Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rainbow Six:
Ovo za da Silvu si se nalupao kao rijetko kada!!! Poštujući tvoju neinformisanost upućujem te da malo pretražiš njegovu biografiju i statistike po netu pa da ih sam uporediš sa Puronjom!!!
Jeste da Silva Brazilac ali onoliko koliko je Zidan Marokanac ili Gulit Surinamac!!! :twisted:
Dakle momak koji je na ove "naše" prostore došao kao klinac od nepunih 15 godina i tu stekao državljanstvo, porodicu, potpunu profesionalnu i reprezentativnu fudbalsku afirmaciju svakako ulazi u krug kandidata izbora za trenutno najboljeg š**** na prostoru ex SFRJ!!!
Liga im je propast podjednaka našoj, :lol: s tim da je za razliku od Puronje, taj zagrebački crnja ove sezone uvalio čak 31 gol u svoja 34 prvoligaška nastupa!!! Do sada je imao i 23 nastupa za razne selekcije njihove repke u kojima je postigao 11 golova!! :roll: :shock: Trenutno je standardni član njihove prve jedaneaestorice, a hrvatska repka je ipak dobrano yebenija (jača je konkurencja) ekipa od one za koju se opredijelio Puronja!!! :roll:

Svakako da i kod nas ima momaka u odnosu na koje bi i taj Eduardo morao da zjevne, ali Puronja takav sigurno nije!!!

:) :)

Pricas kao deca u obdanistu. Akoliko vidim vise pratis HR ligu nego nasu,pa ti ni ne zameram na NEKOMPETETNOSTI u vezi sa komentarisanjem nase lige i igraca u nasoj ligi.
Sto se Zidana tice,covek je rodjen u Francuskoj,a Da Silva je rodjen u Brazilu i kako kazes do 15. godine ziveo tamo. Sto ga prilicno odvaja od svega ostalog vezano za ove prostore. Znaci i dalje je jos uvek duze ziveo u Brazilu nego u Hrvatskoj. Ne zelim da mu osporavam kvalitet.Jeste dobar igrac.Ali pokazao je on svoje kada su nasi mladi igrali protiv Hrvata,pa su popasli travu,a cini mi se da je i Purovic bio u toj postavi,mada nisam siguran. Vucinic je bio to znam,ali to sada nema veze.
Hrvatska i nasa liga uopste nije ista. Njihova liga ne moze da se poredi sa nasom,jer Hrvati poslednjih nekoliko godina ne mogu da prodju ni u trece kolo LS,a tek Kup UEFA da i ne pominjem. Znaci NIGDE ih nema. Da ne pominjem one uzastopne bruke Hajduka koji je ispdao vec u julu u drugom kolu kvalifikacija za LS.
To sto je Da Silva dao 30 i kusur golova postujem,ali kakva im je liga,cenim da je mogao i 50 komada da postigne. Darko Pancev je jos u ONOJ ligi dava po 30 golova za 34 utakmice,a nije Brazilac.
Onda...ako ne znas,Purovic je prosle sezone dao 20 golova,plus sto je posebno nadahnut u jacim utakmicama Braga,Roma,derbiji...plus sto je dao polovinu Djokkicevih golova na 3x manje odigranih utakmica. Da Silva odigra 34-36 meceva u prvenstvu,a Purovic 10-12 meceva. A,da li znas kako se oseca igrac koji igra tek svaku trecu ili cetvrtu utakmicu? Ne zna gde se nalazi.
Iznesi neki argument na osnovu koga ces da pljujes i Purovica i bilo koga drugog. Ja sam za razliku od tebe u 2-3 posta izneo gomilu podataka i argumenta,a ti nisi napisao nista osim ...Da Silva,Da Silva,Da Silva...Puronja shupak,Puronja shupak...

Ja dečka navedem kao primjer, a ti odmah počneš da provociraš djetinjastim skandiranjem po svom postu!!!!!! Uopšte me ne zanima ni Eduardo kao ni Puronja!!! Primjeti da jedino ti ovdje pišeš pozitivno o crnogorskoj sirovoj građi i niko više!!! Kao da ti je za dupe srastao!!! Konkurencija za izbor najboljeg š**** na prostorima bivše SFRJ je jadna da nikad nije bila jadnija i u takvoj situaciji Puronja je neko i nešto!!! On je kao najbolji, a mi svi molimo boga da Pixi dovede nekog ko bi ga potisnuo na klupu!!! Uh kako je samo Puronja onda dobar...
Znam samo da mi je veselje dan kada se budemo njega riješili sa mjesta prvog š**** u ekipi!!!
Pratim njihovu ligu, pa šta onda!!! Tebi je izgleda i ova naša previše imponuje da bi te nešto drugo interesovalo!!! Čuuuj Purović najbolji??? Mislim, dizati u nebesa idiota koji sebe već sada poredi sa Van Nistelrojom, a jedva da skoro na prste jedne ruke može da nabroji svoje međunarodne klubske nastupe - eeeeeej!!!
Jedini tvoj argument na kome OZBILJNIJE insistiraš jaste da je da Silva rođen u Brazilu (kao da je to neki sportski argument)!!!

:D:D

Pazi,ja sam tog Purovica X puta gledao uzivo. A gledanje igraca uzivo i na TVu uopste nije isto. Recimo pre par godina dosao je u Zvezdu izvesni Markovic iz Zeleznika (cini mi se),mozda ga se neko i seca,to je bilo pre 10ak godina. Taj je za polusezonu dao 15 golova. Posle je i u Zvezdi bio prvi strelac sa nekih 25 golova ili tako nesto i prodaju ga u Stutgart. Tamo trokira vec posle par meseci,a trener Stutgarta izjavi za njega da" vise nikada nece kupovati igrace koje isprati samo preko TV snimaka".
No,slazemo se da je konkurencija uzasno losa i da je u ovakvoj konstalaciji stvari Purovic najbolje sto trenutno moze da se nadje za te pare na prostorima ex YU. Ali to je trenutna situacija i ne mozes da je promenis. Ni ti ni ja.
ZA razliku od tebe,ja sam svog bilmeza Djokkica ispratio i to za lepu kintu. A ti ces bar jos neko vreme gledati Pureta. :D
Naravno,i ja bih voleo da mozemo da dovedemo Krespa,ali ne mozemo.

ovaj moj argumen,da je Eduardo rodjen u Brazilu,koji ti tu i tamo osporavas...je vrlo jak argument. Znas li ti uopste kako radi mozak jednom Brazilcu koji igra fudbal,a kako radi jednom Crnogorcu,Srbinu,Hrvatu....? Pa recimo kao kada bi inzinjer iz Zastave objasnjavao Nemackom izenjeru iz Mercedesa kako se prave automobili. Sto se kaze "ucis cala kako se prave deca". :D
Ako me razumes sta sam hteo da ti kazem.
Opet ponavljam...ne osporavam Eduarda,dobra je,jako dobar...ali ti napadas Purovica kao da u Srbiji ima jos 50 igraca kao sto je Eduardo ili 10 igraca kao sto su Krespo,Eto,Ronaldinjo...
Znaci sagledaj sta se nudi na trzistu,koliko se ima para,pa ona pocni da pljujes.
Uostalom,ne sumnjam da ce Purovic da se pokaze u novoj sezoni.

Ujedno tvrdim da je Tadeu jako dobro resenje za levu stranu,kao krilo...ali dzabe,ne daju mu da igra u kontinuitetu. A,i kada igra,igra na svim mogucim pozicijama. To ga gusi.

Narode, sve je ovo ok diskusija! Samo opušteno!!! :wink:
Mislim, naši smo - nismo kao neki ovdje, nedaleko od nas:.. :lol: :lol: :lol: :wink:

Elem, kod Đokića smo u stavovima kao preslikani, s tim što ja mislim da i u ovakvoj situaciji na prostorima bivše SFRJ još uvijek ima momaka koji bi da imaju barem ovakvu medijsku pažnju kao što je ima Puronja, igrajući zadnje dvije godine odavno privukli barem dva puta veću pažnju skauta nego što je sada ima Puronja!!! Purovića je ovakvog kakav je stvorila Zvezda i da ga nije ona ili npr. Partizan uzeli, moguće je da mu za njegovu profesionalnu karijeru pasoš nikada nebi ni zatrebao!!! Već sad negdje uokolo postoji klinac koji je vjerovatno master talent za ovog Purovića, al' šta da se radi kad ovaj kao i donedavno nesretni Đokić mora da se kroz ekipu istrpi nebi li se na njemu štogod i zaradilo! To je jednostavno fudbaler kojeg mi nije prijatno da gledam u prvoj postavi moje Zvezde u utakmicama (daj Bože) LŠ!!!

Rainbow Six:
Narode, sve je ovo ok! Samo opušteno!!!
Elem, kod Đokića smo u stavovima kao preslikani, s tim što ja mislim da i u ovakvoj situaciji na prostorima bivše SFRJ još uvijek ima momaka koji bi da imaju barem ovakvu medijsku pažnju kao što je ima Puronja, igrajući zadnje dvije godine odavno privukli barem dva puta veću pažnju skauta nego što je sada ima Puronja!!! Purovića je ovakvog kakav je stvoričla Zvezda i da ga nije ona ili npr. Partizan uzeli, vjerovatno mu za njegovu profesionalnu karijeru pasoš nikada nebi ni zatrebao!!! To je jednostavno fudbaler kojeg mi nije prijatno da gledam u prvoj postavi moje Zvezde u utakmicama (daj Bože) LŠ!!!
Kako kad ste nategli strune?!?!:lol: :lol: :lol:

Rainbow Six:
Nisu bitne nategnute strune već kvalitet muzike!!!
c030.gif
...........adadjo, rekao sam adadjo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sta ti je bre Ilke,ti makar znas da se ja nikada ne svadjam sa mojim Ciganima. Nismo bre bas toliki Cigani. :lol: :lol:
Osim sa Shaletom...e,jednom sam tako hteo da ga nabodem pesnicom na utakmici da ne mogu da ti objasnim. cini mi se da je i njemu u jednom trnutku bilo jasno da mu ne gine pesnica,a je prestao da sere do kraja utakmice. :lol: :lol:
Mislim da je to bilo protiv Vojvodine na Marakani kad smo pukli 0-3.

Mondo: Lakomb i Muslin odbili Zvezdu

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojković nastavlja potragu za novim trenerom i nailazi na sve više problema...Posle odbijanja italijanskog trenera Luidjija De Kanija, usledile su nove "rampe".

Francuski stručnjak Gi Lakomb u ekskluzivnoj telefonskoj izjavi za MONDO kaže da je odbio ponudu Crvene zvezde.

"Želim da radim u Francuskoj, Španiji ili Engleskoj i to sam najiskrenije rekao pre par nedelja delegaciji Crvene zvezde, sa kojom sa sreo u Parizu. Znam dobro koliko je veliki klub Crvena zvezda ali moji ciljevi su trenutno drugačiji", rekao je 52-godišnji Lakomb, koji je do januara sa klupe predvodio Pari sen Žermen.

Upitan da li je problem bio novac, Lakomb je za MONDO rekao: "Meni pare nisu osnovni motiv u ovom poslu, već se vodim pre svega profesionalnim i sportskim ciljevima".

Francuski trener nije jedini koji je odbio Stojkovića. MONDO saznaje da je i nekadašnji trener crveno-belih Slavoljub Muslin takodje rekao NE.

Izvor MONDA blizak Crvenoj zvezdi potvrdio je da su vodjeni pregovori sa Muslinom, ali da je cela stvar propala zato što je Muslin insistirao na krupnim promenama u igračkom i trenerskom kadru.

(MONDO)
Uh yebote život!!!

Jeste da Silva Brazilac ali onoliko koliko je Zidan Marokanac ili Gulit Surinamac!!!
Da li to onda znači da je mladi Bojan Krkić Srbin koliko sam i ja Španac?
Brazilci jednostavno imaju urođen talenat. Osim toga oni žive za fudbal, za razliku od ljudi sa ovih prostora koji samo vole fudbal.

Neću da ulazim u raspravu ko je bolji Purović ili Da Silva, jer nisam nijednog nešto Bog zna šta gledao(pogotovo ovog drugog :lol: ), samo mi je ovo citirano zapalo za oko:wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back