Koroman na Marakani još tri godine.Njegov ugovor će biti otkupljen za 900.000 dolara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono poljski sam razumeo ali ovo srpski ne!shurik'n:Па уз помоћ руског,мало српског није тоешко барем разумети пољски![]()
![]()
![]()
Отприлике кже се,да је Звезда показала интересовање за овог играча,да ће највероватније Пољак прећи у Звезду,да га је контовктирао Пикси,основни подаци о нашим квалификацијама...то је са њиховог сајта.
Поздрав

v.v.ilic:Ono poljski sam razumeo ali ovo srpski ne!![]()
![]()
Mislim šta reći..........

-Milan-:Novi transfer na Marakani
Od Vladimir Vorih Objavljeno Danas Domaći Fudbal , Meridijan Prva Liga , Evropska Takmičenja Ocenjivanje: Neocenjeno
Očekivalo se da će dolazak Salasa, Barkosa, Moline i Bronovickog predstavljati završetak prelaznog roka na našem najvećem stadionu, barem što se dolazaka igrača tiče, Da ne bude tako potrudilo se rukovodstvo srpskog šampiona, koje priprema još jednu "bombu" za kvalifikacije LŠ.
Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković, pre samo par dana sumirajući urađeno u prelaznom roku naglasio je da ipak sam prelazni rok traje do 31. jula i da su još neke promene moguće. Kada su se pominjale promene prvenstveno se očekivalo da će reč biti o eventualnim odlascima Milovanovića, Baste i Kastilja. Međutim...
Vest koja se pojavila na južnoameričkom kontinentu brzo se proširila i do Evrope i Srbije. Kako javlja list "La Tribuna", honduraski reprezentativac i kapiten Olimpije Wilson Roberto Palacios nova je akvizicija najvećeg srpskog kluba. U kratkom predstavljanju našeg osvajača duple krune posebno se naglašava 1991. godina i trijumf u finalu tadašnjeg KEŠ-a.Nova akvizicija Crvene zvezde igra na poziciji zadnjeg veznog. Ima 23 godine i kako se nezvanično saznaje transfer će iznositi 1,5 miliona dolara.
Wilson Roberto Palacios bi trebao već danas da preko Majamija i Madrida stigne u Beograd, a zatim bi krenuo put Austrije, gde bi se priključio novim saigračima na pripremama
![]()
![]()
Mislim šta reći..........
![]()
![]()
![]()
Marauder:Ljudi, ja stvarno neznam koliko je ovo pametno. Ponovo menjamo pola tima i to 2 sedmice pre kvalifikacija za LS. Dok se ovi novi igraci uigraju bice kasno.
Marauder:Real je Real i oni su tek u 2. delu sezone zaigrali kako se od njih ocekuje.
Ti i ja se nalazimo, ponekad, i na drugim temama. Ali od vremena od kada se ovde nisi pojavljivala bilo je svacega.MadonnaGirl:Btw,pozdrav svima,pogotovo Ilketu,dugo me ovde nije bilo..............

shurik'n:...У сваком случају бољи су од Ђокића,Јоксимовића.....они се нису уклопили ни после 2 или 3 сезоне. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Поздрав

Valjda ih dovodi kad je to moguće!!! Bolje ikad nego nikad!!! Svejedno je bila neophodna generalka ekipe koja je za uslove evropske konkurencije bila u priličnom raspadu!!!Marauder:Ljudi, ja stvarno neznam koliko je ovo pametno. Ponovo menjamo pola tima i to 2 sedmice pre kvalifikacija za LS. Dok se ovi novi igraci uigraju bice kasno.
Saglasan.Rainbow Six:Valjda ih dovodi kad je to moguće!!! Bolje ikad nego nikad!!! Svejedno je bila neophodna generalka ekipe koja je za uslove evropske konkurencije bila u priličnom raspadu!!!
Ako Đurovski stigne da "poveže sve konce" u igri ekipe, ove godine bi i izvlačenje Zvezde za protivnika u 3. kolu kvalifikacija za LŠ moglo bi da predstavlja žešći maler!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rainbow Six:Ako Đurovski stigne da "poveže sve konce" u igri ekipe, ove godine bi i izvlačenje Zvezde za protivnika u 3. kolu kvalifikacija za LŠ moglo bi da predstavlja žešći maler!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()