Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bojan86:
Hvala Tokan za slike...

Ljudi da i ja Vama cestitam novu TITULU!

Ja mislim da sutra nema prenosa tekme...NA ZALOST....

Нема проблема за слике :) А ражањ се не спрема док је зец још у шуми, полако ништа још није готово.. дуга је сезона али у сваком случају хвала на честиткама :)

Ne mogu da verujem sta onaj kreten Jesic prica.
Dosao je juce iz Bugarske da nam prosipa pamet ovde.
Prica o doping kontroli,o Zvezdanu Terzicu,o namestanju tekmi,pljuje covek sve mrtvo i zivo.
Onog fegeta treba oterati za opste dobro u Srbiji!!! :!: :!: :!:
Moram ovo da kazem,covek mi se popeo na q...

bojan86:
Ja jos nisam cuo njegovu izjavu...ali mi je cale nesto pricao (inace moj cale navija za OFK-u) i puca od smeha :lol:

Imas na partizanovom site-u.
I najstrasnije... Krcmarevic(ili vec kako se preziva trener ofke) nije dosao na konferenciji za stanpu zbog toga sto su mu "pomesane emocije".
Njegov pomocnik je bukvalno rekao da Krcmarevic nije dosao jer ne zna dali treba da se raduje ili da tuguje!!!!
Alo pa dokle to ide :D :D :D :D
Trener jedne ekipe javno priznaje da mu pobjeda njegove ekipe nije mila. :lol: :lol: :lol:

Jeli neko cuo nesto o potencijalni sponzorima CZ.
U veliko se prica da se Zvezdi javlja veliki broj sponzora.
Imam jedan intervju koji je Nebojsa Lekovic dao jednoj CG novinarskoj kuci.

NEBOJŠA LEKOVIĆ, GENERALNI SEKRETAR CRVENE ZVEZDE:
Biće sponzorska, možda i igračka bomba

U Crvenoj Zvezdi se ponovo nešto sprema, opet neka „bombaĆ. Predsjednik Dragan Stojković je u Parizu, pa je potvrda takve mogućnosti potražena od generalnog sekretara Nebojše Lekovića.
- Biće! Ne mora, međutim, uvijek da bude igračka, može i sponzorska. Javljaju se mnoge firme, žele da sarađuju sa Zvezdom. Pregovori su u toku, veoma je moguće da uskoro potpišemo jak sponzorski ugovor. Bićete na vrijeme obavješteni – kazao je Leković.
Nagađa se da ćete angažovati lijevog beka i napadača, koji nemaju klub?
- Za beka, zaista, ne znam. Moguće je da će nam neko predložiti takvog igrača, ali jeste nam ponuđen jedan vrhunski napadač. Ne mogu da vam kažem ime, još ništa nijesmo konkretno preduzeli po tom pitanju. Vidjećemo...
Da ne bude previše napadača?
- Znate kako se kaže, napad je najbolja odbrana - predočio je generalni sekretar crveno-belih.
Ko je u pitanju i dalje može samo da se nagađa, jer su u Zvezdi „zakopčani do grlaĆ. Ako neko, zaista, uskoro dođe sa „čistim papirimaĆ na Marakanu neće moći da pomogne u mečevima sa Liberecom, jer je prijava igrača otišla u UEFA...

Dr.P.
[

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back