Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
Pa prednja ne moze. :lol: Dobro je ako ne bude poslednja. :wink:
PS: Bog se pise velikim slovom. Cisto zbog gramatike ako Ga ne volis. :wink:

ilicu ne hvataj se za slamku... ali dobro bices miran kada puknete u sledecem kolu, bas da vidim kako ce kuper da se snadje za 2 nedelje... pitam se da li je cuo za Srbiju i neku tamo crvenu zvezdu. mada za Srbiju je i cuo jer je trenirao Djukica, ali za ovo drugo nisam bas siguran... Bolje bi bilo za vas da ste zadrzali djurovskog, pa da Kuper dodje na kraju sezone...

v.v.ilic:
Nesto razmisljam. Ova tema se zove "Zvezdasi javite se". Onda pogledam, nasi zvezdasi se maskirali u tudje odore i razmisljaju crno-belo. :roll:

Hajde da im, kao pravim Zvezdasima odgovorim.

ko se maskirao? :D
:lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
A i tebi Zvezdasu da ponovo pripomenem. Trcanje pred rudu je svojstveno onim sa Groblja a ti nisi taj. Nemoj se spustati na njihov primitivan nivo. A drugo, ne ispada se od nekog Libereca kao sto se ne ispada od nekog Lazarevaca, Obrenovaca, Cakoveca....vec od Lazarevca, Obrenovca, Cakovca. Dakle, ispada se od Liberca. Uzgred, od Liberca nije niko ispao. Ispalo se od Slovana.
jel si ti pio nesto od jutros? :lol:

v.v.ilic:
VladoZ(vezdasu) ne sekiraj se za Kupera i njegovu obavestenost. Cuo je on za Crvenu Zvezdu, davno. Pogotovu kada je dizao trofej Kupa evropskih sampiona. Ime Crvene Zvezde tamo je ugravirano za sva vremena. Citaju, ljudi, citaju. Sto se tice tvoje brige za Djurovskog (sigurno si mislio na Boska) ona je ispravna. Svakom iskrenom Zvezdasu je drazi Bosko nego bilo koji strani trener. I ja delim tvoje misljenje po ovom pitanju.
PS: Nemoj da predvidjas sta ce biti u sledecem kolu. Svoje vidovite sposobnosti ogledaj na kladionici. Mozda ces profitirati. I ne upotrebljavaj cas malo cas veliko slovo kod vlastitih imenica. ;) To nije slamka...to je Gramatika. :lol: :lol: :lol:

to nije gramatika, to je PRAVOPIS, probaj da razdvojis ta dva pojma... jednostavno me mrzi da kucam velika slova.

Svaka cast za Ektora Kupera.Ali mislim da je Bosko Djurovski pravi trener za CZ,posebno za jos ovih 2-3 meseca do kraja prvenstva. Ako nista da se ustede pare.
Bosko je legenda Zvezde. Preko 500 utakmica.Potpuno razume klub,razume odnose,odgovornost,oseca strast...jedostavno covek kluba i srcem i dusom.
Mada moram da kazem da je Kuper naterao Inter da igra najbolji i najofanzivni fudbal u kompletnoj svojoj istriji. A to je bilo ravno gotovo nemogucem poduhvatu. Znaci Kuper je izuzetan trener,samo sto nema srece ili znanja za jake finalne meceve,za odlucujuce meceve,sto za nasu ligu i nase ucesce u evropi i nije toliko bitno. Mislim da ce znati da odrzi sadasnju prednost i uzme titulu i da ce znati da odvede Zvedu u LS ili barem u evropsko prolece,pa makar i u UEFA kupu.

v.v.ilic:
Grobarcino, znam da Pirot ima razlicitu Gramatiku. Zato nistra ni neznas. Ucili vas turci kako se prica srpski. A jedanputa sam ti rekao, balavanderu da se ne sepuris ovde. One zvezdice posle s govore odakle si ispao. Hajde, mars odavde, mars, mars....
k014.gif
c018.gif

neznas se pise odvojeno-ne znas, toliko o pravopisu, necu vise da se raspravljam sa tobom jer vidim da imas nizak iq.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back