Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dug se vraća postepeno! Sa pristizanjem para od transfera koji su ostvareni ljetos! Većina ljetošnjih odlazaka ostvarena je po ugovorima koji obuhvataju isplatu obeštećenja u ratama pa bi to u stvari značilo da se dugovi servisiraju po planu i da imaju tendenciju smanjenja iz para koje Zvezda potražuje od drugih klubova u koje su njeni igrači već prešli!

Rainbow Six:
Dug se vraća postepeno! Sa pristizanjem para od transfera koji su ostvareni ljetos! Većina ljetošnjih odlazaka ostvarena je po ugovorima koji obuhvataju isplatu obeštećenja u ratama pa bi to u stvari značilo da se dugovi servisiraju po planu i da imaju tendenciju smanjenja iz para koje Zvezda potražuje od drugih klubova u koje su njeni igrači već prešli!

pa jel dobijaju oni te pare na vreme???

Nekadašnji kapiten OFK Beograda i fudbaler ruskog Torpeda Djordje Jokić pregovara sa čelnicima Crvene zvezde oko transfera u naš najtrofejniji klub, nezvanično saznaje B92.

25-godišnji odbrambeni igrač je već dve sezone član moskovskog Torpeda, a 2004.godine nastupao je i za olimpijski tim SCG u Grčkoj.

Pored Jokića, lider prvog dela prvenstva zainteresovan je i za Igora Burzanovića i Ognjena Koromana, dok su pregovori sa Mariom Djurovskim propali.

PANTELIĆU MESTO U IDEALNOM TIMU

Naš as dobio veliko priznanje nemačkog Kikera.
Sjaj­ne igre i de­o­ba vo­de­ćeg me­sta na li­sti naj­bo­ljih stre­la­ca
Bun­de­sli­ge sa 10 po­go­da­ka po­sle pr­vog de­la šam­pi­o­na­ta,
do­ne­li su Mar­ku Pan­te­li­ću još jed­no ve­li­ko pri­zna­nje

Po­zna­ti ne­mač­ki ma­ga­zin "Ki­ker" sta­vio je Pan­te­li­ća, uz Mi­ro­sla­va Klo­sea, gol­ge­te­ra Ver­de­ra, ko­ji je ta­ko­đe po­sti­gao de­set po­go­da­ka, u ide­al­ni tim pr­vog de­la se­zo­ne Bun­de­sli­ge.

Mar­ko Pan­te­lić i Mi­ro­slav Klo­se bi po ne­mač­kim fud­bal­skim struč­nja­ci­ma či­ni­li ide­a­lan na­pa­dač­ki špic Bun­de­sli­ge, jer su za­jed­no po­sti­gli 20 go­lo­va. Ina­če, pro­seč­na oce­na srp­skog re­pre­zen­ta­tiv­ca je 3,16 i na­la­zi se na 28. me­stu (naj­ve­ća 1, a naj­ma­nja 5), a u obra­zlo­že­nju nje­go­vog iz­bo­ra pi­še da je Pan­te­lić je­se­nas pri­ka­zao sve što tre­ba da ima je­dan cen­tar­for - od re­a­li­za­ci­je do teh­ni­ke.

Po­red Pan­te­li­ća i Klo­sea u naj­bo­ljem ti­mu se na­la­ze: Vi­ze (Ver­der), Sa­njol (Ba­jern), Nal­do (Ver­der), Bor­don (Šal­ke), De­de (Bo­ru­si­ja D), Frings (Ver­der), Šnaj­der (Ba­jer), Žil­ber­to (Her­ta) i Di­e­go (Ver­der).

PANTELIĆU MESTO U IDEALNOM TIMU

Naš as dobio veliko priznanje nemačkog Kikera.
Sjaj­ne igre i de­o­ba vo­de­ćeg me­sta na li­sti naj­bo­ljih stre­la­ca
Bun­de­sli­ge sa 10 po­go­da­ka po­sle pr­vog de­la šam­pi­o­na­ta,
do­ne­li su Mar­ku Pan­te­li­ću još jed­no ve­li­ko pri­zna­nje

Po­zna­ti ne­mač­ki ma­ga­zin "Ki­ker" sta­vio je Pan­te­li­ća, uz Mi­ro­sla­va Klo­sea, gol­ge­te­ra Ver­de­ra, ko­ji je ta­ko­đe po­sti­gao de­set po­go­da­ka, u ide­al­ni tim pr­vog de­la se­zo­ne Bun­de­sli­ge.

Mar­ko Pan­te­lić i Mi­ro­slav Klo­se bi po ne­mač­kim fud­bal­skim struč­nja­ci­ma či­ni­li ide­a­lan na­pa­dač­ki špic Bun­de­sli­ge, jer su za­jed­no po­sti­gli 20 go­lo­va. Ina­če, pro­seč­na oce­na srp­skog re­pre­zen­ta­tiv­ca je 3,16 i na­la­zi se na 28. me­stu (naj­ve­ća 1, a naj­ma­nja 5), a u obra­zlo­že­nju nje­go­vog iz­bo­ra pi­še da je Pan­te­lić je­se­nas pri­ka­zao sve što tre­ba da ima je­dan cen­tar­for - od re­a­li­za­ci­je do teh­ni­ke.

Po­red Pan­te­li­ća i Klo­sea u naj­bo­ljem ti­mu se na­la­ze: Vi­ze (Ver­der), Sa­njol (Ba­jern), Nal­do (Ver­der), Bor­don (Šal­ke), De­de (Bo­ru­si­ja D), Frings (Ver­der), Šnaj­der (Ba­jer), Žil­ber­to (Her­ta) i Di­e­go (Ver­der).

Pa iskreno, bilo sramota da ga nisu uvrstili u taj tim.

Dejan Petković odmara u Nišu i razmišlja o nastavku karijere
Neka me pozovu iz Zvezde
Ugovor sa Fluminenseom ističe u januaru. Šest godina me vraćaju na „Marakanu”, ali nikako da se vratim. Zvezda prvo treba da pokaže interesovanje i da izađe sa ponudom, kaže Rambo
Dejan-Rambo Petković, vezista Fluminensea, trenutno odmara u rodnom Nišu i kuje planove za budućnost. Virtuoz u kopačkama, kome se klanja ceo Brazil, nalazi se na raskrsnici: Da li da nastavi karijeru u zemlji „sambe, kafe i fudbala”, ili da se vrati u Srbiju, odnosno da sedne u predsedničku fotelju posrnulog Radničkog ili nešto treće...

- Planiram da igram još nekoliko godina, preciznije sve dok drugi misle da igram dobro. Moj ugovor sa Fluminenseom ističe u januaru, pa ćemo videti gde ću i šta ću dalje - kaže za Glas Petković.

ĐORĐEVIĆ PRAVI POTEZ

Petković odlično poznaje kvalitete potencijalnog štopera Zvezde Vladimira Đorđevića, pošto su zajedno branili boje brazilskog Fluminensea.
- Đole je odličan igrač, pravi profesionalac. Zvezda će napraviti pravi potez ako ga dovede. Ima odlične karakteristike za štopera: Jak u duelu i skok igri, tehnički dobro potkovan, brzo iznosi loptu iz svog šesnaesterca, sposoban da s njom dođe čak i do protivničkog gola. Ma najbolji defanzivac koga sam video u karijeri - hvali Rambo svog saigrača i zemljaka.

Pozicija kreatora igre je rak-rana za Zvezdu, koja je tu ulogu htela da poveri Mariu Đurovskom, ali sve je palo u vodu zbog finansijskih uslova mladog ofanzivnog veziste Bežanije. Mnogi smatraju da bi upravo Rambo bio pun pogodak za mesto iza napadača, jer ima prekopotrebno iskustvo za juriš na Ligu šampiona naredne sezone.

- Zvezda je bila i biće uvek u mom srcu. Šest godina me vraćaju na „Marakanu”, ali nikako da se vratim. Treba prvo da pokažu interesovanje, da me pozovu, da vidimo kakva je ponuda, pa onda možemo da pričamo na tu temu.

Konkretno interesovanje, za razliku od Zvezde, pokazala je novosadska Vojvodina, ali...

- To sa Vojvodinom je bilo ozbiljno. Postojala je obostrana želja, ali jedno su želje, a drugo mogućnosti.
Pojavila se mogućnost i mesto predsednika Radničkog iz Niša...
- Još je rano za fotelju. Za tri godine možda. Za sada razmišljam isključivo o druženju sa „bubamarom” - ne da se Petković.

Nema sumnje da bi Rambo bio idealno rešenje za Zvezdu. U veznom redu sarađivao bi sa Ekvadorcem Kastiljom, a ispred sebe bi imao Brazilca Ailtona. Zna španski jezik i narav Južnoamerikanaca, od čega bi Zvezda i te kako mogla da profitira. To bi na „Marakani” trebali da imaju u vidu i da što pre krenu u akciju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back