sam vise nervozniji! joojj!!!!!!!
Mislim da Zvezda ima realne sanse da udje u LS,ja iskreno nadam....evo i da Zvezda udje u LS sta mislite sa kim bi bila u grupi!?Rainbow Six:Gledaj to malo sa vedrije strane!!! Još tri dana do ulaska Zvezde u LŠ!!!![]()
![]()
:wink: