Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slovácko - Liberec 0:0 prvo poluvreme

80. minut 1:0 za Liberec

Kraj. Liberec pobedio 1:0

Gol u 63. minutu postigao rezervni igrač Blažek
Blažek je omladinac, 1988 godište kao Stefan a igrali su 4 puta jedan protiv drugog. Prošle godine je počeo pomalo da nastupa za seniore. Jedno vreme je čak bio u osnovnom sastavu. Juče nije igrao za Liberečke omladince, otišao je sa prvom ekipom u Uherské Hradiště.

FLUID:
E, Bojane, moram da ti kažem par reči.
Tvoje predrasude su očigledne. Kao ja ne idem na te sajtove. Ej, bre pa to je internet. Pogledaš šta te zanima. Informišeš se. Ja, na primer, idem na sve žive sajtove u vezi svega jer me interesuje da vidim i budem obavešten o svemu. Ne znam čemu tolika rezervisanost.
I Rambo ima onu pesmu PREDRASUDEEEE! :D Neverovatno šta sve neću da čujem.

nemam razloga da tamo idem...ne zanima me nista...a ono malo sto me zanima o partizanu procitam na sportskim sajtovima tako da... :-D

"Црвено бело на терен, наранџасто у циркус" порука је управи са данашње утакмице у Чачку, наког чега су побацани црвено бели димови у терен, што је за кратко одложило почетак другог дела.

Пре свега објашњење - слика из игре са данашње утакмице неће бити, а тако ће бити сваки пут (ако се још некад деси) кад Звезда буде играла у наранџастим дресовима.

PLESsitnihDEMONA:
Nesto sam razmisljao juce...
Mogli bi ovi iz prve navijacke ekipe da se organizuju i da nabave zastave drzava nasih internacionalaca i da stoje uz transparente na severu.
MIlim da bi im to dodatno podiglo moral.
Znaci brazilska,ekvadorksa,bugarska i senegalska zastava. I srpska naravno u sredini.
Sta mislite o tome?

A crnogorska (ona sa pticijim gripom)? Pa Purović je Crnogorac... :D :D :D

Bogami, kada bi se izvršio referendum medju navijačima mislim da bi narandžasta preovladala u odnosu na belu (Hajduk) ili plavu (Jugoslavija, Dinamo..). Neće valjda Zvezda menjati ekonomsku politiku zbog grupe navijača kojoj se boja ne svidja. A da ti kažem, da ste tu u Srbiji baš preterali sa mešanjem u poslove koji se nas navijača ne tiču. Zvezdu gledam kao pojam a na utakmice sam išao (i u četvrtak ću ići) da gledam fudbal i da navijam a neću nikoga prozivati zašto je onoga prodao, ovoga doveo, koje dresove treba da ima i koga još treba dovesti za sponzora ili da skandiram dole uprava. :evil: Imam i ja ponekad problema sa roditeljima fudbalera koje imam u klubu kada počnu da zakeraju. Samo im kažem: "Slažem se sa vama. Dajte mi pare a ja ću to sve uraditi kako želite."
Da vidiš samo kako beže i više nemaju nikakvih prigovora. Vas na Sever dodje na utakmicu maxim. 2000 pa rasporedjujete budžet i zahtevate nemoguće. Nezadovoljnih će uvek biti pa i kada se ostvari ubedljiva pobeda, jer je "mogla biti i veća"....
Ne volim kada navijač dodje na utakmicu pa radi nešto drugo i u suštini, sve drugo samo ne navija. :evil:

bojan86:
Ilke...zar nisi video natpis DELIJA u Cacku...

Crveno beli na terenu, narandzasti u crikus!!!

Nisam video ali sam čuo. Ako Debil kao što je taj koji je to napisao nije video kako izgleda cirkuska šatra ja ću da mu kažem. Crveno-bela. Narandžastu nikada u cirkusu nisam video. A taj je pojeo (G)ovno, sa velikim G. Som jedan debilni, sada će da nam se i smeju za crveno-belu "cirkusku boju". :evil: :evil: :evil:

Ples, ja sam ljut kao ris. Išao sam na Delije.net, hteo nešto da im kažem povodom "Odluke" da se ne objavljuju Zvezdine slike sa narandžastim dresovima a ono ****. Opet ne mogu da se upišem jer Som nije promenio upisnicu na srpski jezik. On sebe smatra za Zvezdaša i daje sebi za pravo da uskraćuje navijaču da vidi slike sa utakmice. Neka javno kaže da je taj net samo za njega i za one koji znaju engleski i za one koji misle samo kao on. I umesto da kada gori, prolije vodu, on doliva ulje i u ovoj nimalo zavidnoj situaciji, diže tenziju i stvara podelu i bespotrebnu svadju. Zamisli!!! Važan je rezervni dres!!!!!! O budi Bog s nama od čega sve Srbin neće praviti problem. Malo mu je ovo što ima. :evil: :evil: :evil:

Sta se bre zalite na ove crveno bele dresove...mnogo su bolji nego ADIDAS...cak posle onih cuvenih PILS LIGHT - KAPPA...ovi su mi najbolji...isti su kao sto ima PSV...ali bukvalno isti...

Sto se tice narandzastih...sto se mene tice mozemo i bez njih...pa nase boje su CRVENA, BELA i PLAVA...pogledajte GRB...i sve ce vam biti jasno....kakve vize ima NARANDZASTA sa ZVEZDOM!?!?!?

@PLES

ti se to brines za Zvezdu!?!? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back