winston
Primećen član
- Poruka
- 626
v.v.ilic:Ne znam šta su to derovi?![]()
sori , greska.. dresovi,to znas sta je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
v.v.ilic:Ne znam šta su to derovi?![]()
MIRKE.:Da budem iskren meni se vise svidjaju ovi narandzasti od crveno belih.Mnogo ih je najke lose uradeo nismo skoro imali ruznije dresove.Nesvidja mi se uopste kako su zamislili poledjinu dresa
A ti nauci da citiras sledeci put kog treba a ne prozivaj mene bez razloga,ukljuci tu pahuljicu od mozga maloMadonnaGirl:axa a to ces ti da kazes pored ovoliko pravopisnih gresaka..... koje su ocito posledica nepismenosti![]()
![]()
![]()
U pitanju je rezervna varijanta a ne osnovna. Rezervna može, po meni, da bude i roza. Zbog toga neću da bojkotujem Zvezdu. Osnovna boja se zna. U nju valjda na ovoj planeti niko na sumnja.Tokan:Oнда екипа треба да се зове Наранџаста Звезда, а не Црвена. Каква наранџаста, јебо их онај ко предложи то. Црвено и бело је сасвим довољно.

bojan86:1. Ilke niko ne bojkotuje Zvezdu zbog boje dresa...a navijaci imaju pravo da iznesu svoje misljenje...ipak Zvezda igra i postoji zbog njih!!!
2.Slazem se da se vise ne nose takvi dresovi, iako se oni meni vizuelno svidjaju...ali kakve ima narandzasta boja sa Crvenom Zvezdom....zasto ne bi bilo beli ili plavi...ipak su to boje sa nasg Grba!
bojan86:...1.a navijaci imaju pravo da iznesu svoje misljenje..2..ipak Zvezda igra i postoji zbog njih!!!
:-o :grin: Nemoj baš da budeš toliki vidovnjak. :wink: :wink: :wink:Groxonja:Ljudi!.. ovi narandzasti dresovi su tek pocetak...tek da se opipa puls javnosti.. cak je i Marakana promenila ime u Toyota arena...sledece je promena naseg grba i na kraju i samog imena CZ. Mislite o tome....:-o :grin:
![]()
Ona Groksonjina poslednja konstatacija je nemoguća.winston:Sve je moguce.
Boga mi jeste. Pogledaj Delije.net.68Charger440:Zar je boja dresova sad postala problem?

68Charger440:Ma uvek ste nezadovoljni. Taman se smirila situacija oko prodaje igraca nakon sto je Piksi doveo poprilicno dobre zamene. Sad ovo ...
Ovo vraćam da Nevidljivi ne traživ.v.ilic:U pitanju je rezervna varijanta a ne osnovna. Rezervna može, po meni, da bude i roza. Zbog toga neću da bojkotujem Zvezdu. Osnovna boja se zna. U nju valjda na ovoj planeti niko na sumnja.![]()
ne bojkotuju zvezdu....bojkot znaci da se ne dolazi na tekme...nego samo nece da kace slike sa tekme kada nosimo te dresovev.v.ilic:1. Bojkotuju upravo zbog boje dresova. Pogledaj Delije.net.
2. Za rezervne boje koje spominješ dao sam već svoje objašnjenje.Isto tako ne bih mešao nacionalne boje Srbije sa bojama jednog fudbalskog kluba. Po toj logici svaki srpski klub treba da ima rezervne boje bele i plave????To što ih i Zvezda ima na svom proširenom grbu je bio politički potez ondašnjeg rukovodstva. Ja imam člansku kartu Crvene Zvezde još iz 64. godine a značkicu iz pedesetih godina. Treba li da ti kažem da plave i bele boje nema?
Narandžasta je potpuno neutalna a niko drugi takvu boju nema niti kao osnovnu niti kao rezervnu u Srbiji.
{ U predhodnim postovima na ovoj temi sam vam rekao da je osnovna boja kolinskih omladinaca narandžasta. :wink:}

Groxonja:cak je i Marakana promenila ime u Toyota arena...
To se na mene nije moglo odnositi uopšte. Pogrešno si me svrstao u tu množinu. :wink:68Charger440:To se nije odnosilo samo na tebe.