Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bojan86:
Kako na mbre treba levo krilo....pa tu imamo igraca koliko hoces... Milijas, Georgijev, Perovic, moze i Trisovic i Trajkovic.......dovoljno je...

Ma ja cisto sumnjam da su ove price istina...ipak to pisu Press i Kurir...taj Kurir je pisao da nam dolazi Rekoba...a svi smo se napalili kao ludi....zato sad, dok ne vidim na Zvezdinom sajtu da nesto konkrento pise, nista ne verujem!
Ma daj covece niko sem perovica nije klasicno krilo,oni tu igraju pod prinudom inace su totalno nesposobni gledaj Georgijeva kako igra levo a kako kad je desno ili u sredini i bice ti jasno,ovi drugi nisu ni vredni pomena,a trisovic ce da igra levog beka.Tako da sve spada na perovica koji nije nesto u zadnje vreme

E sramota me da gledam onaj nas sajt zivo sranje grobari imaju duplo bolji,kad odes na sajt nekog engleskog kluba vidis maltene i sta su igraci jeli u koliko sati su jebeli a kod nas svaki 3-4 dan napisu po nesto i to toliko malo da mi se zivot smuci u 3-4 recenice.

E interesuje me jel znate mozda koliko jos nasih igraca ima ugovor pola pola sa zvezdom?
Mrzelo me da listam ceo forum mozda je o tome bilo reci.
Covece izgubili smo preko 10 miliona zbog toga sa tim parama sta smo sve mogli da uradimo

Meni se svidja nas sajt...od prosle godine je...ranije je bio bzvz...ovaj je OK...a sto bi ti hteo da ti pisu kad je Milovanovic piskio...kad je Basta kakio...pisu samo ono sto treba...konkrento jasno i tacno...

A sto se tice igraca sa polovicnim ugovorom...ostao je jos samo Milovanovic!

Georgijev i Milijas se odlicno snalaze na poziciji levog krila!!! A pogledaj kako Trisovic igra za reprezentaciju na toj poziciji...mnogo je dobar...prodoran, dribler...samo sto ce kod nas igrati na poziciji levog beka...ali opet...mocice da istrcava napred i da prodire...

bojan86:
Meni se svidja nas sajt...od prosle godine je...ranije je bio bzvz...ovaj je OK...a sto bi ti hteo da ti pisu kad je Milovanovic piskio...kad je Basta kakio...pisu samo ono sto treba...konkrento jasno i tacno...

A sto se tice igraca sa polovicnim ugovorom...ostao je jos samo Milovanovic!

Georgijev i Milijas se odlicno snalaze na poziciji levog krila!!! A pogledaj kako Trisovic igra za reprezentaciju na toj poziciji...mnogo je dobar...prodoran, dribler...samo sto ce kod nas igrati na poziciji levog beka...ali opet...mocice da istrcava napred i da prodire...
Ne to ali ocu da svaki dan mogu nesto da procitam novo a ne svaki treci po 2 recenice kao da nekoj cistacici daju da samelje 2-3 reci cisto da ima nesto napisano

MIRKE.:
pogledaj grobarski pa ce ti sve biti jasno duplo lepsi i pregledniji imas sve i dnevnu stampu da skidas golove ama sve
Imamo i mi sve samo ti nisi uspeo da nadjes. Uglavnom sve ide preko delije caffe ili tako nesto.
A meni kao pravom i okorelom Ciganinu ne pada na pamet da idem na bilo koji grobarski sajt.
Cak ni ovde ne posecujem njihove teme. To mogu i oni sami da potvrde.

v.v.ilic:
Upoznaj neprijatelja da bi mogao da mu se suprotstaviš! :lol: :wink:
Upoznam ih dovoljno preko novina i TV emisija. Tako da ne moram jos i na sajt da im ide.
Mada textove o Paetizanu retko citam i u novinama. Osim ako je nesto BAS interesatno,kao sto je interviju sa Zekom od pre neki dan u Sportu. Naslov je bio intrigantan.Nesto u fazonu:Nece me oterati huligani...banditi ili tako nesto.Proste je neumesno (blago receno) navijace svog kluba nazivati pogrdnim imenima samo zato sto oni misle da lose radis i da treba da odes.
Inace one izvestaje pred utakmicu ili posle utakmice,u novinama,u vezi Partizana,to ne citam uopste.
Ja ne znam da na brojim tri njihova sadasnja igraca,ako ne razcunamo ova pojacanja njihova o kojima sam cuo uglavnom ovde na Fudbalu.

PLESsitnihDEMONA:
Upoznam ih dovoljno preko novina i TV emisija. Tako da ne moram jos i na sajt da im ide.
Mada textove o Paetizanu retko citam i u novinama. Osim ako je nesto BAS interesatno,kao sto je interviju sa Zekom od pre neki dan u Sportu. Naslov je bio intrigantan.Nesto u fazonu:Nece me oterati huligani...banditi ili tako nesto.Proste je neumesno (blago receno) navijace svog kluba nazivati pogrdnim imenima samo zato sto oni misle da lose radis i da treba da odes.
Inace one izvestaje pred utakmicu ili posle utakmice,u novinama,u vezi Partizana,to ne citam uopste.
Ja ne znam da na brojim tri njihova sadasnja igraca,ako ne razcunamo ova pojacanja njihova o kojima sam cuo uglavnom ovde na Fudbalu.

Ako ti je do smeha slobodno otidi na partizan.net.

bojan86:
E pa nije sad 2-3 recenice...napisu oni dosta textova...a sve ove trac partije...o zvezdi mozes da procitas na ostalim sajtovima i u novinama

Sinko pogledaj istini u oci imamo ***** od sajta,nema apsolutno nista na njemu,ja bi 3x bolji sajt napravio kako ne kazu u 2-3 recenice pa ja ga svaki dan posecujem moja baba bi vise o zvezdi napisala ono je sramota za ovako veliki klub da ima onakav niskobudzetni i nikakav sajt.Daj molim te tu ce te nesto da mi pricate odite na bilo koji sajt evropskog kluba pa pogledajte kako ljudi rade posao.

@
Mirke

Sumnjiv si mi Zvezdaš. Učlanio si se 07.09.2006. Prva stvar koju si napisao je kritika na Zvezdin sajt.Iako si u pravu što se tiče informacija (ali ne i samoga sajta), da su nedovoljne i nisu aktuelne, kao pravi Zvezdaš trebalo je da nadješ i malo onoga što je dobro pa da malo pohvališ. :wink:
Da li vidiš šta tamo ima dobrog?

PS: Poseti i temu: Da se prebrojimo. Tamoćemo videti čiji si navijač. :o

68Charger440:
Zar ih nisi dovoljno upoznao ovde na forumu? :wink:
Sam znaš da jesam. :wink: Žalili su se da ih vredjam?!?!?! Mislim samo da im se nije svidjala istina kojoj su morali malo da pogledaju u oči. Ali verujem, kada se ne radi o sportskom duelu Zvezda - Partizan, da su svi solidni momci i da bi se sa njima moglo dobro drugariti.( Ja kući imam i kucu i macu. Slažu se dobro. :lol: :lol: :lol: )

Zaključio sam to izmedju ostalog, po prilozima na FK Krstarici.

MIRKE.:
Sinko pogledaj istini u oci imamo ***** od sajta,nema apsolutno nista na njemu,ja bi 3x bolji sajt napravio kako ne kazu u 2-3 recenice pa ja ga svaki dan posecujem moja baba bi vise o zvezdi napisala ono je sramota za ovako veliki klub da ima onakav niskobudzetni i nikakav sajt.Daj molim te tu ce te nesto da mi pricate odite na bilo koji sajt evropskog kluba pa pogledajte kako ljudi rade posao.

Pa sta bi ti da oni pisu...pa ne desava se kod u klubu svaki dan nesto zanimljivo...sta bi da oni pisu...Milovanovic tri puta pogodio stativu na treningu...spremacica Rada zaboravila da ocisti WC...

Sajt nam jeste truba. Ja sam recimo par puta bio na Arsenalovim i na sajtu Boke Juniors...nema sta nema.
Na Arsenalovom je bio i tajmer koji je odbrojavao dane i sate do zatvaranja Hajberija. Nije to nesto,ali eto.
Mislim da nemam ni slike stadiona sa stolicama. Stoje jos one stare slike. Nema slika iz muzeja sa trofejima. Treba slikati svaki trofej i ispod njega staviti komentar. Treba imati posenab deo za 5 Zvezdinih zvezda. Da se napise nesto o njima.
Ma milion stvari. Sajt moze da bude bruka,ali je ipak obican.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back