Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bojan86:
Pa sta bi ti da oni pisu...pa ne desava se kod u klubu svaki dan nesto zanimljivo...sta bi da oni pisu...Milovanovic tri puta pogodio stativu na treningu...spremacica Rada zaboravila da ocisti WC...
Da kad odem na nas sajt hocu da mi napisu i ko je koliko puta bio u wc da li je bio na veliku ili malu nuzdu ili mozda da se samo isprdi,koje vesti mi daju na kasicicu hocu svaki dan da imam sta da procitam jel citas ti zurnal?Ja ga kupujem svaki dan samo da bi procitao sta pise o zvezdi ako oni mogu da popune celu stranu sa zvezdinim tekstovima to ocekujem i na nasem sajtu.

v.v.ilic:
@
Mirke

Sumnjiv si mi Zvezdaš. Učlanio si se 07.09.2006. Prva stvar koju si napisao je kritika na Zvezdin sajt.Iako si u pravu što se tiče informacija (ali ne i samoga sajta), da su nedovoljne i nisu aktuelne, kao pravi Zvezdaš trebalo je da nadješ i malo onoga što je dobro pa da malo pohvališ. :wink:
Da li vidiš šta tamo ima dobrog?

PS: Poseti i temu: Da se prebrojimo. Tamoćemo videti čiji si navijač. :o

Slusaj sine ja sam se kleo u zvezdu dok ti jos nisi znao gde ti je dupe a gde glava pa si kasikom iz dupeta u usta stavljao.Sta je dobro leba ti ja sam sve zivce pored te zvezde izgubio i sta sam dobio za uzvrat ***** i to crnacki u bulju,Svake godine sve isto lazu ima da napravimo ovo ima da napravimo ono a nista.Ceo tim rasprodali,kazu teska finansijska situacija.Pa izracunaj ti bato kolke su pare od svih igraca ove sezone koji su prodati uzete matematiku valjda znas ako se vec u fudbal ne razumes,saberi sve te pare i to po pola koliko je zvezda dobila pa se onda zapitaj sine kako jos moze da kukaju da je finansijska situacija teska.Ja neznam jedino da i mi ko real dugujemo 400.000.000 pa da ih onda razumem.
kazes da ne kritikujem da kazem i nesto dobro,pa kazi ti meni tako pametan sta je u zvezdi u zednje 5 god pametno uradjeno a?
Da nije mozda pametno to sto kad smo dugovali 7 mil,kupili smo Suzukija za 2,5 coveka u 30 godine,jel to tebi dobro,kad je zaigrao u kupu protiv radnickog!
Mozda vama mogu da mazu oci doveli smo pristojna pojacanja da zamene ljude koji su otisli,kad 4 igraca mogu da zamene pola ekipe koja je otisla.
Da nije mozda dobro to sto su Dramana prodali za sicu a covek poludeo na svetskom.Ili je mozda pametno sto su nam pola igraci na pola pola sa njihovim menadzerima.Ili je dobro to sto je zigic zimus mogo da ode za 11 a sad otiso za 4 miliona.
Pa sad ti meni kao zvezdas zvezdasu kazi ko je u pravu ti sto branis ono sto nevalja i na taj nacin guras klub u propast ili ja koji javno kritikujem sve sto uprava zajebe.Piksi je bolji od Dzaje ali nije dovoljno dobar za zvezdu treba neko jos bolji i iskusniji,a o tome sto ne daju da se zvezda privatizuje to je posebna prica,koji to veliki klub moze da zivi samo od prodaje igraca nismo mi brazil pa da imamo 100,000 talenata.Mi sve sto vredi prodamo cim se ukaze prilika i kako da nam liga bude jaka kad se jos nezreli i neformirani igraci prodaju.

@Doktore....

nemoj sad da mislis da imam nesto protiv tebe, ali...

###kazes da si neki matori Zvezdas....zasto onda otvaras onakve teme na Tinejdzerima!?
###Rasprodaja tima je morala da bude zbog dugova! Nisu oni iznosili 400.000.000 vec oko 8.000.000 ali su kamatom porasli na oko 13.000.000 i to je sad konacno vraceno, i to sve zaslugom Pixija...koji inace nije zasluzan za ove dugove!
###Dramanija smo probali pre Svetskog prvenstva, na kome se pokazao kao odlican igrac...a dok je igrao u Zvezdi i nije pokazivao neke kvalitet...a i nije mogao, kad nije bio u igri...a sigurno Zenga zna razlog zasto nije bio u prvom timu..
###Zigica nismo prodali zimus....zbog titule...mnogo nas je on vadio...i ja stojim iza toga...bolje da smo izgubili par milioncica nego titulu...
###Igraci koji imaju polovicne ugovore sa Zvezdom....to su ugovori jos iz doba Dzaje...jedini igrac koji je ostao sa takvim ugovorom je Milovanovic...tako da Pixi za to nije kriv!
@Sto se tice sajta i pisanja...pa u Zurnalu mogu da pisu svaki dan nesto...da se nagadja i tako to...dok na sajtu moraju da budu samo zvanicne informacije...jedino sto mogu da daju izvestaje sa treninga svaki dan...a koga to zanima...

Samo ti nama reci koliko cesto (ili kad si zadnji put bio) ides na Marakanu!?

bojan86:
@Doktore....

nemoj sad da mislis da imam nesto protiv tebe, ali...

###kazes da si neki matori Zvezdas....zasto onda otvaras onakve teme na Tinejdzerima!?
###Rasprodaja tima je morala da bude zbog dugova! Nisu oni iznosili 400.000.000 vec oko 8.000.000 ali su kamatom porasli na oko 13.000.000 i to je sad konacno vraceno, i to sve zaslugom Pixija...koji inace nije zasluzan za ove dugove!
###Dramanija smo probali pre Svetskog prvenstva, na kome se pokazao kao odlican igrac...a dok je igrao u Zvezdi i nije pokazivao neke kvalitet...a i nije mogao, kad nije bio u igri...a sigurno Zenga zna razlog zasto nije bio u prvom timu..
###Zigica nismo prodali zimus....zbog titule...mnogo nas je on vadio...i ja stojim iza toga...bolje da smo izgubili par milioncica nego titulu...
###Igraci koji imaju polovicne ugovore sa Zvezdom....to su ugovori jos iz doba Dzaje...jedini igrac koji je ostao sa takvim ugovorom je Milovanovic...tako da Pixi za to nije kriv!
@Sto se tice sajta i pisanja...pa u Zurnalu mogu da pisu svaki dan nesto...da se nagadja i tako to...dok na sajtu moraju da budu samo zvanicne informacije...jedino sto mogu da daju izvestaje sa treninga svaki dan...a koga to zanima...

Samo ti nama reci koliko cesto (ili kad si zadnji put bio) ides na Marakanu!?
Jesam reko da sam stari zvezdas ali nisam ni reko da imam 30 godina,a na marakanu sinko(moja uzrecica ako si na osnovu toga zakljucio da sam star) vec 3 godine ne propustam ni jednu tekmu iso sam i na gostovanja ali za to trenutno nemam vise vremena

MIRKE.:
Slusaj sine ja sam se kleo u zvezdu dok ti jos nisi znao gde ti je dupe a gde glava pa si kasikom iz dupeta u usta stavljao...............
Da ti sada deda da dobar savet. Tu kašičicu što držiš još uvek u ustima i šetaš gore dole, izvadi. Već si se dovoljno najeo, povraćaš već ovde na Zvezdinoj temi. Mnogo smrdi.

Lekcija br. 1. za tebe: Zvezda se piše velikim slovom. Ovako: Zvezda. A možeš i ovako:ZVEZDA. Ili: Z V E Z D A.....Z V E Z D A. Ima mnogo varijanti za onoga ko sebe smatra Zvezdašem, sada se moderno kaže Delijom.
Lekcije 2,3,4,5.... napisaću ti u toku dana kada uhvatim malo vremena. Biće dugačko, jer ti još ni u školu nisi pošao, naopako da si je završio.

MIRKE.:
Svake godine sve isto lazu ima da napravimo ovo ima da napravimo ono a nista.Ceo tim rasprodali,kazu teska finansijska situacija.Pa izracunaj ti bato kolke su pare od svih igraca ove sezone koji su prodati uzete matematiku valjda znas ako se vec u fudbal ne razumes,saberi sve te pare i to po pola koliko je zvezda dobila pa se onda zapitaj sine kako jos moze da kukaju da je finansijska situacija teska.Ja neznam jedino da i mi ko real dugujemo 400.000.000 pa da ih onda razumem.
Lekcija br.3Matematiku znam dobro, predavao sam je tvome ocu u Osnovnoj Školi a što se fudbala tiče, mislim da se malo više u njega razumem nego ti. Ovde u Češkoj imam čak i svoj fudbalski klub.
A više niko ne kuka. Dugovi su vraćeni od prodaje igrača i još je nešto malo ostalo.To je jedna stvar koja je učinjena dobru u ovih 5 godina na koje se pozivaš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back