Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MIRKE.:
Da budem iskren meni se vise svidjaju ovi narandzasti od crveno belih.Mnogo ih je najke lose uradeo nismo skoro imali ruznije dresove.Nesvidja mi se uopste kako su zamislili poledjinu dresa

Oнда екипа треба да се зове Наранџаста Звезда, а не Црвена. Каква наранџаста, јебо их онај ко предложи то. Црвено и бело је сасвим довољно.

Tokan:
Oнда екипа треба да се зове Наранџаста Звезда, а не Црвена. Каква наранџаста, јебо их онај ко предложи то. Црвено и бело је сасвим довољно.
U pitanju je rezervna varijanta a ne osnovna. Rezervna može, po meni, da bude i roza. Zbog toga neću da bojkotujem Zvezdu. Osnovna boja se zna. U nju valjda na ovoj planeti niko na sumnja. :evil:

Ilke niko ne bojkotuje Zvezdu zbog boje dresa...a navijaci imaju pravo da iznesu svoje misljenje...ipak Zvezda igra i postoji zbog njih!!!

Slazem se da se vise ne nose takvi dresovi, iako se oni meni vizuelno svidjaju...ali kakve ima narandzasta boja sa Crvenom Zvezdom....zasto ne bi bilo beli ili plavi...ipak su to boje sa nasg Grba!

bojan86:
1. Ilke niko ne bojkotuje Zvezdu zbog boje dresa...a navijaci imaju pravo da iznesu svoje misljenje...ipak Zvezda igra i postoji zbog njih!!!

2.Slazem se da se vise ne nose takvi dresovi, iako se oni meni vizuelno svidjaju...ali kakve ima narandzasta boja sa Crvenom Zvezdom....zasto ne bi bilo beli ili plavi...ipak su to boje sa nasg Grba!

1. Bojkotuju upravo zbog boje dresova. Pogledaj Delije.net.

2. Za rezervne boje koje spominješ dao sam već svoje objašnjenje.Isto tako ne bih mešao nacionalne boje Srbije sa bojama jednog fudbalskog kluba. Po toj logici svaki srpski klub treba da ima rezervne boje bele i plave????To što ih i Zvezda ima na svom proširenom grbu je bio politički potez ondašnjeg rukovodstva. Ja imam člansku kartu Crvene Zvezde još iz 64. godine a značkicu iz pedesetih godina. Treba li da ti kažem da plave i bele boje nema?
Narandžasta je potpuno neutalna a niko drugi takvu boju nema niti kao osnovnu niti kao rezervnu u Srbiji.

{ U predhodnim postovima na ovoj temi sam vam rekao da je osnovna boja kolinskih omladinaca narandžasta. :wink:}

bojan86:
...1.a navijaci imaju pravo da iznesu svoje misljenje..2..ipak Zvezda igra i postoji zbog njih!!!

1. slažem se
2. Prvo je stvorena Zvezda a navijači su se pojavili kasnije. Sumnjam da je u današnje vreme tvoja konstatacija ispravna. Danas se igra fudbal zbog novca a ne navijača. Primer za to ti je i svež....Partizan. A i Real Madrid sve radi zbog para...da bi ih imao više odredjenim potezima privlači što veći njihov broj. Bele maramice kojima se ponekad maše nemoj da te zavaravaju. Iza njih stoji neko drugi, veruj mi, najmanje navijač.:wink:

v.v.ilic:
1. Bojkotuju upravo zbog boje dresova. Pogledaj Delije.net.

2. Za rezervne boje koje spominješ dao sam već svoje objašnjenje.Isto tako ne bih mešao nacionalne boje Srbije sa bojama jednog fudbalskog kluba. Po toj logici svaki srpski klub treba da ima rezervne boje bele i plave????To što ih i Zvezda ima na svom proširenom grbu je bio politički potez ondašnjeg rukovodstva. Ja imam člansku kartu Crvene Zvezde još iz 64. godine a značkicu iz pedesetih godina. Treba li da ti kažem da plave i bele boje nema?
Narandžasta je potpuno neutalna a niko drugi takvu boju nema niti kao osnovnu niti kao rezervnu u Srbiji.

{ U predhodnim postovima na ovoj temi sam vam rekao da je osnovna boja kolinskih omladinaca narandžasta. :wink:}
ne bojkotuju zvezdu....bojkot znaci da se ne dolazi na tekme...nego samo nece da kace slike sa tekme kada nosimo te dresove

sta je tu je...nama grb sadrzi tri boje...crvena, plava i bela boja...takvi i dresovi treba da nam budu....ne trebaju svi klubovi da imaju takve dresove, jer nemaju te boje na grbu..dok zvezda treba...

sa ovom narandzastom bojom smo kao djubretarci :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back