DELIJE HN
Ističe se
- Poruka
- 2.310
Purovic ostaje...OH MY GOD!! !! !! !!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naprotiv... Ja upravo imam osjećaj da će taj momak biti ok!!!Bullitt13:Немој тако даћемо му шансу као и сваком!
Ако не бидне добар, Делије су бар увек знали како и шта са слепцима!

-Milan-:Po faci bi se reklo da malo liči na Ailtona, a malo i na Georgieva ...![]()

Kao Boja međ grobare!!!Alex.L:Nisam znao da je Lukas crnoput.
Taman da se uklopi među cigane![]()

Užas!!!Otpao i Zakeroni, Zvezda i dalje bez trenera
Nakon Luidjija de Kanija, Slavoljuba Muslina i Gija Lakomba iz kombinacije za trenera Crvene zvezde ispao je i Alberto Zakeroni.
Predsednik crveno-belih Dragan Stojković priznao je u petak novinarima da beogradski klub nema novca da angažuje italijanskog stručnjaka.
"Zakeroni nije realna opcija... Čuli smo se odmah po odlasku Bajevića sa kormila. Problem u njegovom slučaju predstavlja klauzula u ugovoru sa Torinom po kojoj je dobro plaćen do 2008. i da bi se ta kombinacija izjalovila potrebno je dosta novca. U ovom trenutku Zakeroni nije finansijski povoljno rešenje za nas", rekao je Stojković.
Crvena zvezda za devet dana počinje pripreme za novu sezonu, a čelnicima kluba ostalo je vrlo malo vremena da pronadju adekvatno rešenje. Nije isključeno da crveno-beli pripreme počnu pod vodjstvom Boška Djurovskog, a da tokom priprema možda nadje neko drugo trenersko rešenje.
(MONDO)
Šta nam sve ovo treba???

Tako je,slazem se sa tobom!!! :smile: :smile:MadonnaGirl:Ja mislim da je ok da Djurovski ostane za vreme kvalifikacija,a posle eventualno da dovedu novog trenera...
У Србији нема публике на стадионима који зврје празни, а ја желим да радим у клубовима из најјачим европских лига, попут Енглеске, Шпаније и наравно моје домовине – рекао је Лакомб.