Gde su sada "Piksi-branitelji" koji su pre mesec dana pricali kako veruju Piksiju i podrzavaju ga u njegovoj politici vodjenja kluba. Nesto najgluplje sto sam procitao ovde na forumu je bilo kako Piksi prodaje skupo igrace evropskim klubovima, koji u stvari ne vrede nista i ima takvih kol'ko 'oces, a kupuje kvalitetnije igrace za manje pare?!!?!! Kakav bre Georgijev, covek je totalni djilkos, pojma nema o fudbalu. Na vest o prodaji Jankovica, neki su ovde prokomentarisali : "idi Bosko imamo mi takvih igraca koliko hoces", a istina je da nemamo ni priblizno tako kvalitetan igracki kadar kakav je rasprodat. Ljudi, proslosezonska Zvezda je pobedila Romu u Beogradu, od Bazela nesrecno izgubila, sa Strazburom vodila do 10 sekundi pre kraja... A ovi sadasnji ("kvalitetniji i jeftiniji", a uz to i deceniju stariji, ali boze moj, vazno da su stranci) gube 2 utakmice od nekog Libereca, za koji, verujem, do pre 5 godina 90 % nas nije ni culo.
Mozda piksi radi svoj posao sa najboljom namerom, ali je cinjenica da ga lose radi.