Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Поновићу, није ово катастрофа и не добија се много учешћем у лиги купа УЕФА. Првенство је приоритет... а ту погледом на табелу можемо да будемо задовољни.

Е сад...оно што баш брине је што после продаје ових најбољих играча ми имамо 5 утакмица заредом, где смо били лошији од противника. Значи из авиона се види да се не ради о неуиграности, него о мањку квалитета, за шта одговорност реба да сноси Пикси. Не могу ја њему ништа да замерим, ко је слутио да ћемо овако да играмо? Резонски је он доводио играче (осим тупаџија Пантића и сличних и осталих маторих коњина), одласци су били изнуђени, мада је ипак политику одлазака могао боље да одради.

7 бодова плус, али треба играти 4 пута са ОФК-ом, Војводином, Кулом, 3 са мишевима. Значи уз рецимо изједначен исход са мишевима (а то је питање, сад су бољи), ми са једним ремијем на 4 утакмице са ова претходна 3 тима долазимо испод мишева. Једино остаје нада да ће мишеви даље киксирати (у ствари убеђен сам да хоће, али је питање да ли ће толико пуно као ми). Јер није сада фрка као прошлих година да ли ћемо изгубити 2 бода ремијем, него се треба дооообро помучити за победу, некад и реми. :roll:

Pixi pravi "kucu" od pocetka,od temelja,a za to treba vreme. Kada kazem vreme ne mislim na 2-3 meseca. Mislim na minimum godin dana!
Jedan kup UEFA manje vise...sada je bitno da se odrzi i poveca bodovna razlika i uzme titula.
Nisam razicaran,jer sam posle ispadanja od Milana i rasprodaje igraca shvatio da Pixi jednostavno hoce da rascisti KUKOLJ i da se stvari postave na svoje mesto. Da se zna ko je ciji,ko ga placa,za koga igra i kome idu pare.
A ovi Cigani koji nemaju strpljenja nego bi da OPET igraju Finale nekog EVRO kupa,mogu to da zaborave. U ovakvim uslovima i ovakvom ligom,SENZACIJA je kvalifikovati se za kup UEFA,a prezimiti u Evropi je SAN!
Ja imam strpljenja sve dok u domacem prvenstvu idemo napred. Za Evropu nam treba jos mnogooooo znoja.

Ljuba82:
Поновићу, није ово катастрофа и не добија се много учешћем у лиги купа УЕФА. Првенство је приоритет... а ту погледом на табелу можемо да будемо задовољни.

Е сад...оно што баш брине је што после продаје ових најбољих играча ми имамо 5 утакмица заредом, где смо били лошији од противника. Значи из авиона се види да се не ради о неуиграности, него о мањку квалитета, за шта одговорност реба да сноси Пикси. Не могу ја њему ништа да замерим, ко је слутио да ћемо овако да играмо? Резонски је он доводио играче (осим тупаџија Пантића и сличних и осталих маторих коњина), одласци су били изнуђени, мада је ипак политику одлазака могао боље да одради.

7 бодова плус, али треба играти 4 пута са ОФК-ом, Војводином, Кулом, 3 са мишевима. Значи уз рецимо изједначен исход са мишевима (а то је питање, сад су бољи), ми са једним ремијем на 4 утакмице са ова претходна 3 тима долазимо испод мишева. Једино остаје нада да ће мишеви даље киксирати (у ствари убеђен сам да хоће, али је питање да ли ће толико пуно као ми). Јер није сада фрка као прошлих година да ли ћемо изгубити 2 бода ремијем, него се треба дооообро помучити за победу, некад и реми. :roll:

Ljubo upravo tako...nekako. :D:D
Ljudi napadaju Pixija,sto nema veze s vezom. Ja napadam Bajevica i strucni stab. Zasto?
Svi su oni znali da ce Zigic da se proda i nista nisu uradili da bi u igri imali rezervnu varijatnu. Nego se i dalje sve zasnivalo na bunarenju na Zigica.
To je osnovni propust. I sada posto je proslo tek 2-3 nedelje od prodaje Zige,ne moze ekipa da igra tako lagano.
Pa covece onaj Ailton ima duplo vise godina i duplo vise kila od Djokkica i Purovica i opet je brzi i spretniji od njih.
LJudi,onaj Djokkic ce da nas sahrani,pazite sta vam kazem. Covek mora na klupu. On koci napad,on ne ume da primi loptu,on je spor,UGLAVNOM kasno dodaje,uvek je daleko od gola...ma svasta....
Purovic ne moze da se poveze jer dobija sansu na kasicicu. Raskovica necu ni da pominjem. Momak udje i da gol i sledece tekma opet klupa.

ZzZzZz:
Ucinio bi im uslugu jer Ionako planiraju da je ruse i da grade najskuplji stadion u Evropi!!!!!!!!! :shock: :shock:
Z,odakel ti ova informacija?
Koji ce **** nama nov stadion,kad ni ovaj nije zavrsen? Ili su ih grobari napalili pa bi i oni da prave neki ****.
Sta ce nama najmodernii stadion? Da igraju na njemu Vozdovac,Apatin,Banat,Bezanija...?
Pa ja bih takve utakmice igrao na pomocnom terenu onom od 2-3000 ljudi. Manje kosta odrzavanje i ciscenje.
Dzaba nama 5 novih stadiona ako nemamo rezultate.

PLESsitnihDEMONA:
Fluid,ovo ti je ordinarna glupost.

... U ovakvim uslovima i ovakvom ligom,SENZACIJA je kvalifikovati se za kup UEFA,a prezimiti u Evropi je SAN!
Ja imam strpljenja sve dok u domacem prvenstvu idemo napred. Za Evropu nam treba jos mnogooooo znoja.
Kako mozes da kazes da je kvalifikacija za Ligu UEFA senzacija, kad su se grobari plasirali ove, mi prosle, oni pretprosle... Meni ne lici na senzaciju ono sto se dogadja 3 godine za redom! Za LS se slazem da je dosta veliki uspeh ako se plasira neki nas klub, ali kvalifikacija za UEFA ne moze da se nazove senzacijom, vec uspehom, a nekvalifikovanje neuspehom.

Zvezda-Slovan Liberec 1-2

Koreografija na SEVER-u je asocirala i pocvecala nas na Kosovski boj 1389
a ispo veliki transparent SLEDIMO DUH SVOJIH PREDAKA !!!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

92.jpg

0607_cz_liberec_1.jpg

0607_cz_liberec_2.jpg

0607_cz_liberec_3.jpg

0607_cz_liberec_5.jpg

0607_cz_liberec_7.jpg

0607_cz_liberec_8.jpg

0607_cz_liberec_9.jpg

0607_cz_liberec_10.jpg

0607_cz_liberec_12.jpg

PLESsitnihDEMONA:
Ljudi napadaju Pixija,sto nema veze s vezom. Ja napadam Bajevica i strucni stab. Zasto?

Пази...нападам и ја Пиксија...због политике одласка...могло је то боље да се одради, али нисам бесан. Никад не бих продао Стојковића, Бишевца за 1,5 М, Ковачевића за 1М (значи бруто...само пола од тога иде Звезди). А Ђокића бих увалио за милион (а не за 3.5), Бајевића за исто...Гаја бих дао за 1.5 М, а не за 3 колико су нудили (кога не кривим, поштујем га, али лошија ситуација са екипом не може бити...ко год да дође...лошије не може ).
Пази тај Ђокић није лош...за нашу лигу је ОК, улази у шансе, агресиван је...сматрам да је користан за Звезду...али није дечко крив што има квалитет за српске њиве и давање голова Бежанијама, Звиждовима...

Пикси:
Били смо у ситуацији или да ставимо катанац на стадион, или да продамо играче на којима смо могли да зарадимо како би клуб могао да живи нормално и врати неке дугове, подмири обавезе према играчима

Е ово мене брине...:roll:

Пикси:
Мислим да су слабије игре у последње време разлог мање посете, а не цена улазница јер не постоји скупа карта кад је Звезда у питању...

А овде ме је разочарао скроз...показао је елементарно непознавање економског аспекта воћења екипе. У ствари то му и не треба, ако има добру екипу око себе (сетити се Џ. Буша...:lol: )...али овај има ону дебелу неморалну свињчугу поред себе, чим сам сазнао из које је партије дошао све ми је било јасно....па нека онда ћути бар ако је дудук. Колико год да су онај Бјека и Зека лопине најгоре и понашају се као приватници...они тај менаџерски део, део организације раде перфектно, поготово Зечевић који је страшан економиста. Маркетинг, много осталих пословних активности...то Зветда нема. Видите како мишеви могу себи да дозволе да 3 године не продају ни једног играча...:shock:

А Делијама стварно свака част...не само што су најбољи кад је навијање у питању...јако је битна симболика у вези Косова и то је мудро урађено, да сакрије поруку (пошто се политички транспаренти кажњавају)...а да је опет све јасно. Велико 10 за Делије.
Него шта су то скандирали на крају?

Z,odakel ti ova informacija?
Koji ce **** nama nov stadion,kad ni ovaj nije zavrsen? Ili su ih grobari napalili pa bi i oni da prave neki ****.
Sta ce nama najmodernii stadion? Da igraju na njemu Vozdovac,Apatin,Banat,Bezanija...?
Pa ja bih takve utakmice igrao na pomocnom terenu onom od 2-3000 ljudi. Manje kosta odrzavanje i ciscenje.
Dzaba nama 5 novih stadiona ako nemamo rezultate.

Pisalo u svim novinama.
Velika naslovna strana "ZVEZDA RUSI MARAKANU".
Nisam mogao da verujem kad sam video to.

M.DuLe:
Prenosim danasnji tekst sa sajta "Vecernjeg lista".

Legendarni stadion Crvene zvezde na Marakani bit će u potpunosti srušen, a na njegovom mjestu niknut će novi čija bi vrijednost trebala iznositi visokih 550 milijuna eura. Novi če stadion biti moderan sportski objekt s pratećom infrastrukturom i kapacitetom od preko 60.000 mjesta, javlja "Press".
Nova Marakana neće imati atletsku stazu, a "Zvezda" trenutno dobiva velik broj ponuda građevinskih tvrtki koje žele ući u ovaj veliki posao. Nebojša Leković, tajnik kluba, kaže kako je trenutno najozbiljnija ponuda jednog austrijskiog investicijskog fonda.

"Austrijanci su spremni uložiti oko 550 milijuna eura u izgradnju novog stadiona. Bio bi to potpuno nov stadion s pratećom infrastrukturom. Ovaj sportski objekt bio bi racionalnije rješen od postojećeg, kako bi na manjem prostoru mogao primiti više gledatelja. Za potencijalne ulagače posebno je zanimljiva cjelina zemljišta, kao i odlična lokacija na kojoj se nalazi 'Marakana'. Međutim, još uvijek nisu poznati detalji o početku gradnje novog grandioznog objekta."

Ukoliko se planovi o izgradnji ostvare, Beograd bi mogao dobiti najskuplji stadion u Europi jer trenutno čelnu poziciju drži londonski Emirates čija je izgradnja stajala 535 milijuna eura.

E bre Ples, evo citiram samog sebe!

M.DuLe:
E bre Ples, evo citiram samog sebe!

HVala ti sto si se potrudio zbog mene,ali ja mislim da su to budalastine?
Pa gde cemo da igramo? Na pomocnom terenu. Za novi stadion ptreba minimum 2-3 godine da se napravi.
A i koji ce nam ****?
Ako ta austrijiska firma uopste postoji onda su neki somovi. I da izgrade i hotele i lokale,ma da izgrade MENHETN na Marakani,za KOGA? Za 2-3 000 navijaca nedeljno?
Za 550 miliona evra moze da kupi celu Knez Mihajlovu i da pravi sta god hoce!!! :D:D:D

Dragan Stojković ne misli da je Zvezdina eliminacija iz Evrope tragedija
Zar već traže moju glavu?!

Dragana Stojkovića nije potresla Zvezdina eliminacija iz Evrope, baš kao ni skandiranje „delija“ protiv njega, igrača i uprave kluba u finišu utakmice sa Liberecom (1:2).

Predsednik srpskog šampiona je nakon prespavane noći izgledao veoma mirno i staloženo, tako da je bez ustručavanja analizirao stavku po stavku u klubu.

ELIMINACIJA

- Ako me pitate da li sam za plasman u Ligu UEFA ili za rešavanje finansijske situacije u klubu, više sam za ovo drugo. Teško mi je pala eliminacija, ali objektivno gledano, mi smo ispali već u prvoj utakmici. Ovo nije nikakva tragedija. Fudbal je satkan od pobeda i poraza, a ko to ne shvata, nije mu mesto u fudbalu. Gol u prvom minutu revanša dodatno nas je dokusurio, tako da je i najveći optimista morao da se zapita da li Zvezda ima šanse. Psihološki pad je bio neminovan kod igrača, jer bi čak i za Mančester junajted bilo mnogo da nadoknadi četiri gola. Kada kola krenu nizbrdo, teško ih je zaustaviti.

DELIJE

- Navijači su bili sjajni do nekog minuta. Šalu na stranu, njihova reakcija je bila očekivana pošto je izostao rezultat. Nisam očekivao da će pevati moje ime u trenutku kada gubimo i ispadamo iz Evrope. Međutim, ako se čekao prvi kiks da bi se tražila moja glava, to već nije u redu. Skandiranja me sigurno neće izbaciti iz koloseka pošto sam svestan narednih obaveza. Malo sam razočaran posetom, jer ne postoji skupa karta kada je Zvezda u pitanju. Očekivao sam bar 10.000 navijača više na tribinama, ali dobro, moja greška u proceni nije toliko strašna.
BAJEVIĆ

- Bajević je završena priča i ne treba je ponovo otvarati. Ako je neko pokušao da destabiliše ekipu, onda je u tome uspeo pričom o njegovom odlasku. Sve što se radilo prethodnih dana, radilo se u dogovoru sa njim. Takav je slučaj bio sa Zengom, a sada i sa Dušanom.

IGRAČI

- Slažem se sa Bajevićem da igrači imaju nekakav strah i tremu, jer ja ne mogu na drugačiji način da opišem situaciju kada lopta na dodavanje ode u aut. Možda su oni limitirani, a mi u zabludi, međutim, više mislim da je u pitanju trenutno loša forma. Pred nama je Banat, a onda pauza koju moramo iskoristiti za uigravanje.

PRODAJA

- I dalje tvrdim da smo dobro postupili u letnjem prelaznom roku, jer je pred nama bila mogućnost da stavimo katanac na klub ili da prodamo igrače kako bismo rešili finansijsku situaciju. Žigića smo morali da prodamo, jer bismo ga u suprotnom posle pustili za džabe. Niko se nije probudio i rekao sada ćemo da prodamo tog i tog, niko to nije uradio iz nekakvog hira, već iz potrebe. Nisam ja kriv što sam naišao na takvo stanje u klubu, a oni koji smatraju da smo loše postupili moraju da shvate da ne možemo imati jare i pare, tačnije i dobre rezultate i punu kasu. Negde moramo biti u minusu.

FINANSIJE

- Trenutno ne želim da pričam o ciframa, jer ćemo ih uskoro obelodaniti na sednici Upravnog odbora. Bitno je da smo izmirili sve obaveze prema igračima, jer niko na ovom svetu ne želi da mu neko nešto duguje. Zvezda, inače, nije jedini klub koji je renovirao tim. Jedan Morati svake godine ulaže po sto miliona evra u klub, pa Inter ne može da osvoji titulu.

STADION

- Ja bih bio najsrećniji kada bi „Marakana“ dobila novo lice. Ideje o novom stadionu uvek postoje, međutim, pitanje je koliko je realno ući u projekat izgradnje modernog fudbalskog objekta. Za to je potrebno da se reši pitanje zakona. Neke firme su bile i gledale situaciju na postojećem stadionu, međutim, ne želimo da ljudima bacamo prašinu u oči. To su neke stvari koje samo prate dnevnu politiku kluba.

NEPRIJATELJI

- Poznata stvar u Srbiji je da želimo neuspeh drugome. Znam situacije koje se dešavaju iza kulisa, ali doći će i one na dnevni red. Upoznat sam sa planovima koji se kuju protiv Zvezde, ko se sa kim i kada viđa, ali trenutno ne bih da počinjem tu temu. Sve će jednoga dana izaći na videlo.

PLESsitnihDEMONA:
Mnogi zaborvljaju da je Pixi u svojoj PRVOJ sezoni na mestu PREDSEDNIKA FK Crvena Zvezda uspeo da osvoji DUPLU KRUNU i obezbedi igranje u Ligi UEFA. Malo je falilo da prezimimo u Evropi.
A smesi nam se jos jedna DUPLA KRUNA!!!
I sad su svi nasli da ga pljuju! Sramota!!!
Ovde moram da reagujem.Ne samo zato što Ples i ja imamo u stavu o Crvenoj Zvezdi isto mišljenje, već iz prostog razloga što ne samo u fudbalu, nego i u svim porama života, uključujući i nauku i pragmatizam ne postoji primer izgradnje srušene kuće za jedan dan Na gomili ruševine za tako kratko vreme podići nove temelje graniči se sa nemogućim. Pixi je to postigao. Ne očekujem da svojim radom od desetak measeci stvori svetski ili evropski tim od Crvene Zvezde. Očekivao sam upravo temelje koje je po mom mišljenju uspeo da postavi. I Dupla Kruna je za mene nešto izvan očekivanja. Na realnom je putu da taj uspeh ponovi. A Evropa? Sačekajte da se postave zidovi pa na kraju krov. Sve što brzo dodje još brže prolazi.

Lepo je to ali zaboravljate da je taj tim Piksi nasledio tako da se ne moze reci da je to njegov uspeh.
Ovaj tim je on stvorio a taj tim za sada samo postize neuspehe.
OK verovatno ce igrati bolje kad se uigraju. Gaj mi se svidja u odbrani a i "debeljuca" pokazuje znake zivota :lol:
Mozda i ispadne nesto na kraju ali samo pod uslovom ako tim ostave na okupu i sledece sezone.Ako opet krene prodaja makar i jednog igraca pisi propalo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back