Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Када је реч о захтеву Здравка Чолића за одржавање концерта на Маракани 23. јуна ове године, формирана је комисија која ће утврдити услове под којима концерт може да буде одржан, односно да терен мора да буде у оном стању у којем је био пре концерта. Председник Стојковић је додао и да ће концерт бити одржан у поменутом термину јер постоје гаранције једне немачке фирме да ће терен бити неоштећен.
u rupi cola, ceca i brena, a u hramu metallica

од данас су то и Миодраг Ђорђевић, бивши директор Агенције за приватизацију Републике Србије, а сада запослен као саветник у агенцији МП трејдинг. Члан је скупштине Црвене звезде. Затим, Саша Козић, заменик главног инспектора пореске управе Београда, као и Бранимир Бабарогић, некадашњи играч млађих селекција Црвене звезде, а потом интернационални фудбалски судија, међународни посматрач суђења и комесар за суђење. Власник је и председник компаније Југотрејд из Београда.
znaci i zvezda ima svog radomana

Победа над Земуном у пријатељској утакмици
27.03.2007

Црвена звезда - Земун 5:2

У пријатељској утакмици одиграној на терену на Ади Циганлији, Црвена звезда, која је наступила без неколицине репрезентативаца, је савладала екипу Земуна резултатом 5:2.

Земунци су на полувремену водили 2:0 головима Кошутића и Видовића, али су у наставку Игор Бурзановић са три и Бојан Миладиновић са два поготка донели преокрет и убедљиву победу.

За Црвену звезду су меч почели Ранђеловић, Гај, Бајалица, Туторић, Баста, Анђелковић, Милијаш, Трајковић, Рашковић, Ђокић и Пуровић. У наставку су играли још Радивојевић, Пантић, Јоксимовић, Миладиновић, Томовић, Тадеу, Бурзановић, Рељић, Николић и Срећковић.

68Mustang428CJ:
Победа над Земуном у пријатељској утакмици
27.03.2007

Црвена звезда - Земун 5:2

У пријатељској утакмици одиграној на терену на Ади Циганлији, Црвена звезда, која је наступила без неколицине репрезентативаца, је савладала екипу Земуна резултатом 5:2.

.

hehee
tesko dobiti zemun :D kuci

68Mustang428CJ:
Georgijev: "Zvezda je moja greška"

Vezni fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Bugarske Blagoj Georgijev izjavio je na okupljanju nacionalnog tima da je napravio grešku u karijeri prihvatanjem poziva najtrofejnijeg srpskog kluba.

"Imam sad probleme u Crvenoj zvezdi, ali izdržaću još dva meseca. Posle toga ističe pozajmica i pronaći ću drugi klub. Smatram da sam pogrešio sa transferom u Crvenu zvezdu," rekao je Georgijev bugarskim novinarima.

Georgijev je priznao da se njegovo nezadovoljstvo javilo tek nedavno.

"U početku je sve bilo u redu, sada je mnogo drugačije. Pregovaram sa nekoliko ekipa iz zapadne Evrope, verujem da će uskoro biti sve završeno. Nadam se da pauza neće ostaviti traga na igru u reprezentaciji," kaže Georgijev, a prenosi 'Sport'.

Blagoje Georgijev je poslednju utakmicu u 'crveno-belom' dresu odigrao protiv Vojvodine (0:3) kada je u igru ušao u 65. minutu.

navodno hoće da ga dovede herta... i oformi ubitačan tandem: pantelić - georgijev...

banegad:
nego da nisi ti dobio menstruaciju pa si malo nervozan

lol

HERTA GLEDA GEORGIJEVA

Specijalno za Sport
Vezist Crvene zvezde na meti Berlinaca
Nadam se da ću opravdati interesovanje Nemaca, mada
imam i drugih ponuda, rekao je Blago bugarskim novinarima

Sofija - Fudbaler Slavije, trenutno pozajmljen Crvenoj zvezdi, Blagoj Georgijev nalazi se na spisku pojačanja Herte, priznao je bugarski reprezentativac novinarima Topsporta. Bivši fudbaler Slavije i Alavesa rekao je sofijskim novinarima da zna da će emisari berlinskog kluba pratiti njegovu igru na meču protiv Albanije 28. marta u glavnom gradu Bugarske.

- Jeste, znam ovo o Herti. Nadam se da ću opravdati njihovo interesovanje. Ali, iako se ništa ne desi, imam puno drugih ponuda – rekao je Blago.

Predsednik Slavije iz Sofije Vencislav Stefanov je takođe potvrdio informaciju:

- Herta je ozbiljna ekipa. Nadam se da će sve biti u redu i da ćemo se dogovoriti da Blago igra u Bundesligi. Ima dovoljno kvaliteta i siguran sam da će Nemci biti zadovoljni ako ga kupe. Nismo još počeli pregovore.

Pre nekoliko dana Georgijev je izjavio da je napravio grešku prihvatanjem poziva najtrofejnijeg srpskog kluba na početku sezone.

------

zvezda ne može da zaradi na njemu jer je na jednogodišnjoj pozajmici... a i ko da je neko dovoljno lud da ga kupi

kad smo vec kod glupih izjava...

Odbrambeni fudbaler Valensije David Navaro nada se da će izvinjenje za udaranje fudbalera Intera Nikolasa Burdisa posle utakmice Lige šampiona ubediti disciplinske organe UEFA da mu umanje sedmomesečnu suspenziju.

"Moje izvinjenje i žaljenje zbog svega što se desilo trebalo bi da bude osnov za moju žalbu, jer na pravi način opisuje šta ja stvarno osećam. Ja nisam agresivna osoba. Kazna je drastična i nadam se da će žalba imati rezultat", rekao je Navaro.
ovaj spanski retard makar delimicno priznaje krivicu

Žao mi je što sam isključen, jer nisam imao nameru da udarim protivnika. U vazduhu sam raširenim rukama samo napravio okret i protivnički igrač je naleteo na moj lakat. Izvinjavam se svima što je do toga došlo, a najteže mi je što sam ostavio drugove na cedilu", objasnio je svoj trenutni položaj Žigić.

a ovo dvometrasko tele je opasno po okolinu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back