Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Partizan - C.zvezda 0:0

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igrali su nerešeno 0:0 u 127. „Večitom derbiju“. Pred 20 hiljada gledalaca i uz ispunjene „južnu“ i „severnu“ tribinu gde su smeštene najverniji navijači, dva kluba crno-beli su imali inicijativu tokom većeg dela meča, ali nisu uspeli da postignu pogodak iz nekoliko veoma izglednih prilika.

Najbolje su propustili Smiljanić (izbio sam ispred Banovića ali i „zaboravio“ loptu) i Boja (dobar udarac glavom), dok su najbolje šanse za Crvenu zvezdu imali Djokić u prvom, i Purović u drugom delu.

Partizan je sa ofanzivnom formacijom i tri napadača koje je na teren izveo trener Miodrag Ješić, diktirao tempo tokom svih 90 minuta, dok se trener crveno-belih Bajević odlučio za nešto „zatvoreniju“ varijantu sa pojačanom odbranom i srednjim redom u kojoj je često dugim loptama „preskakana“ sredina terena.

Partizan:Kralj, Djordjević, Bajić, Lomić, Zajić,Odita, Rnić, Nadj, Smiljanić, Boja, Mirosavljević.

Crvena zvezda:Banović, Pantić, Perović, Biševac,Trišović, Gaj, Ailton, Kastiljo,Milovanović, Georgijev,Djokić.

Stadion Partizana: Gledalaca 20 000

Posle 7.kola Crvena zvezda je ostala prva na tabeli sa 7 bodova prednosti u odnosu na ekipu Partizana.

v.v.ilic:
To si pisao o Partizanu? Mi smo vežbali samo odbranu. :wink:

Mora to mnogo bolje!
Kad se samo setim dolaska Bajevica u CZ kada su svi pricali " Evo sad imamo vrhunskog trenera,on je neuporedivo bolji od Zenge " ...itd. To su cak govorili i treneri drugih timova u nasoj ligi( u S.Zurnalu)
Bajevic nece napraviti igru,jer da je on sposoban vec bi igra bila na nekom nivou.

Kakvo je stanje u CZ moze se videti i na siteu CZ na kojem Admin. Zvezdinog site-a kaze : "Утакмица је завршена поделом бодова. Како је Црвена звезда одиграла, може да буде врло задовољна таквим исходом."

Nije sve u treneru. Ja već godinama tvrdim da veću ulogu od svega ima sreća. Ta se ne natrenira. Drugi faktor su odnosi medju samim igračima. Tek je treći faktor uigranost. Možeš ih "uigravati" koliko hoćeš, ako on neće da daje loptu tamo gde treba, već samo svom drugaru onda nema ništa od igre. Pratite malo u Zvezdinoj igri da li ima toga. Posebno izmedju domaćih i stranaca. Ovde u Sparti se Gluščević nije naigrao zbog takvog pasivnog bojkota. Na kraju su ga ismejali kada je otišao.A saigrači mu loptu nisu davali kada treba već neke visinske za kojima je morao da gine i dok je smiri već mu je neko cakne i gotovo.

Mа није крив Бајевић...хеј људи од прошле године...ово је Звездин други тим уз ове интернационалце...не може боље тренутно. Партизану две године нико не одлази, само се појачавају (неуспешно:lol: ), чак ми није јасно како преживљавају уопште. Или су у дуговима до гуше, или мало ове лопине враћају из свог џепа то што су покрали...или су пак, много организованији од Звезде у смислу маркетинга и осталих профитабилних послова, па имају веће приходе. На жалост, песимиста сам кад је куп УЕФА у питању. Не верујем да можемо даље...и ко зна зашто је то добро...лига је ипак приоритет.

Што се тиче дербија...гледао сам сад снимак...пола другог полувремена...и на крају су били снимци свих шанси. Шта рећи? Бољи мишеви по игри реално...имали су и много више ових полушанси (тј Звезда није имала ниједну такву полуприлику), по правилу бар једна од таквих кад их има много заврши у мрежи. Обе екипе по две екстра шансе, наше чак изгледније реално.

Дебељко разочарење...надам се да је у питању само килажа...мислим не може неко да заборави да игра, поготово ако је био најбољи стрелац западне лиге...:roll:

Хахах...јбт...нисам пратио фуцу годинама...а онда сте ме крајем прошле године заинтересовали коментарима овде...сад ми се дешава да се мало-мало конектујем на livescore чак икад је нека лакша текма за Звезду. Мада ја ове године доста полажем у кошаркаше...Гуровић, Били Томас, Петар Поповић у рекету и Врбица Стефанов на плеју. Да је остао нпр Раичевић била би то страшна прва петорка...а и овако су добри...на припремама растурали неке солидне Грке...и одлично се држали против Панатинаикоса.

Ljuba82:
Дебељко разочарење...надам се да је у питању само килажа...мислим не може неко да заборави да игра, поготово ако је био најбољи стрелац западне лиге...

Izgleda da je tako, nazalost.
Mozda mu treba vremena, ipak nije dugo igrao.
Ali Kastiljo, Trisovic i Gaj su pun pogodak!

Tim Ut Pob Ner Izg Gol razlika Bodova
1. OFK Beograd 7 5 2 0 14:4 +10 17
2. Crvena zvezda 6 5 2 0 11:3 +8 17
3. Mladost Apatin 7 5 1 1 8:3 +5 16
4. Hajduk Kula 7 4 0 3 7:10 -3 12
5. Bežanija 7 2 4 1 9:6 +3 10
6. Smederevo 7 3 1 3 7:5 +2 10
7. Partizan 6 3 1 3 9:7 +2 10
8. Banat 7 2 2 3 4:8 -4 8
9. Borac Čačak 7 2 1 4 3:5 -2 7
10. Vojvodina 7 1 2 4 2:6 -4 5
11. Voždovac 7 1 1 5 4:13 -9 4
12. Zemun 7 0 1 6 2:10 -8 1

Бајевић: "Задовољан сам бодом"
23.09.2006

Изјава после дербија

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Душан Бајевић, рекао је на конференцији за новинаре одржаној после 127. вечитог дербија да је задовољан бодом који је освојила наша екипа.

"Била је ово добра утакмица, са доста лепих потеза. Имајући у виду све околности морам да будем задовољан резултатом који смо остварили. Мислим да је противник био бољи у првом полувремену, док смо своје шансе стварали из контранапада, али нисмо умели да их искористимо. Чека нас утакмица са Либерецом у четвртак и неопходна нам је убедљива победа како бисмо се пласирали у даље такмичење", рекао је Бајевић.

Jesic: Bio je derbi i opet svakom po pola kolača, a komšije odnose sladji deo, jer su danas odigrali bunker na nivou prosečnih drugoligaških ekipa. Opet, crno-beli po ko zna koji put nisu realizovali svoje prilike, i "lisica odlazi kući sa sirom".

Pogledajte gde smo mi spali..da nam onaj majmun iz Bugarske moze ovo reci.

Partizan je imao vise loptu u posedu i vise napadao (bio bolji), ali nisam razocaran Zvezdom. Mislim da su se mnogo popravili, posebno odbranu (Gaj, Kastiljo - odlicna pojacanja), koja je bila mnogo suplja protiv Liberca.
Tim se uigrava i mislim da ide u pozitivnom smeru.
Samo je moja velika zelja da se Zvezda plasira u ligu UEFA - bice tesko ali ne i nemoguce,a sto se tice prvenstva osvojice ga sigurno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back