Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bojan86:
ne bojkotuju zvezdu....bojkot znaci da se ne dolazi na tekme...nego samo nece da kace slike sa tekme kada nosimo te dresove

sta je tu je...nama grb sadrzi tri boje...crvena, plava i bela boja...takvi i dresovi treba da nam budu....ne trebaju svi klubovi da imaju takve dresove, jer nemaju te boje na grbu..dok zvezda treba...

sa ovom narandzastom bojom smo kao djubretarci :lol: :lol: :lol:
Nisam ni rekao da bojkotuju Zvezdu. Bojkot nije samo nedolaženje na utakmice. Bojkot je i ne kačiti Zvezdine slike u narandžastim dresovima.

I još jednom da te podsetim. Zvezdine osnovne boje su samo crvena i bela Grb se menja i promenio se. To sam ti napisao.

Tokan:
Oнда екипа треба да се зове Наранџаста Звезда, а не Црвена. Каква наранџаста, јебо их онај ко предложи то. Црвено и бело је сасвим довољно.
Crvena Zvezda,nije dobila ime zbog boje dresova koje nosi,vec zbog petokrake. Pa je boja kuba tek kasnije dosla.
Znaci ime kluba je starije od dresova i kao takvo nicim ne obavezuje da Zvezda kao rezervne ne nosi narandzaste dresove.
Uostalom to su samo rezervni dresovi u kojima se igra mozda 2-3 puta u sezoni.

bojan86:
ne lupaj....Marakana nije promenila ime...a sto se mene tice moze da ga promeni sledece godine samo neka nama oni uplate koji milioncic i da nam nabave video bim...a ne onu sramotu od semafora..

Ma znam da nije promenila ime...samo sam razvio pricu oko dresova...
A sto se tice toyote, od njih mozemo samo aute da dobijemo a ne milioncice ...
svi sponzori su nam truba...od njih nema nista..
A mislim stvarno bi trebalo da skinu onu bruku od semafora i stave video bim. :???:

winston:
Secam se kada je piksi dosao u C.Zvezdu i ugovorio posao sa Toyotom svi mediji su govorili kako ce silan novac da udje u Zvezdu.
Spominjale su se cifre 20-25 miliona dolara.
Kako sada te price izgledaju smesne.
Apatinska pivara je dala vise od Toyote u novcu ( $ )

Nije valjda da verujes medijima
Pa ti isti mediji su govorili da ce u Zvezdu da dodju Simone Inzagi, Ortega, Rivaldo...
I otkud znas da Toyota nije dala pare?
Ja verujem samo u ono sto pise na Zvezdinom sajtu i nigde vise!

bojan86:
Nisu ludi da ulazu velike pare u nesto sto ne poznaju....polako bice kesa....

glavno da smo izasli iz svih dugova...sve ostalo ce doci na svoje...

Lekovic je rekao da pare od trensfera jos nisu legle na racun,dokaz toga je jos neisplacen dug Zemunu od 40 hiljada E. (To je sramota,brukao se zbog 40 hiljada)
Ajde i da kazemo da ce dugove vratiti parama od transfera,ali gde su pare za nove igrace.
Zimske akvizicije ce nam biti Burzanovic i Bajalica.
treba ponovo da udju u dugove da bi doveli "imena". :-|

Ailton je dosao za DZ jer je slobodan igrac...za trisovica smo pukli 300.000...

a Burzanovicu ugovor istice na leto...a na zimu ce doci za veoma male pare zbog toga...

A Bajalica ne kosta puno...

Pogledaj za koliko smo mi para prodala skoro ceo tim...
prodajemo za 3.000.000 a kupujemo za 200.000

bojan86:
Ailton je dosao za DZ jer je slobodan igrac...za trisovica smo pukli 300.000...

a Burzanovicu ugovor istice na leto...a na zimu ce doci za veoma male pare zbog toga...

A Bajalica ne kosta puno...

Pogledaj za koliko smo mi para prodala skoro ceo tim...
prodajemo za 3.000.000 a kupujemo za 200.000

Ja tebe potpuno razumem,shvacam sta oces da kazes,ali ne znam da li Bajalica ima kvalitet za Zvezdu?Burzanovic sigurno nema!
Koliko ja znam o dogovoru Piksia i celnika Buducnosti taj transfer nece biti uopste mali.
Sigurno iznad 300.000E. i to znatno vise,jer su oni svog desnog beka Lakica hteli da prodaju zvezdi za 300.000E. tako da napadaca zele da prodaju skuplje.

bojan86:
@winston

ma ko ce njega da kupi od evropskih klubova...oni najvise kupuju proverene igrace iz Zvezde i Partizana...tako da...on dolazi sigurno u Zvezdu i to za male pare...a nadam se da cemo ga prodati dobro!

@ilke

a kako mislis da se izvrsi ta zamena dresova...postom!?
Može poštom. Vi meni a ja vama ili direktno, svejedno je. Ja ću sa njim da se vidim u četvrtak pred utakmicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back