Draman nikad nije igrao tako da mene cudi kako su ga uopste prodali. Isto vazi i za Suzukija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не цепидлачиRainbow Six:"-ugofno"???![]()
;-)
Зна се шта је требало писати...и ево исправила сам грешку само због тебе 
Dodji kod nas na ladju. Mi za takve greske dajemo nagrade! :wink:Jelena87:Не цепидлачиЗна се шта је требало писати...и ево исправила сам грешку само због тебе
![]()

Suzukiju su bili skupi rezervni dijelovi!!!68Mustang428CJ:Draman nikad nije igrao tako da mene cudi kako su ga uopste prodali. Isto vazi i za Suzukija.

Rainbow Six:Ovo za da Silvu si se nalupao kao rijetko kada!!! Poštujući tvoju neinformisanost upućujem te da malo pretražiš njegovu biografiju i statistike po netu pa da ih sam uporediš sa Puronjom!!!
Jeste da Silva Brazilac ali onoliko koliko je Zidan Marokanac ili Gulit Surinamac!!!![]()
Dakle momak koji je na ove "naše" prostore došao kao klinac od nepunih 15 godina i tu stekao državljanstvo, porodicu, potpunu profesionalnu i reprezentativnu fudbalsku afirmaciju svakako ulazi u krug kandidata izbora za trenutno najboljeg š**** na prostoru ex SFRJ!!!
Liga im je propast podjednaka našoj,s tim da je za razliku od Puronje, taj zagrebački crnja ove sezone uvalio čak 31 gol u svoja 34 prvoligaška nastupa!!! Do sada je imao i 23 nastupa za razne selekcije njihove repke u kojima je postigao 11 golova!!
:shock: Trenutno je standardni član njihove prve jedaneaestorice, a hrvatska repka je ipak dobrano yebenija (jača je konkurencja) ekipa od one za koju se opredijelio Puronja!!!
Svakako da i kod nas ima momaka u odnosu na koje bi i taj Eduardo morao da zjevne, ali Puronja takav sigurno nije!!!
.............................
:wink: Kako kad ste nategli strune?!?!Rainbow Six:Narode, sve je ovo ok! Samo opušteno!!!
Elem, kod Đokića smo u stavovima kao preslikani, s tim što ja mislim da i u ovakvoj situaciji na prostorima bivše SFRJ još uvijek ima momaka koji bi da imaju barem ovakvu medijsku pažnju kao što je ima Puronja, igrajući zadnje dvije godine odavno privukli barem dva puta veću pažnju skauta nego što je sada ima Puronja!!! Purovića je ovakvog kakav je stvoričla Zvezda i da ga nije ona ili npr. Partizan uzeli, vjerovatno mu za njegovu profesionalnu karijeru pasoš nikada nebi ni zatrebao!!! To je jednostavno fudbaler kojeg mi nije prijatno da gledam u prvoj postavi moje Zvezde u utakmicama (daj Bože) LŠ!!!

Al prazan Sever još i manje!!!v.v.ilic:Ne volim guzvu u nasim redovima!!!![]()
![]()
.............................

Gde je ladja i kakve su nagrade?v.v.ilic:Dodji kod nas na ladju. Mi za takve greske dajemo nagrade! :wink:![]()
![]()
![]()

Rainbow Six:Nisu bitne nategnute strune već kvalitet muzike!!!

Poslacu ti na PP. Necu da se tamo okupljaju svakakvi slepi putnici.Jelena87:Gde je ladja i kakve su nagrade?![]()

Osim sa Shaletom...e,jednom sam tako hteo da ga nabodem pesnicom na utakmici da ne mogu da ti objasnim. cini mi se da je i njemu u jednom trnutku bilo jasno da mu ne gine pesnica,a je prestao da sere do kraja utakmice.

Uh yebote život!!!Mondo: Lakomb i Muslin odbili Zvezdu
Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojković nastavlja potragu za novim trenerom i nailazi na sve više problema...Posle odbijanja italijanskog trenera Luidjija De Kanija, usledile su nove "rampe".
Francuski stručnjak Gi Lakomb u ekskluzivnoj telefonskoj izjavi za MONDO kaže da je odbio ponudu Crvene zvezde.
"Želim da radim u Francuskoj, Španiji ili Engleskoj i to sam najiskrenije rekao pre par nedelja delegaciji Crvene zvezde, sa kojom sa sreo u Parizu. Znam dobro koliko je veliki klub Crvena zvezda ali moji ciljevi su trenutno drugačiji", rekao je 52-godišnji Lakomb, koji je do januara sa klupe predvodio Pari sen Žermen.
Upitan da li je problem bio novac, Lakomb je za MONDO rekao: "Meni pare nisu osnovni motiv u ovom poslu, već se vodim pre svega profesionalnim i sportskim ciljevima".
Francuski trener nije jedini koji je odbio Stojkovića. MONDO saznaje da je i nekadašnji trener crveno-belih Slavoljub Muslin takodje rekao NE.
Izvor MONDA blizak Crvenoj zvezdi potvrdio je da su vodjeni pregovori sa Muslinom, ali da je cela stvar propala zato što je Muslin insistirao na krupnim promenama u igračkom i trenerskom kadru.
(MONDO)
Da li to onda znači da je mladi Bojan Krkić Srbin koliko sam i ja Španac?Jeste da Silva Brazilac ali onoliko koliko je Zidan Marokanac ili Gulit Surinamac!!!
), samo mi je ovo citirano zapalo za oko:wink: