Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..uvek će te voleti grobari sa juga!!!
sipakgrobarcr8.png
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZzZzZz:
Stvarno?!
Sad je klinac a?!
A kad ste svrsavali na njegove izjave onda je bio car, kralj, legenda!!

Pa jeste on klinac. Ne znam ima li punih 20. Od njega se i očekuje da lupa gluposti, upravo zbog svoijh godina, a ne od Koromana ili Gurovića(pretpostavljam da su to te neopevane seljačine na koje je mislio Sherlock) koji imaju ili su blizu 30 godina.
Upravo sam čitao izjave Smiljanića i Koromana. Smiljanić je očigledno naučio da se spusti na zemlju(da li po pritiskom Đukića, sam ukapirao ili nešto treće, ne znam), i to se skonta po izjavi. Dok s druge strane, Koroman izjavljuje novinama kako su se igrači Partizana KURČEVITO ponašali. Pa on više neće ništa naučiti, nikad neće biti iskusniji,pametniji nego što je sada, a pogle izjavu :shock: Pristoji li čoveku od skoro 30 godina???

Pričao sam sa Šavijom (vođa Zvezdinih navijača - prim. nov.) posle Bežanije i mnogo mi znači podrška navijača, koji su me aplauzom ispratili posle tog meča.

ovo je najinteresantniji deo intervjua
ciko ciko jel sam ja vas jel se ne ljutite sto smo izgubili od vasih mafijaskih protivnika
necemo vise nikada kunem se

Alex.L:
Pa jeste on klinac. Ne znam ima li punih 20. Od njega se i očekuje da lupa gluposti, upravo zbog svoijh godina, a ne od Koromana ili Gurovića(pretpostavljam da su to te neopevane seljačine na koje je mislio Sherlock) koji imaju ili su blizu 30 godina.

Pa mislim, sad se odjednom hvatate za to da je klinac.
Sto to niste rekli kad je izjavljivao one nebuloze?
Tad je bio KRALJ!

ZzZzZz:
Tad je bio KRALJ!
ma de bre kralj
taj smiljanic je jedna budaletina neopevana i uvek ce biti budaletina
i sa 20 i sa 25 i sa 30 godina
ono sto je izjavio posle proslog derbija je sramota ne za igraca partizana, vec za bilo kog igraca na svetu
ako je vec bio toliko srecan posle pobede mogao je makar malo da se suzdrzi sa komentarima
sad vidim da obecava pobedu u kupu
a izvalio sam da su vecina fudbalera iz zvezde i partizana samo takvi tantusi
jedino mi se cini da je bajic ok posto on mutavac ni ne zna da prica

A jel vidis da si ti jedan od retkih Grobara ovde koji tako misli.
Prelistaj malo Partizanov topic da vidis sta su pojedini pisali za njegove izjave.
"On je car, kralj, pravi Grobar, ima lavlje srce..."
Cak je posle Zvezdinog poraza od Vojvodine 0-3 neko odvalio da mi treba da se svi izvinemo Smiljanicu jer je bio u pravu a ne da ga pljujemo.

A i posle ovog derbija je car za neke...

Sherlock:
I sad je car, kralj, legenda. Ima vece srce od cele vase ekipe.

Ma dobro je i izjavio posle derbija proslog.I sve sto je dosad izjavio ja podrzavam...
Zvezdasi jel se vi ponekad pitate vracate u proslost.Dok je Piksi bio predsednik fudbalskog saveza skandirale ste mu psovke, pljuvali ga a on sad kao kralj sedi u vasem klubu na vrhu.Da nas sudije nisu pobedile sad bi vi vec rasturali klupske prostorije a ovako...ulizice...

ZzZzZz:
A jel vidis da si ti jedan od retkih Grobara ovde koji tako misli.
Prelistaj malo Partizanov topic da vidis sta su pojedini pisali za njegove izjave.
"On je car, kralj, pravi Grobar, ima lavlje srce..."
Cak je posle Zvezdinog poraza od Vojvodine 0-3 neko odvalio da mi treba da se svi izvinemo Smiljanicu jer je bio u pravu a ne da ga pljujemo.

A i posle ovog derbija je car za neke...
Podrzavam ponizavanje Zvezde na svakom koraku. I trebalo je da bude 9-0 na proslom derbiju.
Seti se sta je sve izjavljivao Pantelic, pa nisi tvrdio za njega da je retard.

Поломљено око 2500 столица

Током 129. вечитог дербија поломљен је велики број столица на стадиону Црвене звезде и причињена је значајна материјална штета што је прича која се понавља из дербија у дерби.

Само на јужној трибини је поломљено 1.700 столица, а на целом стадиону око 2.500. Када се има у виду да је цена једне столице 22 евра, јасно је да је штета велика. Треба истаћи да су на последњем дербију ломљени и бетонски блокови чији су делови бацани у терен па је једна од камера које су снимале трибине поломљена.

Црвена звезда је као организатор меча предузела све неопходне мере, утакмицу је снимало педесетак камера и снимци ће бити прослеђени надлежним органима како би виновници били пронађени.
Сутра против Војводине, карта мислим 400 динара.

Tokan:
Поломљено око 2500 столица

Током 129. вечитог дербија поломљен је велики број столица на стадиону Црвене звезде и причињена је значајна материјална штета што је прича која се понавља из дербија у дерби.

Само на јужној трибини је поломљено 1.700 столица, а на целом стадиону око 2.500. Када се има у виду да је цена једне столице 22 евра, јасно је да је штета велика. Треба истаћи да су на последњем дербију ломљени и бетонски блокови чији су делови бацани у терен па је једна од камера које су снимале трибине поломљена.

Црвена звезда је као организатор меча предузела све неопходне мере, утакмицу је снимало педесетак камера и снимци ће бити прослеђени надлежним органима како би виновници били пронађени.
Ko po čemu, grobari po stolicama na Marakani!! :lol: :lol: :lol:
streaker07.jpg
footballfans1410.jpg

Ne sjećam se da li su bar jednom dobili po tamburi, a da se nisu sjetili inventara!!!
Nek i njima nešto ide od ruke (ili noge)!!! :lol: :lol: :lol:

ZzZzZz:
Tad je bio KRALJ!

Meni nije bio kralj, ne verujem da će ikad biti(osim ako jednog dana možda u nešto značajno uradi u reprezentaciji). Razumem da se svako ponese posle pobede protiv večitog rivala, e sad što je neko moron pa se previše ponese, i još to javno pokaže....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back