Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
winston:
Ma Bajko se nadao da ce ga ovde docekati med i mleko...kada je vidio da nije tako poceo je da kuka...javno priznaje kako nemaju igru itd.. Svakome je jasno da se njemu ne ostaje CZ.
Brate,on i kada je dosao kao da je dosao sa nekom BEDOM. Bez nekih ambicija.
Nije mi se svidelo secam se kada sam cuo da su njega angazovali. Zenga je za njega TATA,iako ima mnogo manje trenerskog iskustva.
Necu da pljujem po Bajevicu,ali mu ne ide brate.On gaji defanzivan fudbal BAS i igraci mu se izuzetno malo i sporo krecu!

PLESsitnihDEMONA:
Brate,ajde MOLIM TE smiri se!
Prebicu te od batina na sledecoj utakmici! :D
Izbrisi brate i ovo gore. Ja sam bio 3x banovan,pa nista.
Ajde iskuliraj! Trudim se da te ne banuju,a ti jos ukopavas. Izbroj do deset!
Brate,ako mu to cini zadovoljstvo,ako je tolika ***** neka me banuje!Cenim sve sto cinis za mene,ali nemoj vise,nema potrebe!Da je neka bitna stvar nego ovo...a sto se tice njega nije on kriv,nego je budala onaj koji ga je postavio da bude moderator!Koliki je tek on jadnik:lol:

Shale,znas da je glupo da ljude prozivas preko tastature.
Znam da si besan,ali satvrno brate 'oladi malo. Ja sam uvek protiv banovanja jer znam da uvek problem moze da se izgladi,ako su ljudi pametni i ako znaju da se dogovore.
Ja sam sva tri bana dobio bez ikakvog upozorenja i mogao sam da raspickam celu krstu,jer znam ljude koji to mogu da urade. Imam gomilu informacija o gomili ljudi,pa opet nisam pravi sranje. Jel sam trebao da im upadam nagajbu ili sta?
'Oladi brate...samo seizduvaj i vec sutra ce biti ok. Sto im dajes povoda da te "roknu" ?
Charger,iskuliraj ako mozes molim te?!

Ma Zenga tatica,naravno!
Znao je da proceni kvalitet..
Znao je da napravi najjednostavniju ali najproduktivniju taktiku!
Znao je kvalitete svojih protivnika i niti jedan tim ga nije mogao iznenaditi.
A vidi ovoga Bajevica,boli njega...
Treba nam novi trener,treba!
Bajevica zaboraviti sto pre,jer nemamo zbog cega da ga pamtimo.

Majmun se ponovo javio Jesic :"Neko će reći da smo sada sedam bodova u zaostatku za protivnicima, ali kada se bude pravila tabela na kraju jesenjeg dela, trebalo bi iza kolone našeg protivnika napisati „u drugom kolu su im poklonjeni bodovi“ - aludirao je Ješić na utakmicu Crvena zvezda - Smederevo (1:0).

winston:
Majmun se ponovo javio Jesic :"Neko će reći da smo sada sedam bodova u zaostatku za protivnicima, ali kada se bude pravila tabela na kraju jesenjeg dela, trebalo bi iza kolone našeg protivnika napisati „u drugom kolu su im poklonjeni bodovi“ - aludirao je Ješić na utakmicu Crvena zvezda - Smederevo (1:0).

A iza njihove kolone bi trebalo da pise "U prvom kolu su im poklonjeni bodovi".

PLESsitnihDEMONA:
Charger,brate obrisi postove.
Shale ne preteruj brate,stavrno kojimti je ****?
Vredjas ljudima keve...isti si kao oni BOLESNICI na politici sto jedni drugima prete klanjem dece!!! Daj covece...!

Kad su ljudi poceli da se zale na njega lepo sam mu poslao PP i zamolio ga da ne psuje i vredja. Njegov odgovor je bio "Nek me banuju, sta me briga" i nastavio po starom sa psovkama i vredjanjima. Dobio je ban na 5 dana i sad kad se vratio - nastavlja po starom.

Sta on stvarno ocekuje da cu ja uraditi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back