- Poruka
- 452
El ko bio u Somboru na utakmici?Ja sam bio.Dobio sam potpis od tadeua, baste i randjelovica.Al kako me ispalio Djokic.Ja zatrazio dres od njega on me samo pomilovao po glavi i nasmejo se. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

FLUID:Pa pobogu trenutno je prvi strelac lige.

u rupi cola, ceca i brena, a u hramu metallicaКада је реч о захтеву Здравка Чолића за одржавање концерта на Маракани 23. јуна ове године, формирана је комисија која ће утврдити услове под којима концерт може да буде одржан, односно да терен мора да буде у оном стању у којем је био пре концерта. Председник Стојковић је додао и да ће концерт бити одржан у поменутом термину јер постоје гаранције једне немачке фирме да ће терен бити неоштећен.
znaci i zvezda ima svog radomanaод данас су то и Миодраг Ђорђевић, бивши директор Агенције за приватизацију Републике Србије, а сада запослен као саветник у агенцији МП трејдинг. Члан је скупштине Црвене звезде. Затим, Саша Козић, заменик главног инспектора пореске управе Београда, као и Бранимир Бабарогић, некадашњи играч млађих селекција Црвене звезде, а потом интернационални фудбалски судија, међународни посматрач суђења и комесар за суђење. Власник је и председник компаније Југотрејд из Београда.
kablovski imam odavnoTokan:Банегад јеси ти то добио АДСЛ или кабловски нет, па си почео да смараш чешће...
68Mustang428CJ:Победа над Земуном у пријатељској утакмици
27.03.2007
Црвена звезда - Земун 5:2
У пријатељској утакмици одиграној на терену на Ади Циганлији, Црвена звезда, која је наступила без неколицине репрезентативаца, је савладала екипу Земуна резултатом 5:2.
.
68Mustang428CJ:Georgijev: "Zvezda je moja greška"
Vezni fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Bugarske Blagoj Georgijev izjavio je na okupljanju nacionalnog tima da je napravio grešku u karijeri prihvatanjem poziva najtrofejnijeg srpskog kluba.
"Imam sad probleme u Crvenoj zvezdi, ali izdržaću još dva meseca. Posle toga ističe pozajmica i pronaći ću drugi klub. Smatram da sam pogrešio sa transferom u Crvenu zvezdu," rekao je Georgijev bugarskim novinarima.
Georgijev je priznao da se njegovo nezadovoljstvo javilo tek nedavno.
"U početku je sve bilo u redu, sada je mnogo drugačije. Pregovaram sa nekoliko ekipa iz zapadne Evrope, verujem da će uskoro biti sve završeno. Nadam se da pauza neće ostaviti traga na igru u reprezentaciji," kaže Georgijev, a prenosi 'Sport'.
Blagoje Georgijev je poslednju utakmicu u 'crveno-belom' dresu odigrao protiv Vojvodine (0:3) kada je u igru ušao u 65. minutu.
banegad:nego da nisi ti dobio menstruaciju pa si malo nervozan
Elvin:navodno hoće da ga dovede herta... i oformi ubitačan tandem: pantelić - georgijev...
68Mustang428CJ:Koliko nude za njega?

banegad:****** ako ce blago u hertu onda mi opusteno mozemo da uvalimo boju njukaslu
a mozda cak i cirkovica rumunima

ovaj spanski retard makar delimicno priznaje krivicuOdbrambeni fudbaler Valensije David Navaro nada se da će izvinjenje za udaranje fudbalera Intera Nikolasa Burdisa posle utakmice Lige šampiona ubediti disciplinske organe UEFA da mu umanje sedmomesečnu suspenziju.
"Moje izvinjenje i žaljenje zbog svega što se desilo trebalo bi da bude osnov za moju žalbu, jer na pravi način opisuje šta ja stvarno osećam. Ja nisam agresivna osoba. Kazna je drastična i nadam se da će žalba imati rezultat", rekao je Navaro.
Žao mi je što sam isključen, jer nisam imao nameru da udarim protivnika. U vazduhu sam raširenim rukama samo napravio okret i protivnički igrač je naleteo na moj lakat. Izvinjavam se svima što je do toga došlo, a najteže mi je što sam ostavio drugove na cedilu", objasnio je svoj trenutni položaj Žigić.
Elvin:navodno hoće da ga dovede herta... i oformi ubitačan tandem: pantelić - georgijev...
:shock: :shock: :shock:Elvin:inače, danas je član upravog odbora crvene zvezde postao čuveni babarogić. čovek koji je godinama delegirao, ocenjivao i kažnjavao sudije u prvoj ligi... sapienti sat.