Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shurik'n:
Па уз помоћ руског,мало српског није тоешко барем разумети пољски :lol: :lol: :lol:

Отприлике кже се,да је Звезда показала интересовање за овог играча,да ће највероватније Пољак прећи у Звезду,да га је контовктирао Пикси,основни подаци о нашим квалификацијама...то је са њиховог сајта.
Поздрав
Ono poljski sam razumeo ali ovo srpski ne!:lol: :lol:

Novi transfer na Marakani

Od Vladimir Vorih Objavljeno Danas Domaći Fudbal , Meridijan Prva Liga , Evropska Takmičenja Ocenjivanje: Neocenjeno
Očekivalo se da će dolazak Salasa, Barkosa, Moline i Bronovickog predstavljati završetak prelaznog roka na našem najvećem stadionu, barem što se dolazaka igrača tiče, Da ne bude tako potrudilo se rukovodstvo srpskog šampiona, koje priprema još jednu "bombu" za kvalifikacije LŠ.
Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković, pre samo par dana sumirajući urađeno u prelaznom roku naglasio je da ipak sam prelazni rok traje do 31. jula i da su još neke promene moguće. Kada su se pominjale promene prvenstveno se očekivalo da će reč biti o eventualnim odlascima Milovanovića, Baste i Kastilja. Međutim...
Vest koja se pojavila na južnoameričkom kontinentu brzo se proširila i do Evrope i Srbije. Kako javlja list "La Tribuna", honduraski reprezentativac i kapiten Olimpije Wilson Roberto Palacios nova je akvizicija najvećeg srpskog kluba. U kratkom predstavljanju našeg osvajača duple krune posebno se naglašava 1991. godina i trijumf u finalu tadašnjeg KEŠ-a.Nova akvizicija Crvene zvezde igra na poziciji zadnjeg veznog. Ima 23 godine i kako se nezvanično saznaje transfer će iznositi 1,5 miliona dolara.
Wilson Roberto Palacios bi trebao već danas da preko Majamija i Madrida stigne u Beograd, a zatim bi krenuo put Austrije, gde bi se priključio novim saigračima na pripremama

:lol: :lol: :lol: Mislim šta reći.......... :lol: :lol: :lol:

-Milan-:
Novi transfer na Marakani

Od Vladimir Vorih Objavljeno Danas Domaći Fudbal , Meridijan Prva Liga , Evropska Takmičenja Ocenjivanje: Neocenjeno
Očekivalo se da će dolazak Salasa, Barkosa, Moline i Bronovickog predstavljati završetak prelaznog roka na našem najvećem stadionu, barem što se dolazaka igrača tiče, Da ne bude tako potrudilo se rukovodstvo srpskog šampiona, koje priprema još jednu "bombu" za kvalifikacije LŠ.
Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković, pre samo par dana sumirajući urađeno u prelaznom roku naglasio je da ipak sam prelazni rok traje do 31. jula i da su još neke promene moguće. Kada su se pominjale promene prvenstveno se očekivalo da će reč biti o eventualnim odlascima Milovanovića, Baste i Kastilja. Međutim...
Vest koja se pojavila na južnoameričkom kontinentu brzo se proširila i do Evrope i Srbije. Kako javlja list "La Tribuna", honduraski reprezentativac i kapiten Olimpije Wilson Roberto Palacios nova je akvizicija najvećeg srpskog kluba. U kratkom predstavljanju našeg osvajača duple krune posebno se naglašava 1991. godina i trijumf u finalu tadašnjeg KEŠ-a.Nova akvizicija Crvene zvezde igra na poziciji zadnjeg veznog. Ima 23 godine i kako se nezvanično saznaje transfer će iznositi 1,5 miliona dolara.
Wilson Roberto Palacios bi trebao već danas da preko Majamija i Madrida stigne u Beograd, a zatim bi krenuo put Austrije, gde bi se priključio novim saigračima na pripremama

:lol: :lol: :lol: Mislim šta reći.......... :lol: :lol: :lol:

Мени то све мирише на продају Кастиља,доводи се играч на његовој позицији.
Поз

:D :D :D :D :D

Prilozi

• juzn1.jpg
    juzn1.jpg
    22,2 KB · Pregleda: 5
Данас су у Медија центру ФК Црвена звезда потписани уговори са новим играчима нашег тима. Од данас боје Црвене звезде браниће аргентинац Баркос, еквадорац Салас и колумбијац Молина. Добродошлицу Звездиним јужноамериканцима пожелели су Драган Стојковић, председник ФК Црвена звезда и Драгослав Шекуларац, друга Звездина звезда.
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Нек нас се Европа поново ПЛАШИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prilozi

• juzn2.jpg
    juzn2.jpg
    19,9 KB · Pregleda: 5
  • juzn3.jpg
    juzn3.jpg
    16,8 KB · Pregleda: 6
  • juzn4.jpg
    juzn4.jpg
    20,4 KB · Pregleda: 6
Koroman u Zvezdi još tri godine

Reprezentativac Srbije Ognjen Koroman, koji je proteklih šest meseci igrao za Crvenu zvezdu kao pozajmljeni fudbaler ruskog Tereka, najverovatnije će potpisati trogodišnji ugovor sa crveno-belima. Kako prenosi beogradska štampa, čelnici srpskog šampiona na najboljem su putu da postignu dogovor sa ruskim klubom. Za definitivnu overu sporazuma, potrebno je još samo da se definišu neki detalji. „Mislim da sa 99 odsto sigurnosti može da se kaže da ću i naredne tri godine igrati za Crvenu zvezdu”, rekao je Koroman za „Sport”.

Fudbaleri Zvezde trenutno se nalaze na pripremama u austrijskom Bad Tacmansdorfu, gde su u nedelju remizirali sa rumunskim Aradom (1:1).

Marauder:
Ljudi, ja stvarno neznam koliko je ovo pametno. Ponovo menjamo pola tima i to 2 sedmice pre kvalifikacija za LS. Dok se ovi novi igraci uigraju bice kasno.

Има још времена за уигравње,на пример Реал је довео доста нових играча ове сезоне,па се од Реала очекују велика дела ове године.
Нема изговора,мора се ући у ЛШ.
На крају,имају неких десетак утакмица за уигравње,што на припремама,у првенству у другом колу квалификација,пре оног главног а то је треће коло.Ако знају да играју фудбал,уклопиће се,ако не знају,онда нам ни Бог не може помоћи.
Поздрав

Marauder:
Real je Real i oni su tek u 2. delu sezone zaigrali kako se od njih ocekuje.

Мислио сам на ову сезону,на пример и Барса је довела гомилу нових играча,исто и Бајерн.У сваком случају бољи су од Ђокића,Јоксимовића.....они се нису уклопили ни после 2 или 3 сезоне. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Поздрав

Zvezda predstavila pojacanja

16.7.- Argentinski fudbaler Ernan Barkos, Ekvadorac Frenklin Salas i kolumbijski igrac Maurisio Molina potpisali su danas ugovore sa Crvenom zvezdom.

Molina i Salas potpisali su trogodisnje ugovore, dok je Barkos angazovan na godinu dana, uz opciju da se ta saradnja produzi.

"Ulozili smo veliki napor da dovedemo ove igrace, pregovori su trajali dugo, ali zadovoljni smo jer smo uspeli. Nadamo se da ce nasi navijaci uzivati jer ce videti bolju, jacu, mocniju i atraktivniju Zvezdu", rekao je predsednik kluba Dragan Stojkovic i dodao da ce poljski reprezentativac Gzegorz Bronovicki stici sutra u Beograd:

"U ovom trenutku ne mogu da kazem da je time zavrsen prelazni rok, ali ni da nije. Sve je moguce".

"Moj san bio je da igram u Evropi. Drago mi je sto sam dobio priliku da nastupam u tako velikom klubu kakav je Crvena zvezda. Ponosan sam na to sto cu nositi isti dres kao i predsednik Stojkovic ili Dragoslav Sekularac", rekao je Salas.

Btw,pozdrav svima,pogotovo Ilketu,dugo me ovde nije bilo..............

Vilson Palacios, 23-godišnji fudbaler Olimpije iz Hondurasa, je blizu stavljanja parafa na ugovor sa crveno-belima. Palacios ima čak četvoricu braće koji su takođe fudbaleri, igra za reprezentaciju Hondurasa već pune četiri godine, a poznat je po golu koji je postigao sa pola terena protiv kluba imena Maraton. Video snimak gola možete videti an dnu teksta.

U razgovoru za medije u Hondurasu, pre polaska za Beograd (preko Majamija i Madrida), Palacios je istakao:

"Veoma sam srećan jer mi je pružena ova prilika u karijeri. Sreo sam se sa predsednikom kluba tokom popodneva koji mi je rekao da neću putovati sa ekipom Olimpije na Kup u Santa Rosu."

"Sastanak je bio veoma miran, i tada mi je predsednik rekao da se za mene interesuje Crvena zvezda. Rekao mi je da su svetla evropske fudbalske scene i takmičenja u okviru UEFA blizu, i da je to mesto gde idem,"kaže maldi fudbaler i dodaje:

"Tokom puta do Beograda srešću se sa svojim menadžerom sa kojim ću doputovati u Srbiju. Ovo je veliki izazov za mene, svestan sam toga."

Posle Salasa, Barkosa i Moline, stiže i četvrti južnoamerički fudbaler.

Evo sad ne moramo ni centar prelaziti... :lol: :lol: :lol:
Čemu onda ovi napadači ?! :lol: :lol: :lol:

Ђокић није да се ниеј уклопио,уклопио се...али једноставно човек није расан голгетер какав је нама потребан...Добар је он за домаће првенство,али за Европу...

Marauder:
Ljudi, ja stvarno neznam koliko je ovo pametno. Ponovo menjamo pola tima i to 2 sedmice pre kvalifikacija za LS. Dok se ovi novi igraci uigraju bice kasno.
Valjda ih dovodi kad je to moguće!!! Bolje ikad nego nikad!!! Svejedno je bila neophodna generalka ekipe koja je za uslove evropske konkurencije bila u priličnom raspadu!!!
Ako Đurovski stigne da "poveže sve konce" u igri ekipe, ove godine bi i izvlačenje Zvezde za protivnika u 3. kolu kvalifikacija za LŠ moglo bi da predstavlja žešći maler!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Rainbow Six:
Valjda ih dovodi kad je to moguće!!! Bolje ikad nego nikad!!! Svejedno je bila neophodna generalka ekipe koja je za uslove evropske konkurencije bila u priličnom raspadu!!!
Ako Đurovski stigne da "poveže sve konce" u igri ekipe, ove godine bi i izvlačenje Zvezde za protivnika u 3. kolu kvalifikacija za LŠ moglo bi da predstavlja žešći maler!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Saglasan.

Rainbow Six:

Ma kako da ne. Pa nasi klubovi i kad su bili extra jaki nisu uspevali da naprave vece uspehe zbog mentolskog mentaliteta.Plus Djurovski blage veze nema sa zivotom a kad vidim ko su potencijalni protivnici...nema tu cemu da se nadaju.Ni jedne Petrzalke nema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back