Perovic izlazi, Purovic ulazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To si pisao o Partizanu? Mi smo vežbali samo odbranu. :wink:winston:Sramota... ne zbog rezultata nego zbog igre...
Igramo ko .ickice!
Bajevicu-Sikter!
v.v.ilic:To si pisao o Partizanu? Mi smo vežbali samo odbranu. :wink:
), чак ми није јасно како преживљавају уопште. Или су у дуговима до гуше, или мало ове лопине враћају из свог џепа то што су покрали...или су пак, много организованији од Звезде у смислу маркетинга и осталих профитабилних послова, па имају веће приходе. На жалост, песимиста сам кад је куп УЕФА у питању. Не верујем да можемо даље...и ко зна зашто је то добро...лига је ипак приоритет.

A sta drugo i ima da kaze osm da pljuje i psujetab503:Vec znam Shaletov komentar.
Bice opet banovan na par dana![]()
![]()
![]()
Banovan je na 5 dana ali mislim da posle ove utakmice ne treba da očekuje da ga "odbanuju" :wink:tab503:Vec znam Shaletov komentar.
Bice opet banovan na par dana![]()
![]()
![]()
Ljuba82:Дебељко разочарење...надам се да је у питању само килажа...мислим не може неко да заборави да игра, поготово ако је био најбољи стрелац западне лиге...
Nazalost, ja nisam bio na stadionu.v.v.ilic:Čekamo Plesa i Shaleta da se vrate sa Derbija pa da vidimo kako je bilo. :wink: