Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MadonnaGirl:
ja ne mogu da je kupim iz razloga sto nisam iz BG-a............
i neam 400 dinara skupljam od uzine za kredit..............
pa gde si bre ti Ilicu kako u ceskoj???
cujem oluje sve polomise...............
Jesu, Bogami, ali Kolin su obišle. Palo par drveća u okolini i sa moje kuće 4 crepa. Malo dalje, kada sam juče prolazio, popadale cele šume.
A kako si mi ti? Spremaš se na utakmicu na Maraakanu, to znam. Ples mi je rekao da se ne sekiraš za pare za utakmicu. Samo dodji u Bg i bićeš pogošćena. I ja ću poslati svoj prilog.;)

Gde ste cigani moji:grin::grin::grin:
Evo mene opet posle duzeg vremena,sta cu obaveze stisle...Jurcam na sve strane pa slabo nalazim vremena da se pojavim na forumu ponekad.Od sada cu nadam se malo cesce dolaziti8)Puno pozdrava za sve delije,V.V.Ilica,Madonu,bojana,ZzZzZz a najvise pozdrava KORNER ZASTAVICI;)

shalle87:
Gde ste cigani moji:grin::grin::grin:
Evo mene opet posle duzeg vremena,sta cu obaveze stisle...Jurcam na sve strane pa slabo nalazim vremena da se pojavim na forumu ponekad.Od sada cu nadam se malo cesce dolaziti8)Puno pozdrava za sve delije,V.V.Ilica,Madonu,bojana,ZzZzZz a najvise pozdrava KORNER ZASTAVICI;)
Nemoj ni da menjaš avatar.;) Hvala na pozdravima.
A za Korner zastavicu sam se smejao. Ti nisi znao do skoro ko je to!:lol: :lol: :lol:

Zvezda pobedila i Lucern
Fudbaleri Crvene zvezde dobili su i drugi meč na pripremama u španskoj Marbelji.

Posle Šahtjora "crveno-beli" su pobedili i švajcarski Lucern rezultatom 3:1.

Golove za Zvezdu postigli su Blago Georgiev u 17, Nenad Milijaš u 33. i Igor Burzanović u 62. minutu, a jedini strelac za švajcarski tim bio je Fabijan Lustenberger u 24. minutu.

Posle početne inicijative Zvezda je povela u 17. minutu, kada je Basta napravio priliku za Purovića, koji je asistirao Georgievu za drugi gol bugarskog igrača na pripremama. Dva minuta kasnije Georgiev pogađa stativu.

Švajcarski klub izjednačio je posle sedam minuta posle odličnog prodora novajlije Makanakija, a strelac je bio Lustenberger.

Zvezda veoma brzo vraća vođstvo – Trajković je fauliran na 25 metara, a Nenad Milijaš iz slobodnog udarca postiže sjajan gol.

Blago je nastavio da bombarduje gol Švajcaraca, a nekoliko minuta pre poluvremena njegov slobodni udarac pogodio je prečku.

U nastavku je Zvezda igrala sa potpuno promenjenim timom, ali je lako kontrolisala igru.

Jedini gol pao je posle 17 minuta u nastavku – Sam promašuje loptu, a Burzanović postiže prvi gol za beogradski klub.

Crvena zvezda, prvo poluvreme: Banović – Basta, Anđelković, Gaj, Đorđević – Milijaš, Milovanović, Trajković, Georgiev – Đokić, Purović

Crvena zvezda, drugo poluvreme: Banović – Miladinović, Joksimović, Adamović – Pantić, Trišović – Kastiljo, Tadeu – Burzanović – Ailton, Rašković.

Lucern je na zimsku pauzu u Švajcarskoj otišao kao sedmoplasirani klub, sa 19 bodova iz 18 utakmica.

Korner zastavica:
Posle neka kazu da Blazo Bugarin ne valja. :D:D
Ovo mu je drugi gol u dve pripremne utakmice.

Iskreno,ja ne volim kada Zvezda ovako dobija u pripremnom periodu,jer posle kada treba ide joj ocajno.

Само што и та очајна игра не значи пуно у нашој лиги када се има +xy разлике и јадан остатак лиге...

68Charger440+6:
Zvezda odbila 3 miliona evra ponudu od Porta za Purovica.

Pozdrav svima!

Purovic vec drugu sezonu za redom nije standardan. Ako Bajevic sa njim nema ozbiljne planove za drugi deo sezone i dalje,onda bi trebali da ga puste,posto je ionako celu polusezonu presedeo na klupi. Jos je dobio i vise nego dobru cenu s obzirom da nisu imali gde da ga vide.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back