Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo nasa igra nije dobra nego je ocajna. Jedino sto smo odigrali je bio onaj derbi gde smo vas razvalili a ostalo je katastrofa.

Aman bre, bez igre nema ni rezultata. To sto smo mi glupa ekipa, to je druga stvar. I tako losi smo prepolovili prednost. vas ce bre neko u Evropi da pregazi sa 4-5 komada razlike, ovo sto igrate tesko moze da se nazove fudbalom. Zivim za taj dan da vam u trecem kolu kvalifikacija dodje 1 Liverpul, ili tako neka ekipica, i da vas rastavi na proste cinioce. Oces li i tad da palamudis kako je samo rezultat bitan?

Ajde kad sam se vec zayebao i uvukao u ovu raspravu. Jel ti stvarno mislis da igra nije bitna uopste?
Shvati da je rezultat posledica igre. To kad igrate kao ****** i pobedite, to se zove provlacenje. To ne moze uvek da se dogodi, zato i gubite od nekih indijanaca, tipa Bezanija. Kazem da je danas protiv vas igrala iole ozbiljnija ekipa popili bi 5 komada, po mojoj slobodnoj proceni. Trebali ste i od nas da izgubite, iako smo bili ocajni, bas zbog svoje lose i kukavicke igre. Vec drugi put imate igraca vise, protiv nas, i ne mozete sansu da napravite.

Sherlock:
Aman bre, bez igre nema ni rezultata.
Osim ako igraš protiv Partizana!!!
Sherlock:
To sto smo mi glupa ekipa, to je druga stvar.
Varaš se!!! To vam je u prvom planu!!! :lol: :lol:
Sherlock:
I tako losi smo prepolovili prednost.
...u odnosu na naš prošlogodišnji B tim koji je ovu sezonu okončao još prije Nove godine!!!
Sherlock:
vas ce bre neko u Evropi da pregazi sa 4-5 komada razlike, ovo sto igrate tesko moze da se nazove fudbalom. Zivim za taj dan da vam u trecem kolu kvalifikacija dodje 1 Liverpul, ili tako neka ekipica, i da vas rastavi na proste cinioce. Oces li i tad da palamudis kako je samo rezultat bitan?
Planiraš dakle da dugo proživiš!!! To je ambiciozno i za svaku pohvalu!!! Zvezda i Liverpul u 3. kolu LŠ??? Gdje će tad biti partizan???
Liverpul??? Pa bolje oni ili Milan (iako ovom drugom takvo rastavljanje i nije baš nešto posebno išlo od ruke, tj. nogu), nego tamo nekakve Tikve, Timoci, Kroacije, Rapidi, Slavije i Artmedije!!!
Čuuuj ga molim te!!! Maloprije završio derbi, a on zbunjenik zbunjeni razmišlja o Zvezdi i Liverpulu u trećem kolu LŠ!!! DA SE ČOVJEK POKIDA OD SMIJEHA!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

Keeper:
ajme mene sherloche shta se trudish ovom mustangu da objashnjavash, za njega je fudbal statistichki podatak, tipichan kladionicharski tip "ljubitelja" fudbala, i to je to.
upravo tako
doduse ponekad procita i izvestaj sa b92 i naravno sve to prekopira ovde ko da smo mi svi debili
uskoro ce da ide i na http://www.mozzart.co.yu/index.jsp i odatle da nam kopira sve rezultate

Žao nam je, ali 68Mustang428CJ je moderator/administrator i nije Vam dopušteno da ga/je ignorišete.

Sherlock:
Shvati da je rezultat posledica igre.
Yebote pa onda smo mi odigrali maestralno!!! :shock:
Sherlock:
To kad igrate kao ****** i pobedite, to se zove provlacenje. To ne moze uvek da se dogodi, zato i gubite od nekih indijanaca, tipa Bezanija. Kazem da je danas protiv vas igrala iole ozbiljnija ekipa popili bi 5 komada, po mojoj slobodnoj proceni.
I kad igramo kao *****, bolji smo od vas!! Gubimo od mnogih indijanaca, ali zato vama sve to redovno fakturišemo komšijama!!!
Trebali ste i od nas da izgubite, iako smo bili ocajni, bas zbog svoje lose i kukavicke igre.
Trebali jesmo ali ko vas ye.e kad ste toliko gori da niste sposobni da nešto odigrate čak ni protiv nas koji "igramo kao p.čke"!!! :lol: :lol: :lol:
Igrali smo bolje dok ste bili na broju!!! Zato je Rnić i bio onako krasno raspoložen!!
Prilog: Pozitivan rezultat u momentu isključenja navedenog bolida!!!
Vec drugi put imate igraca vise, protiv nas, i ne mozete sansu da napravite.
AL ZATO VAM TURAMO U KANAPČE DOK STE JOŠ KOMPLETNI NA TERENUI!!!
P.S. Crveni karton mu nismo mi dali, nego ga je majmun zaslužio 1/1!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back