Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
Ja imam prekid na internetu, Morao sam da dodjem u jedan internet klub da se javim. Valjda će mi do sutra ujutro uspostaviti vezu, Yebo im ja mater, dva puta mesečno moram da ispadnem sa veze.:wink:
Ja sam sinoc ispizdeo sinoc.
Imam kablovski SBB i REDOVNO ispadne na svakih mesec dana i to uvek uvece oko 10-11h. A kad nemam net onda nemam ni TV. I mogu samo da se ubijem kao siroce. Ni TV ne mogu da gledam.
Jeste da onda predjem na dial up,i to onaj sto kosta dinar po minutu,pa ostanem dva sata. :D:D
Ali to je bezobrazluk. Nestala mi kablovska za vreme finala SP u Nemackoj.Sva sreca,pa je TV sam hvatao neku televiziju iz RS,koja je prenosila utakmicu. Jeste bila losa slika,ali se glavno videlo.
Katastrofa!

ZVEZDINA MISTERIJA!
Narednih dana na "Marakanu" stiže još jedan STRANAC. U pitanju je proveren golgeter, ali nikako ne mogu da vam kažem o kome se radi, kaže Nebojša Leković

Postoji mogućnost da se u Zvezdu vrati i Branko Bošković

Crvena zvezda sprema novu BOMBU! Dolazak Brazilca Ailtona na "Marakanu", koji se već na startu pokazao kao izuzetan potez, motivisao je čelnike crveno-belih da razmisle o dodatnom jačanju tima i već pregovaraju sa još jednim STRANCEM, čije ime kriju "k'o zmija noge". Navodno reč je o odličnom golgeteru, u najboljim igračkim godinama, a koji bi mogao da obuče crveno-beli dres i mimo prelaznog roka, pošto ima status slobodnog agenta.
Ko bi to mogao da bude? Ne postoji naznaka čak ni iz koje zemlje dolazi misteriozni napadač, ali da se nešto dešava potvrdio je za Press i Nebojša Leković, generalni sekretar Crvene zvezde.
- Tačno je, priča se vrti oko jednog vrlo atraktivnog fudbalera. Reći ću vam samo da je u pitanju napadač koji je voljan da dođe u Crvenu zvezdu. Ipak, konkretnije informacije biće poznatije u narednih nekoliko dana. Verujte da u ovom momentu nikako ne mogu da vam kažem o kome se radi. U pitanju je izuzetno dobar i iskusan igrač, koji nije u poznim godinama - poručio je Leković.
E sad, nameće se pitanje na koga su se ovoga puta nameračili čelnici našeg najtrofejnijeg kluba. Pre dolaska Ailtona, u opticaju su bila mnoga poznata evropska imena, ali bivšeg napadača Verdera, Šalkea, Bešiktaša i Hamburgera niko nije pominjao. Predsednik Stojković trenutno je u Parizu i samo on (uz svoje najbliže saradnike) zna odgovor na ovo pitanje, koje i te kako golica domaću sportsku javnost. Ali, Piksi je poznat kao čovek koji svoje poslovne poteze ne otkriva do poslednjeg trenutka, odnosno do konačne finalizacije dogovora.
Prošle godine za Zvezdu su vezivana imena Marka Julijana, Nikole Amoruza i Đuzepea Sinjorija. Julijano je imao želju da pojača Zvezdu, ali je njegov agent pogrešio, s obzirom na to da je iskusni defanzivac imao ugovor sa Majorkom. I napadač Amoruzo je bio veoma interesantan, takođe nije bio preskup, ali je odlučio da ostane u Italiji, tačnije Ređini. Ne tako davno kao pojačanje Crvene zvezde figurirao je Simone Inzagi, mlađi brat Filipa Inzagija. Od dolaska mlađeg Inzagija nije bilo ništa, ali je stariji i mnogo bolji Filipo bio na "Marakani", istina u dresu Milana, ali sasvim dovoljno da razbije snove našeg šampiona o ulasku u Ligu šampiona.
Tokom jučerašnjeg dana Beogradom je prostrujala informacija da Zvezda želi da vrati Branka Boškovića. Bivši reprezentativac ispunjava sve uslove, osim jednog - NIJE STRANAC. Nekadašnji ljubimac "Delija" nema klub, nedavno je otišao iz Pari Sen Žermena, a kako smo saznali, trenutno se odmara u Budvi. Ipak, ne bismo u potpunosti isključili ovaj transfer. Kada je Zvezda u pitanju, sve je moguće...
(D. R. - Ž. V.)

"Milaneze" boli istina!

Navijači Milana poslali su pismo na adresu FK "Crvena zvezda", u kom su izneli niz uvreda na račun najvatrenijih pristalica crveno-belih. Tifozi "roso-nera" pogođeni su koreografijom na "Marakani" u revanš utakmici između Zvezde i Milana. Podsetimo, tada su "Delije" umesto poruke podrške svojim ljubimcima ispisale reč UEFA u bojama Milana, a na sredini tribine istakle transparent na kojem je pisalo "MAFIOSI". Od te utakmice prošle su dve nedelje, a uvredljivo pismo koje je stiglo u Zvezdu jasno govori koliko su "Milanezi" potreseni. Ovoga puta "Delije" su pogodile pravo u centar!

M.DuLe:
Navijači Milana poslali su pismo na adresu FK "Crvena zvezda", u kom su izneli niz uvreda na račun najvatrenijih pristalica crveno-belih. Tifozi "roso-nera" pogođeni su koreografijom na "Marakani" u revanš utakmici između Zvezde i Milana. Podsetimo, tada su "Delije" umesto poruke podrške svojim ljubimcima ispisale reč UEFA u bojama Milana, a na sredini tribine istakle transparent na kojem je pisalo "MAFIOSI". Od te utakmice prošle su dve nedelje, a uvredljivo pismo koje je stiglo u Zvezdu jasno govori koliko su "Milanezi" potreseni. Ovoga puta "Delije" su pogodile pravo u centar!

Mnogo mi je zao :)

M.DuLe:
ZVEZDINA MISTERIJA!
Narednih dana na "Marakanu" stiže još jedan STRANAC. U pitanju je proveren golgeter, ali nikako ne mogu da vam kažem o kome se radi, kaže Nebojša Leković

Postoji mogućnost da se u Zvezdu vrati i Branko Bošković

Crvena zvezda sprema novu BOMBU! Dolazak Brazilca Ailtona na "Marakanu", koji se već na startu pokazao kao izuzetan potez, motivisao je čelnike crveno-belih da razmisle o dodatnom jačanju tima i već pregovaraju sa još jednim STRANCEM, čije ime kriju "k'o zmija noge". Navodno reč je o odličnom golgeteru, u najboljim igračkim godinama, a koji bi mogao da obuče crveno-beli dres i mimo prelaznog roka, pošto ima status slobodnog agenta.
Ko bi to mogao da bude? Ne postoji naznaka čak ni iz koje zemlje dolazi misteriozni napadač, ali da se nešto dešava potvrdio je za Press i Nebojša Leković, generalni sekretar Crvene zvezde.
- Tačno je, priča se vrti oko jednog vrlo atraktivnog fudbalera. Reći ću vam samo da je u pitanju napadač koji je voljan da dođe u Crvenu zvezdu. Ipak, konkretnije informacije biće poznatije u narednih nekoliko dana. Verujte da u ovom momentu nikako ne mogu da vam kažem o kome se radi. U pitanju je izuzetno dobar i iskusan igrač, koji nije u poznim godinama - poručio je Leković.
E sad, nameće se pitanje na koga su se ovoga puta nameračili čelnici našeg najtrofejnijeg kluba. Pre dolaska Ailtona, u opticaju su bila mnoga poznata evropska imena, ali bivšeg napadača Verdera, Šalkea, Bešiktaša i Hamburgera niko nije pominjao. Predsednik Stojković trenutno je u Parizu i samo on (uz svoje najbliže saradnike) zna odgovor na ovo pitanje, koje i te kako golica domaću sportsku javnost. Ali, Piksi je poznat kao čovek koji svoje poslovne poteze ne otkriva do poslednjeg trenutka, odnosno do konačne finalizacije dogovora.
Prošle godine za Zvezdu su vezivana imena Marka Julijana, Nikole Amoruza i Đuzepea Sinjorija. Julijano je imao želju da pojača Zvezdu, ali je njegov agent pogrešio, s obzirom na to da je iskusni defanzivac imao ugovor sa Majorkom. I napadač Amoruzo je bio veoma interesantan, takođe nije bio preskup, ali je odlučio da ostane u Italiji, tačnije Ređini. Ne tako davno kao pojačanje Crvene zvezde figurirao je Simone Inzagi, mlađi brat Filipa Inzagija. Od dolaska mlađeg Inzagija nije bilo ništa, ali je stariji i mnogo bolji Filipo bio na "Marakani", istina u dresu Milana, ali sasvim dovoljno da razbije snove našeg šampiona o ulasku u Ligu šampiona.
Tokom jučerašnjeg dana Beogradom je prostrujala informacija da Zvezda želi da vrati Branka Boškovića. Bivši reprezentativac ispunjava sve uslove, osim jednog - NIJE STRANAC. Nekadašnji ljubimac "Delija" nema klub, nedavno je otišao iz Pari Sen Žermena, a kako smo saznali, trenutno se odmara u Budvi. Ipak, ne bismo u potpunosti isključili ovaj transfer. Kada je Zvezda u pitanju, sve je moguće...
(D. R. - Ž. V.)

"Milaneze" boli istina!

Ma lepo je to samo dosta sa tim napadacima vise sta ce nam toliko....necemo da budemo ko grobari 9 napadaca niko za go ***** ne vredi,mi da dovedemo 3 mlada Argentinca na sredini terena i svima da im jebemo kevu,moze i jos koje crno africko dete u odbrani i niko nema ni da nam primirise i onda ce i liga sampiona i sve.

bojan86:
Sto se tice Branka Boskovica...on je odlican fudbaler...ali kad smo vec doveli Georgijeva, Trisovica i imamo odlicnog Milijasa...nema potrebe da dolazi...

Da ali on igra levo krilo to nam treba koleba...Perovic je po meni dobar ali nije u formi Boskovic je za njega tata,sezone kad su ga prodali **** im je majku svima nisu znali gde su kad on uzme loptu,on je po meni pravo resenje + sto je dzabe odigra sezonu 2 i opet ce mo moci da ga prodamo. :twisted:

Kako na mbre treba levo krilo....pa tu imamo igraca koliko hoces... Milijas, Georgijev, Perovic, moze i Trisovic i Trajkovic.......dovoljno je...

Ma ja cisto sumnjam da su ove price istina...ipak to pisu Press i Kurir...taj Kurir je pisao da nam dolazi Rekoba...a svi smo se napalili kao ludi....zato sad, dok ne vidim na Zvezdinom sajtu da nesto konkrento pise, nista ne verujem!

Tokan:
Види ње, живи у центру :) A немој да будеш лења до Маракане имаш највише 2,3 км. Ја идем са Карабурме до Маракане, морам да мењам два превоза па ме опет не мрзи :) Имаш троле 7,10 бус 48 и ко зна шта још до Маракане, а ти одатле можеш до ауткоманде скоро сваким превозом па онда мало пешке полако. Не буди лења...

A bwe ja ne zivim u Bg.Osim toga,nije bg jedini grad koji ima trg aman!!! :)

До јануара нема појачања

Генерални секретар Црвене звезде, Небојша Лековић, прокоментарисао је написе појединих медија у вези са евентуалним доласком нових фудбалера у Црвену звезду. Према речима Лековића, Црвена звезда је посао завршила у прелазном року и нових долазака неће бити.

"Црвена звезда је завршила стварање тима од кога се очекује да настави доминацију на домаћој сцени и оствари што бољи резултат у Купу УЕФА. Драго нам је што навијачи показују огромно интересовање за нашу екипу и како би отклонили све сумње и спекулације именима, овом приликом бих желео да саопштим да тзв. бомби у играчком кадру више неће бити, бар не у овом тренутку".

Генерални секретар нашег клуба се потом осврнуо на предстојеће мечеве.

"У потпуности се окрећемо утакмици са Борцем из Чачка која је изузетно важна поготово ако се узме у обзир да је протеклих сезона то гостовање било изузетно тешко за Црвену звезду. Очекујем победу која ће бити добра увертира за дуел са Либерецом", каже Лековић и додаје да је утакмица у Чачку проглашена дуелом висиког ризика па се зато очекује адекватно понашање играча, навијача, а посебно се очекује праведно суђење.

Генерални секретар Црвене звезде додаје и да се очекују уплате на рачун од трансфера играча.

"Данас и наредних неколико дана очекујемо уплату на име обештећења за играче, а онда ћемо одмах исплатити последњу рату од 40.000 евра коју дугујемо ФК Земун. Они су упознати са тим. Црвена звезда никада ником није остала дужна", напоменуо је Лековић.

Citao sam i ja o jos jednom pojacanju u Blicu,danas.

Ljudi da nije ovaj novi mozda Dijego Tristan,on je pre neki dan OTPUSTEN iz Deportiva!!!
Mada je tesko poverovati da je on posto mu ugovore nude Bolton,Njukasl i jos neki ostrvljani.
On bas odgovara opisu.Slobodan je agent,nije u poznim godinama (koliko ima uopste28,29,30),napadac je...HM?

bojan86:
Kao sto rekoh....nista vise ne verujem novinama, pogotovo ne Press-u i Kurir-u....samo kad vidim na zvanicnom sajtu Zvezde da pise...to je to!

Kurir i Press su UBEDLJIVO najgore novine koje postoje na zemaljskoj kugli. kakve budalastine ti ljudi sve nisu pisali,kakve izmisljotine,pa to se granici sa naucnom fantastikom.
Klasicni prevaranti!!! Pa nikad se nista nije desilo od onoga sto su napisali.NI U NAJAVI!!!
Recimo...stave naslov preko CELE strane...PIXI NAPUSTA ZVEZDU,ODLAZI U JAPAN!!!
I ti brate kad vidis taj naslov preko cele strane,ako navijas za Zvezdu naravno da ces odmah da kupis da vidis sta se desava. SHOOOOK! Jel da? Naravno!
I onda unutra procitas milion bljuvitona,izmisljotina,oni vec znaju i koliko para,kad ide,ko ide sa njim,sta ce da radi,s akim se video,gde se trenutno nalazi,sta je rekao nekom u 4 oka,sta nije...ma sve same lazi izmisljotine.
I onda kupis neke normalne novine...i procitas da su Japanci njemu SAMO ponuduli ugovor. I da je on odbio. I to sve stane u jedan ugao.
Pa rekoba u Zvezdi,pa sta je koji kosarkas rekao ovom drugome,koga je yebao,ma uzas!!!
A da ne pominjem njihovu politicku rubriku u kome nam verovatno sledi jos jedno bombardovanje,ako ne budemo priznali nezavisnost Kosova i slicne budlastine.
Spijunske afere,domace i strane. Al Kaida u Srbiji,sprema napade na BG...uzas!! :D:D

Kurir i Pres su APSOLUTNO DNO novinarskog posla.

PLESsitnihDEMONA:
Citao sam i ja o jos jednom pojacanju u Blicu,danas.

Ljudi da nije ovaj novi mozda Dijego Tristan,on je pre neki dan OTPUSTEN iz Deportiva!!!
Mada je tesko poverovati da je on posto mu ugovore nude Bolton,Njukasl i jos neki ostrvljani.
On bas odgovara opisu.Slobodan je agent,nije u poznim godinama (koliko ima uopste28,29,30),napadac je...HM?

pa zar nisi procitao da nema nista od pojacanja...Lekovic je zvanicno izjavio da do zimskog prelaznog roka nece dovoditi vise nikog...idi na Zvezdin sajt...tamo sve lepo pise...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back