Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno drago mi je sto je bilo 0-0............Partizan je sve vreme diktirao igru i mogli smo lako da izgubimo.............Inace Piksi je izjavio da mozemo da pobedimo Slovan.......i to totalno samouvereno........xm,nisam bas ubedjena.........

@Ilic e nemoj da se nerviras oko te gramatike,i ja sam jedno vreme pravila frku oko toga,jer mrzim kad se neko pravi da je faca,a ni srpski ne zna kako treba........samo opusteno......
@ples ne ides na derbi,ne znas ni kad je,nesto te nema na 4umu.........covece,sta se desava s tobom???

FLUID:
. Ej, bre protiv ovakvog, u poslednjim godinama najslabijeg, Partizana Zvezda igra bunker. Pa ti sam zaključi koliko je šta bolje.
A sto gledas tako?
Gledaj da je Partizan igrao ovako lose protiv nikad losije Zvezde sa ganc novim timom koji ne da nije prosao pripreme nego nisu sastavili ni mesec dana zajednicke igre.

Iskreno da vam kazem sad nevezano za Partizan.
Bajevic mozda i nije tako los trener kakvim ga smatramo na osnovu ovih par utakmica. Dobio je nov tim sa igracima koji se ne poznaju. I on je po mom misljenju napravio najbolji potez. Bunkerica. Zatvaramo se i pokusavamo da sto bezbolnije i sa sto manje poraza prodjemo period adaptacije tima dok se igraci ne naviknu jedni na druge.

FLUID:
Na osnovu toga što je taj rezultat postignut protiv Partizana i ništa više.
Igra isto očajna kao i u prethodnim utakmicama. U to budi uveren. Ej, bre protiv ovakvog, u poslednjim godinama najslabijeg, Partizana Zvezda igra bunker. Pa ti sam zaključi koliko je šta bolje.

FLUID
Bajevic bi igrao bunker kad bi Partizan izveo kadete.
Zenga je igrao odbranu,ali njegova odbrana je bila vrhunska iz koje je CZ mogla na kontre 2-3gola da postigne u duelu sa Partizanom.

Bajević košta 3 miliona eura?!

Prema informacijama koje poseduju pojedini mediji, cena koju je "zacepila" Crvena Zvezda za svog trenera Dušana Bajevića je 3 miliona eura!

Atinski Panatinaikos je spreman da ponudi svega pola miliona, te je razlika između ponuđenog i traženog zaista velika. Sudeći prema ovom podatku, teško je verovati da će Bajević napustiti crveno-bele, ali grčki novinari su uvereni da je transfer ipak blizu realizacije.

Navodno, po završetku meča sa Liberecom, biće okončana priča o (ne)odlasku Bajevića, a na koji način, ostaje nam samo da sačekamo i vidimo.

Naravno, sa špekulacijama o eventualnoj zameni se već počelo, pa je tako Ratomir Dujković, do jula selektor Gane, najbliži klupi šampiona.

PAO spremio 3 miliona eura za dolazak Bajevića

Emisari grčkog Panatinaikosa dolaze u ponedeljak u Beograd kako bi pregovarali sa predstavnicima Crvene Zvezde o transferu trenera Dušana Bajevića, prenose naši i grčki mediji.

Grci su Bajeviću za trogodišnji ugovor spremili 2,5 miliona eura, a Zvezdi 0,5 miliona kao obeštećenje.

Predsednik crveno-belih Dragan Stojković je u nekoliko navrata naglasio da Bajević neće ni po koju cenu napustiti klupu šampiona, te da će odbiti svaku ponudu koja stigne.

Sa druge strane, Bajević je bio dugogodišnji trener Olimpijakosa, najljućeg rivala Panatinaikosa, te je to jedan od razloga koji ga drže podalje od klupe "zelenih".

Rezervna varijanta za PAO je Argentinac Hektor Kuper, nekadašnji trener Valensije, Majorke i Intera.

Evo jos sam nesto nasao:

Zvezda traži milion evra za Bajevića

Sve je obavijeno velom tajne i ništa se ne zna. Ipak, beogradska i atinska čaršija su se udružile i pronašle scenario po kojem će trener Crvene zvezde Dušan Bajević uskoro postati trener Panatinaikosa. na Marakani ćute kao zaliveni dok Panatinaikos najavljuje skoru promociju novog trenera.

"Nemam nikakav komentar na tu temu. Derbi je važniji od svega, kao i revanš meč sa Liberecom", rekao je predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković pred početak duela sa Partizanom.
Predstavnik Panatinaikosa je u Beogradu već tri dana i kako saznajemo danas će imati sastanak sa Stojkovićem.

MONDO saznaje da Crvena zvezda ipak ima cenu za Bajevićevu slobodu, a ona iznosi milion evra.

Sa druge strane, atinski mediji objavljuju da PAO neće dati više od 400.000 evra za Bajevića, jer drugi na listi želja Hektor Kuper košta upravo milion evra i nema klub. U slučaju da pregovori zapnu Bajević, koji je i rekao Grcima da se prvo dogovore sa Zvezdom, bi pripomogao Panatinaikosu.

On je, kažu grčki mediji, već dao pristanak za prelazak u Atinu ali i obećao da će ukoliko Zvezda kaže "ne" lično razgovarati sa Stojkovićem na temu odlaska. Motivi su mu fudbalski i životni. Crveno - beli posle kupoprodajnih aktivnosti nemaju više tim po njegovom ukusu, a Beograd ga nije osvojio kao Atina.

Spremnost čelnika Zvezde na ovakav epilog je maksimalna. Tolika da je već pripremljen i naslednik a zove se Ratomir Dijković. Bivši selektor Gane je na spisku bio i u junu, ali prednost je dobio Bajević.

Videćemo da li će ovoga puta trener golmana Crvene zvezde iz 1991. godine sesti na klupu svog kluba. U svakom slučaju, rešenje enigme treba očekivati posle meča sa Liberecom koji su na Marakani već proglasili najvažnijom utakmicom godine.

Jeste da novinari demantuju jedni-druge,ali zanimljivo je procitati :roll:

B92
Kako nezvanično saznajemo, dopgovor između Bajevića i Panatinaikosa već je postignut.

Zvezda je istakla obeštećenje od milion evra, od čega bi pola dao PAO, a pola sâm Bajević (koji bi odlaskom u Grčku zaradio preko dva miliona evra).

Bajević u PAO-u, Dujković u Zvezdi

Revanš meč prvog kola Kupa UEFA sa Liberecom mogao bi da bude poslednji meč na klupi Crvene zvezde za Dušana Bajevića, saznaje B92.

Odmah posle tog meča “crveno-bele” bi mogao da preuzme bivši selektor Gane Ratomir Dujković.

Kako nezvanično saznajemo, dopgovor između Bajevića i Panatinaikosa već je postignut.

Zvezda je istakla obeštećenje od milion evra, od čega bi pola dao PAO, a pola sâm Bajević (koji bi odlaskom u Grčku zaradio preko dva miliona evra).

Ratomir Dujković trenutno ima ozbiljnu ponudu jednog kineskog prvoligaša.

U kontaktu sa grčkim novinarima saznali smo da se u Atini smatra da je transfer već gotova stvar i da se samo čeka konačni pristanak beogradskog kluba.

Volio bih da Dujkovic dodje u CZ.
Ima puno razloga za to..
Vrhunski je trener,mozda je sa Ganom imao najlepsu igru na SP.
Poliglota je,i nebi bilo problema u sporazumu sa pojedinim igracima.
Poznaje odlicno Africki fudbal gde ima mnogo mladih talentovanih igraca.(On bi mogao da dovede neke mlade kvlitetne igrace)
Ono sto je po meni najvaznije: Voli CZ-Delija je!

duj__11152904,property=default.jpg

MadonnaGirl:
@ples ne ides na derbi,ne znas ni kad je,nesto te nema na 4umu.........covece,sta se desava s tobom???
Lutko,hvala sto brines za mene. :D
Ma nisam mogao da idem na derbi. Nisam stigao. Cak sam propustio da odem u pobratimu na zakletvu u subotu. A i bio sam nesto bolesljiv. Tako da...kako go da je bilo ne bih mogoa da ode na derbi. Ali Boze moj...:D
Nista ti ne brini tu sam ja,samo imam neke obaveze,pa ne stizem...ljubim te lutko! :D:D

shalle87:
Pozdrav cigani moji!
Nisam bio ovde duze vreme jer su me GROBARCINE banovale!
Za onog moda koji me je banovao imam jednu tuznu i jednu lepu vest:
tuzna je da mu je kewa qrwa
dobra je da se odlicno yebe!
Charger moze da mi se samo sagne,grobarska marioneta!!!Uaaaa kloshari!!!
Shale,ajde ne kenjaj. I ne vredjaj ljude.
Iskuliraj brate koji ti je ****?
Charger,najlakse je brate banovati. Izgladi situaciju.

winston:
Volio bih da Dujkovic dodje u CZ.
Ima puno razloga za to..
Vrhunski je trener,mozda je sa Ganom imao najlepsu igru na SP.
Poliglota je,i nebi bilo problema u sporazumu sa pojedinim igracima.
Poznaje odlicno Africki fudbal gde ima mnogo mladih talentovanih igraca.(On bi mogao da dovede neke mlade kvlitetne igrace)
Ono sto je po meni najvaznije: Voli CZ-Delija je!

duj__11152904,property=default.jpg

Ja nemam nista protiv da Dujkovic dodje. Vidi se da Bajevicu NIKAKO ne ide!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back