Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Ej ljudi, pratim fudbal podosta godina, ali da ovako Zvezda ispada sramno iz Kupa UEFA sa dva poraza to nisam mogao ni da zamislim. Pa da je bilo bar nerešeno pa ajde. Ali ovako i na ovaj način to je stvarno bruka.
Piksi je uradio ono što niko nije uspeo. Raskrinkao je Zvezdu. Džajić je za njega klinja. Ono što je Piksi uradio sa Zvezdom za ovo kratko vreme, Bjeković i Zečević nisu uspeli sa Partizanom već dosta godina. Piksi ih je prešišao.
Nemoj da počinješ...:lol: :lol: :lol:

FLUID:
Ma ne počinjem. Nego iznosim svoje mišljenje i činjenično stanje.
Ko se vređa i ko ne razume da jedan Grobar može dobronamerno da kaže koju reč o tome onda mu ja tu ne mogu pomoći.

Nisam ja od onih koji podyebavaju, kao što su posle poraza Partizana od Makabi Tikve podyebavali neki Cigani. A trebao bih malo. Ali "ne valja se smejati tuđoj nesreći". :|

Nemoje nas vi oplakivati :D

Žao mi je što je Zvezda ispala.
Ne sećam se da je Zvezda ikada izgubila obe utakmice nekih kvalifikacija na ovako sraman način. Aj protiv Milana i ne može bolje, ipak su oni Milan. Ali sa Slovanom su se mogli bar ravnopravno nositi, pa makar izgubili na častan način.
Čitao sam da je Gaj kriv za gol u 2. minutu(nisam video, naravno gledao sam Partizan). Georgijev je izašao zbog povrede. Ailtonu je poništen čist gol, videlo se na snimku po onim linijama od trave da je iza tadnjeg defanzivca Slovana.
Ako ništa, bar se Zvezda može pohvaliti da u poslednjih pargodina ima odlične golmane:Stojkovića, Ranđelovića, i sada Biševca
Naravno ovo je mala šala, nisam mislio nikoga da uvredim.

Gde su sada "Piksi-branitelji" koji su pre mesec dana pricali kako veruju Piksiju i podrzavaju ga u njegovoj politici vodjenja kluba. Nesto najgluplje sto sam procitao ovde na forumu je bilo kako Piksi prodaje skupo igrace evropskim klubovima, koji u stvari ne vrede nista i ima takvih kol'ko 'oces, a kupuje kvalitetnije igrace za manje pare?!!?!! Kakav bre Georgijev, covek je totalni djilkos, pojma nema o fudbalu. Na vest o prodaji Jankovica, neki su ovde prokomentarisali : "idi Bosko imamo mi takvih igraca koliko hoces", a istina je da nemamo ni priblizno tako kvalitetan igracki kadar kakav je rasprodat. Ljudi, proslosezonska Zvezda je pobedila Romu u Beogradu, od Bazela nesrecno izgubila, sa Strazburom vodila do 10 sekundi pre kraja... A ovi sadasnji ("kvalitetniji i jeftiniji", a uz to i deceniju stariji, ali boze moj, vazno da su stranci) gube 2 utakmice od nekog Libereca, za koji, verujem, do pre 5 godina 90 % nas nije ni culo.
Mozda piksi radi svoj posao sa najboljom namerom, ali je cinjenica da ga lose radi.

Evo ja!
Ja sam i dalje Pixijev branitelj!!!

Jel ima neko nekog pametnijeg da dovede,konkretno?
Ako nema,onda ne serite!!!
Nemate vi pojma o fudbalu.
Osnovna greska nije Pixijeva,nego strucnog staba. Bajvic je znao 2 meseca da ce da ostane bez Zigica i nista nije radio da bi imao u igri plan B. Nego je sve kompletno bazirao na Zigicu.
I zato sada ****!
Kad naucite nesto o fudbalu,onda kenjajte!

mezzano:
Gde su sada "Piksi-branitelji" koji su pre mesec dana pricali kako veruju Piksiju i podrzavaju ga u njegovoj politici vodjenja kluba. Nesto najgluplje sto sam procitao ovde na forumu je bilo kako Piksi prodaje skupo igrace evropskim klubovima, koji u stvari ne vrede nista i ima takvih kol'ko 'oces, a kupuje kvalitetnije igrace za manje pare?!!?!! Kakav bre Georgijev, covek je totalni djilkos, pojma nema o fudbalu. Na vest o prodaji Jankovica, neki su ovde prokomentarisali : "idi Bosko imamo mi takvih igraca koliko hoces", a istina je da nemamo ni priblizno tako kvalitetan igracki kadar kakav je rasprodat. Ljudi, proslosezonska Zvezda je pobedila Romu u Beogradu, od Bazela nesrecno izgubila, sa Strazburom vodila do 10 sekundi pre kraja... A ovi sadasnji ("kvalitetniji i jeftiniji", a uz to i deceniju stariji, ali boze moj, vazno da su stranci) gube 2 utakmice od nekog Libereca, za koji, verujem, do pre 5 godina 90 % nas nije ni culo.
Mozda piksi radi svoj posao sa najboljom namerom, ali je cinjenica da ga lose radi.

Kada se pisu 3 boda,pored nigde ne pise NESRECNO,pa da se to racuna kao recke na kartama!
Nego pise NULA!!!
Nesrecno ne moze da bude protiv Bazela,Tromza,Strazbura DESETKOVANU Romu (ciji je trener odlican Zengin prijatelj) ...onaj JAD protiv Korka i jad i cemer protiv Milana na Marakani!!!
A to je sve odigrala stara ekipa,koja je bila TAKO STRASNA!!! DO MOGA!!!

Bajević: "Ostajem u Zvezdi"
Iako se u poslednjih nekoliko dana nagađalo da će Dušan Bajević napustiti zvezdu odmah posle utakmice sa Slovanom, on je ponovo odbacio tu mogućnost.

"To nije moj stil. Ja iz Zvezde neću otići, osim ako ne dobijem otkaz. To pitanje se uvek postavlja kada je teška situacija u klubu. Bio sam protiv prodaje igrač u toku sezone. Nikada u životu nisam radio u takvim uslovima. Igrači su bili borbeni, ali postoji strah kod njih na početku svake utakmice. Odigraćemo utakmicu domaćeg prvenstva, posle čega je pauza od 14 dana i to će biti vreme da se razmišlja kako ćemo dalje da radimo", rekao je Bajević.

Bajević smatra da je rani gol bio preveliki šok za domaći tim.

"Veoma je teško igrati kada se primi gol u prvom minutu. Da nam je priznat regularan gol Ailtona, situacija bi bila znatno drugačija. Sve vreme smo jurili nešto što nismo bili u stanju da postignemo".

Fudbaleri Slovana iz Libereca zasluženo idu u ligaški deo Kupa Uefa.

"Rekao sam i juče da imamo veliku prednost od 2:0 i drago mi je što smo uspeli da pobedimo i ovde. Ključno je bilo što smo postigli pogodak u prvom minutu. Moram priznati da smo malo bili uplašeni velikim brojem domaćih navijača, koji su posle našeg gola digli Zvezdu na noge. Sledećih pola sata Zvezda je igrala veoma dobro. Mi smo pretili iz kontri, a bilo je veoma opasno za nas kada su izjednačili. Utakmicu je definitivno odlučio naš grugi gol i tada više nije bilo nikakve šanse da ispadnemo", rekao je trener Slovana Viteslav Lavička.

Meni je mnogo zao sto se sve onako zavrsilo...........i zao mi je onog ponistenog gola.........i Randjelovica,koji se povredio............i rezultata.............ali sta je tu je.........sledece godine bice Evropa spremna za nas............100%........u svakom slucaju,Bisevac je dokazao da je strasno kvalitetan i hrabar igrac cim je bio spreman da stane na gol,a nije golman.Svaka cast!!!

Бајевић: "Више нисмо могли"
29.09.2006

Конференција за медије

Шеф стручног штаба, Душан Бајевић, на конференцији за новинаре после утакмице са Либерецом је истакао да нема шта да замери играчима на борбености, али да упркос великој жељи и покушајима да се оствари повољан резултат то није могло да се догоди.

"Када се прими гол у првом минуту сви договори и планови направљени пре утакмице аутоматски падају у воду. Поништен нам је и, како су ми рекли, регуларан погодак, повредио се Георгијев, на крају и Ранђеловић. Немам играчима шта пригворим када је залагање у питању јер су покушавали све, али нису могли више. Кривицу за неуспех сносимо сви, али ако неко мора да се нађе на удару нека то будем ја, а не само играчи", рекао је наш тренер не желећи да алиби за неуспех тражи у одласцима играча последњих дана прелазног рока.

"После утакмице са Банатом у недељу нам следи пауза од две недеље коју морамо да искористимо како бисмо видели шта и како даље. Играчи доста тешко прихватају промене у начину игре и зато треба имати стрпљења. Нисам никада видео да играчи имају такав страх од утакмица у себи, да не могу да поднесу одговорност и да су спутани. Ипак, као тренер сам у каријери имао и много слабије резултате на почетку рада у неком клубу па је на крају било добро", истакао је Бајевић окренувши се потом поново на гласине да одлази из клуба.

"Оставку сам могао да поднесем када су одлазили играчи из клуба. Сада, када је тешко, нећу да идем јер нисам такав човек. Нећу да се кријем иза било кога или било чега. Најлакше је сада побећи. Ја имам уговор са Црвеном звездом, а о мом статусу ће одлучити клупско руководство. Не кајем се што сам дошао у Црвену звезду, напротив. Ово је мој посао и мој избор", закључио је Бајевић.

mezzano:
Vidim koliko ti znas, kad mislis da je Georgijev pojacanje.
Ne Djokkic je pojacanje?!?! Centarfor koji na ivici 16 metara stoji ledjima okrenutim golu.
Ko li ga je samo tome naucio,da mi je da znam?!?! Ej ON centarfor!!!???
Ili mozda Pantic,koji na drugoj stativi stoji i pusta igraca u petercu da bude ispred njega...eeeejjj u petercu da igrac,napadac bude ispred tebe. Pa da postavis banderu u peterac ispred odbranbenog igraca,bandera ce da da gol.
Jos me stomak boli,ali kad se setim napisacu jos.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back